|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
zbogom2005., 2006.- godina Obliviona ?
Usli smo u novu godinu sta je izvrsna prilika da se napravi rezime protekle godine u igracoj industriji... Cilj ovog topica nije prepucavanje sta je bolje nego sta se igralo i sta ce se igrati i kakvi su ukusi... Top lista prosle godine za mene izgleda: 1. Civilisation 4 2. WoW 3. SW:KOTOR2 4. Call of duty 2 5. The movies U sljedecoj godini ocekuje nas niz hitova... Npr: Najiscekivaniji naslovi su (meni): 1. Oblivion 2. Nwn2 3. STALKER 4. Toca race driver 3 5. Operation flashpoint 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
1. Rome: Barbarian Invasion 2. Pro Evolution Soccer 2005 3. Call of Duty 2 4. Civilisation 4 5. Need for Speed: Most Wanted za ovu godinu nemam pojma niti šta izlazi tako da budem pisao review na kraju. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ima li netko kakav info kaj se događa sa igrom Lost Paradise??? Jedno vrijeme se nekaj malo pričalo da se radi, već dugo nisam ništa našao... Baš bi othaklao neku dobru avanturu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Igrao sam ga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() To ce izaci kad i stalker i Alan wake... ![]() Si probal: Agatha christie: and then there were none Ja sad to mislim probat... Kazu da je ok...makar sumnjam u to... Zadnje sta sam ja igrao a da je valjalo su Farenheith i Still Life Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 07.01.2006. u 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
A kaj ja mogu kad sam se navukao na igrivost i grafiku iz Syberia & Syberia II serijala...pa mi fali ![]() Andeo-znam da radi, ali sam to odigrao već dva puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Siberiu 2 nemam. Mi doneseš na žderonje? Da nemoram do algoritma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
U ovoj godini izlazi i: -Gothic 3- sluzbeno je najavljen za prvi kvartal 2006. kuluari kazu da izlazi 28.01... e to bi mogla biti poslastica... -Dark Messiah of might and magic -jos jedna RPG poslastica... tu su i jos par RPG naslova o kojima mozete vise saznati preko linkova ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...ajiscekivaniji Prvo nas ocekuju igre vezane uz OI u Torinu, a zatim tu je i zgodna "simulacija" boksa Heavyweight Thunder koja ce se vjerovatno igrati jer dugo nije bilo pravog fighta na pc-u... 21.02. je rezerviran za Heroes of Might and Magic V kraj drugog mjeseca donosi: -TOCA Race Driver 3 -Star Wars: Empire at War -The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II -The Sims 2: Open for Business - Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth I onda dolazi KRALJ: 21.03. The Elder Scrolls IV: Oblivion Nadajmo se bez novih odgoda... ozujak jos donosi: - Desperados 2: Cooper's Revenge - Time shift - Operation Flashpoint 2 -The Godfather -Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown -Half-Life 2: Aftermath - @Jelc Zadnje sto sam ja cuo je bilo negdje oko proslogodisnjeg E3-a i to da ce igru izdati francuski Micro Applications koji izdaje i Dreamfall: The Longest Journey... No to je meni sve zbunjujuce jer se dugo pisalo da igru izdaje Ubisoft i da izlazi u February 2006..E sad ostaje samo nada... Kazes Blade runnera si presao samo 2 puta...ts,ts, pa igra ima 7 razlicitih zavrsetaka... ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 07.01.2006. u 01:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Sljedece tromjesecje ![]() Travanj: -Dreamfall: The Longest Journey - Tomb Raider: Legend -The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar -prvi LOTR MMORPG - Ghost Wars -Hitman: Blood Money i onda malo pravih strategijica: -Rise of Nations: Rise of Legends - Company of Heroes -od autora Warhamer40000 WW2 strategija Lipanj: 06.06. Prey 18.06. Neverwinter nights 2 25.06. Runaway 2: the Dream of the Turtle -za Jelca ![]() TRECI KVARTAL 2006.: - S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - World of Warcraft: The Burning Crusade - Caesar IV -Broken Sword: The Angel of Death - Dark Messiah of Might & Magic KRAJ 2006.: -19.10. Call of Cthulhu: Destiny's End -27.10. Tabula Rasa - Warhammer: Mark of Chaos To su bili dakle poznatiji naslovi cije se vrijeme izlaska vise/manje zna (ako nebude odgoda, a bit ce ih sigurno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Mislio je na Benoit Sokalovu (autor Syberia serijala koji je fanove razocarao izjavom: "One thing is sure, there won’t be a Syberia III!") avanturu cija je radnja smjestena u afriku, a na njoj rade White Birds Productions (Francuzi), odnosno radili su... njezina sudbina je nepoznata (zadnji poznata informacija je da izlazi sljedeci mjesec no to je objavljeno oodavno)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
M.U.P.
|
Priločno loša godina za igre što se tiće mene. Možda zato kaj me više igre ne privlače tolko i ne zabavljaju ![]() Brdo velikih najava na kraju ništa sve prodječno ni jedna igra(od onih kaj sam odigro) nije me se nešto dojmila i ostavila žaljenje kaj sam ju završio. 1.Cod multiplayer(sp je prekratak i ne ostavlja dobar dojam) 2. GTA SA 3.AOE 3 I ove godine ne vidim nešto što bi se isticalo posebno,možda flaspoint2 Čekam izlazak novog C&C ako ga uopće bude ove godine,ako ništa uzet ću First decade i guštat kakve su se igre nekad radile ![]() Slažem se sa Jelcom da nema poštenih avantura(ne mislim na one 3d već dobre stare point&click) već godinama i da je taj žanr praktički umro na picekima
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Prince of persia 3. Fenomenalna igra za ljude koji ne vole strategije i rpg igre. Stalna akcija i super prica. Cijela trilogija je za mene za 5 osim sto neki put iznervira pokretima koje ne mozes kontrolirati,i grafika nije bas nesto ekstra. Ko voli arkade, garantiram dobru zabavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
A, ne...ne...avanture za divno čudo još žive na piceku. ![]() Prije dvije-tri godine su prognozirali da će izumrijeti. Na sreću nisu ![]() demetrius-radi se o drugoj igri. Fleks-nemaš beda, budemo snimili i donjeli ili Mitzek ili ja. Tvoje je samo da dođeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
Meni su najdrazi: Blade runner, Syberia, The longest journey,Sanitarium, te Broken sword, Gabriel knight i Monkey island serijali... Ni bas propao zanr avantura... Ja sam bas gustao u Still lifeu, a oni koji vole Myst serijal u zadnjem Mystu(meni on nikad nije sjeo), a bil je i odlicni Fahrenheith koji je bio nesto sasvim novo za svijet PC avanturi... Dobra je stvar sta je tu The adventure company, makar me podsjecaju na EA sa stancanjem avantura koje su katkad ispod svakog kriterija... Sad moram nabaviti Moment of silence i And then there where none i dati im priliku. U ovoj godini nas ocekuju nastavak Longest journeya (za koji se nadam da nece razocarati), valjda Lost Paradise, a najavljeni su nastavci Broken sworda, Still life-a i Runeaway te sveprisutni CSI kom sam dao priliku al mi se nimalo ne svida... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
M.U.P.
|
Ma ja sam čeko Sam&maxa2 i indianu jonesa kad štanga,otkažu ih pred samo izdavanje ![]()
![]() |
#20 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja nemogu prezaliti otkazivanje ove dvije avanture: -Star trek: A secret of vulcan fury -Warcraft (crtana avantura) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
Citiraj:
Te zanrovsko specijalizirani siteovi: rpgvault (oprez:rpgvault.ign.com a ne w w.rpgvault.com), planetrpg,justadventure... domace:gamer, bug-ov gamemaster, pcplay,crovortex A prve stranice koje se otvaraju su obavezno: Bethesda softworks,obsidian, bioware the adventure company, lionhead, firaxis... Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 08.01.2006. u 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
|
A-ha. Dakle, igri je promijenjeno ime-nije više Lost Paradise nego samo Paradise. Release Date: March 2006 Nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
JDM
|
day of the tentacle. Jebena avantura. Dolazim bez brige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nis nisam iskopao na White Birds Productions siteu...ni bas redovito updatan... ![]() @Fleks To je iz 1993...i po mnogima best avantura, ja je se, iskreno, nesijecam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nije baš najfriškije-ali sam jedino to našao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
thx Jelc zanimljivo stivo. Ako jos sta iskopas prije izlaska (nadamo se brzog) igre nemoj se sramiti postat link... ![]() ![]() @Bruno_Rv Meni se Prince of persia 3 nije svidio...mozda zato sta obozavam strategije i RPG-je... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderators
|
Malo sam pronjuškao po njihovom forumu, spominju se dva datuma. Početak ili kraj travnja. Mislim da ću ići odhaklat Syberiu 2 iz početka, imam u planu izvući brdo slika sa svakog nivoa, spojiti sa cut-scenama i napraviti screen-saver ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Mene bas zanima kako ce ispasti Dreamfall: The Longest Journey i novi Tomb raider...Lara mi je bila zabavna samo u prva dva nastavka (valjda jer je to tada bilo nesto novo, no doduse tada je i Eidos bio najbrze rastuca kompanija i "hit maker" sa CM-om,commandosom,Tomb raiderom...) Ako ima mozda tko Moment of silence ili Agathu christie,a mozda i jos koju dobru avanturu koju sam preskocio i htio bi posuditi nek se javi na PM... Zahvaljujem... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
pur3 pwnage
|
za 2005 definitivno battlefield2 za 2006 jedino sto cekam je oblivion ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|