|
![]() |
#631 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma da, da sam vec toliko dogurao? ![]() Pa nekih 6 sati sam ga igrao. Vidio sam neku side misiju ali je bila na skroz drugom kraju grada, nisam jos taj dio grada "otkrio". Bio sam krenuo u pohod osvajanja tih towera i skupljanja onih backpackova, pa sad slikam one zgrade, a i zadnje sto sam otkrio je oni research centri. Prvu misiju koju sam odradio je skupljanje onih nekih samplova kroz toksicne oblake. Sad, ne znam jesam li predaleko otisao sa pricom ![]() Probit cu se onda do tog drugog kraja grada pa krenut i sa side misijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ne moraš, možeš ti samo priču riješiti pa se vratiti na ovo, sve ovisi o tebi kako želiš igrati. Nema neke level zahtjeve, tako da rokaj. Kasnije ako ti je preteško, vrati se na side misije. Ja sam želio otključati sve suitove i gadgete, pa sam tako i išao po misijama. Ja sam čistio sektor po sektor u gradu, tek onda priču. Dobiti ćeš još mnogo side misija kasnije. Jučer ubio još 2 sata, sad je već zanimljivo. Fightovi sada postaju zanimljivi, priča je WOW, a world serpent... BRUTALA! Očekivao sam klasičan GOW, brdo neprijatelja, 1v200 fight, leteći lanci, mačevi itd. Dobio baš ono što nisam očekivao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
|
Hvala na spojlu, vrag te 'zel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() #donthateme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
|
Haha. Ima nešto u tome ![]() Jučer me zove ženin šogor i kaže za "deal stoljeća". Stavio na njuškalo Fifu 16 za 100kn, javi se lik iz VŽ-a, da mu nudi novi COD IV za tu fifu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.11.2018. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Spiderman me nije privukao iako sam ljubitelj spidermana (filmovi). "Letenje" po gradu je super izvedeno, ali osim toga, sve mi je monotono. Dao sam ga sinu da rastura, a sebi uzeo Assassin's Creed Origins. GoW mi je za spidermana remek djelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() |
#643 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ak kupujes sa us stora, ispadne te negdje 380-390kn ovisno o tecaju. To ti je najjeftinija opcija. Box verzija od 430 pa nadalje. Sent from my LG G6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
|
Povlačim sve što sam rekao za GOW. Nisam se skidao s igre u subotu i nedjelju. Priča, fightovi ma sve... Odlična igra. I da, slažem se. Spiderman i GOW ne mogu u istu rečenicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
|
I PUBG dolazi navodno već sljedeći mjesec na PS4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Premium
|
To sam i ja rekao. Instalirao Fornite, ne skidam se s tog vraga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Lagano Crystal Bowl pitanje, ali eto, možda se netko sjeća. Budu li za Black Friday popusti i na novije igre ili.. Teško mi je obaviti srč jer prošle godine nisam pratio uopće niti koje su igre nove a kamoli popuste. Gađam malome uzeti Spajdermena pa razmišljam da li čekati 😁 Ako je pre glupo pitanje, sasvim realna mogućnost, pliz ignore . |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
|
bit ce sigurno, ak ne na nasem storu onda na američkom, ak ne za crni petak onda ce bit u onih 12 Deals of Christmas di svakih 48 sati stave jednu igru na dobar popust a u tih 12 je dosta novih naslova pa se isplati pricekat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Zahvaljujem kolega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Premium
|
Njuškalo ![]() On topic: Prošao GOW. Ajme koja igra, kakav kraj, kakva mjuza, kakve priča... Nema šta, 10/10. Uz The Last of Us i Witchera 3, nešto najbolje što sam odigrao ikada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
GoW mi se ipak ne moze mjeriti sa Witcherom 3, ali je svakako odlicna igra. Ja sve igre na DVD/BR mediju kupujem iz UK. Tako vec 10ak godina. Puno jeftinije jer su cesto akcije. Poslano sa Sony XZ3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
A daj neki link, UK je malo širok pojam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |