|
|||||||||||
|
|
#46441 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mene je Varta kostala oko (bilo je nesto sitno popusta) 1050kn, tak nekak, naravno, ono sto tvornica preporucuje, doduse mogao sam i agm, al vecina mi veli da je tak nebitno, razlike postoje, al u praksi nevidljive. Mislim da je razlika u tom, AGM ima veci kapacitet za dodatne potrosace, dok EFB daje jacu startnu struju al nije bas pogodan za dodatne potrosace ili je obrnuto, tak sam bar dobio objasnjenje na vise strana. |
|
|
|
|
|
#46442 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo sta Varta kaze o EFB vs AGM https://batteryworld.varta-automotiv...tery-do-i-need
|
|
|
#46443 |
|
Premium
|
Evo kako panduri pune budžet. Scena jučer na ARZ. Cca. 1-2km prije izlaza Vrbovsko u smjeru ZG, na ugibalištu sa strane ceste (nizbrdo, 3 trake sa svake strane) stoji crni Audi pod kutem u odnosu na cestu. Nagonski smanjim brzinu jer mi je bio sumnjiv. Prolaskom uz njega vidim da je u pitanju presretač (kamera ispod prednjeg retrovizora). Kod izlaza Vrbovsko, zatvorena lijeva traka i hrpa pandura (bar 20 ljudi i 7-8 autiju) preusmjerava aute na tu traku i naplaćuju kazne onima koje je presretač snimio.
|
|
|
#46444 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2018
|
Švapski sistem... jedino kod švaba bude na raskrižju murjak-dva negdje sa strane i gleda tko telefonira,tko nije vezan...nastavis dalje i odjednom isto od dvije-tri trake svi u jednuni izvlače one za koje je ovaj javio. U Stuttgartu često u zadnje vrijeme. |
|
|
|
|
|
#46445 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#46446 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
treba brzinski skupiti nesto casha da drzava moze povecati koeficijente i prekinuti strajk ucitelja ![]() zna li netko iz prve ruke jesu li u funkciji kamere koje su postavljene po kontinentu, konkretno na podravskoj magistrali? |
|
|
|
|
|
#46447 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
To bh krenuli krajem mjeseca,kada je visoki datum i kada su gladni ![]() |
|
|
|
|
|
#46448 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Zašto čuđenje ? Pa Slovenci redovito rade izdvajanje kompletnog prometa na autocesti kroz neku benzinsku pumpu i provjeravaju tko nije kupio vinjetu.
|
|
|
#46449 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Doživio isto jednom u Austriji. |
|
|
|
|
|
#46450 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
https://www.facebook.com/49899016015...6429778074155/ Uff I dodged a bullet there... Odustao sam jer nema multilink, i spasio se |
|
|
|
|
|
#46451 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
), baš ću mu pokazati da je i on izbjegao metak.![]() |
|
|
|
|
|
|
#46452 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
On se jadan pati po servisima. |
|
|
|
|
|
|
#46453 |
|
Premium
|
Neki dan su kod Charlottenplatza bili,prije toga gore kod Fernsehturma... u zadnjih mjesec dana sam ih vidio sigurno 5-6 puta u takvim akcijama. |
|
|
|
|
|
#46454 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Što se tiče drugog smjera, znaju stajat na Gruškovlju kad ideš u HR, misliš super, prošao sam bez problema i onda te na samoj granici stave na stranu . |
|
|
|
|
|
|
#46455 |
|
Premium
|
Kod Karawanke tunela stalno stoje...taman,sto kazes mislis izvukao sam se,na granici sam eto njih...prolazimo tuda svaki treći vikenda,čet ili petak za HR,ned ili pon za DE i svaki put imaju nekoga zaustavljenog...očito ljudi vole riskirati. |
|
|
|
|
|
#46456 |
|
Premium
|
Ja sam doživio da su Austrijanci zaustavili tipa na izlazu iz države i odrapili mu kaznu jer nije imao vinjetu.
|
|
|
#46458 |
|
Premium
|
Ovoga su bili zaustavili na starom prelazu Šentilj (ne onaj na autocesti nego ispod nje).
|
|
|
#46462 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Waze u Splitu ima stavljeno barem 50 % nadzornih kamera koje uopće ne postoje. S druge strane, ja sam vjerojatno na ruti Kozina - Pasjak popušio 1 ili dvije kazne jer plaćeni sygic sa updejtanim kartama nije imao evidentiranu novu kameru (jedna kamera na toj ruti je pored nekog vulkanizera, a ova druga nova kamera je pored gostionice Izabela). Waze je imao uredno evidentiranu tu novu kameru. Na temu novo/polovno. Žena kupila novog Tiguana 2.0 TDI, 150 konja,DSG, auto prošao 14 000 km, drugi put u servisu u 11 mjesci jer javlja manjak rashladne tekućine. Ja kupio F30 star godinu dana, 13 000 km na satu, iduće godine će biti 2 godine da sam ga kupio, prošao sa njim oko 30 000 km, da kucnem u drvo zasada sve ok. Ispada da je još najbitnija imati sreće. Zadnje izmijenjeno od: Colop. 14.10.2019. u 10:45. |
|
|
|
|
|
|
#46463 |
|
Premium
|
Netko se na prethodnim stranicama žalio na taj problem s rashladnom tekućinom kod VW-a.
|
|
|
#46464 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tip mi nudi Insigniu karavan 2014 2.0cdti, 109tkm za 90tkn. Dečki vele bosch sistem, znači nemam problema s injektorima i pumpom, ali ga nitko nije vozio, a i baš nije servisirana kod nas. Da li je tko imao iskustva s tim autom, boljke iliti mane, kako ga je voziti i da li se to isplati kupiti na nekih 5 godina pa prodati dalje?
|
|
|
#46465 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Moj meho baš neki dan imao u dvorištu jednu biturbo cdti, 4x4. Veli stalno neki k s njom. U jedan od kompjutora ušla vlaga. Kako, ne zna ni sam. I sad negdje curi voda i ulje. Locirao mjesto, veli nemre nikak blizu nego mašina mora van. Inače auto s full, al doslovce full opremom. Inače, osobno, meni jako lijep i prostran auto. I da ih se nać povoljno, ne drže cijenu ko vw npr.
|
|
|
#46468 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#46469 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#46470 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Insignije su imale problema prije kod čišćenja dpf-a, malo su se znale zapalit ![]() Uglavnom, kad sam sebi gledao auto, to me totalno odbilo od Insignije Što sam više istraživao o autu, na više problema sam naišao, ja osobno bi i danas izbjegavao taj auto. https://www.facebook.com/Opel-Insign...1951310057148/ |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|