|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Problem sa plocom
imam jednu epox 8RDA3+ plocu za koju neznam dal je ispravna ili ne,,,,,, na njoj je bila konfka koju je sprzila struje (riknulo napajanje) otisao je HDD, Flopy, dva od tri opticka uredaja, i grafa (vjerovatno), za CPU i Ramove nisam siguran (to je sve kod frenda bilo) e sad me zanima ako je ploca riknula i ja stavim ispravan CPU i ramove to samo nista nece raditi ili bi ih ploca mogla sje*** ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja bi se prije kladija u CPU i plocu...oni najprije ginu kad napajanje ode! Lako je moguce da je i ovome slucaju! Jesi provjerija zasebno jel te komponente sta su bile spojene HDD,opticki,...rade na drugom kompu?! Jesi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
isprobano sve osim sa za CPU nisam siguran je radio kada sam ga stavio u drugu plocu ili ne,,,,,,ovo ostalo sa sam nabrojao je sve sprzeno,,,,,, CPU sam stavio u drugu plocu i mozda je cak i radio,,,, ali ga ta ploca sje** nisam siguran,,,, no znam da mi je ta druga ploca she*** jedan CPU koji je radio na njoj jedno mjesec dana,,,,,, inace je moze ta epox ploca ako je rika she*** drugi CPU sada ako stavim da isprobam je radi ploca?? ili mogu bez bada staviti pa ako ne radi nis nece biti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ako ne radi nece nista bit..sad mozes probavat i kombinirat pa eventualno vidit sta ne radi ili radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|