|
|||||||||||
|
|
#38971 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#38972 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
#38974 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Super, thanks na infou ![]()
|
|
|
#38975 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Stranica je takva kao da ju je radilo dijete od 6 godina. Prepuno pravopisnih grešaka (diječije, primium, "ubijanje" - jer ne postoji adekvatna riječ, maximalnu, dekontiminacija, djelove...), a najgore su riješena polja za unos teksta jer je podloga crna, a slova također crna. Zašto je takav problem navesti cijene usluga? Napiše se da su to okvirne vrijednosti i da se točna ponuda može dati nakon što se vozilo pregleda i amen. Inače, sjećam se Saše iz Partesa dok su bili na Bulvanovoj i zbilja se kuži u to.
|
|
|
#38976 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#38977 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
. Nisam nikakav VAG fan, uvijek bi prije izabrao istočni proizvod, ali oni nemaju aute za poremećene umove lol. Kad sam smislio šta sve mora imati novi auto ( puno ks, dsg, awd ) seat je jedini imao u ponudi auto a da ne košta arm and a leg. Poor man RS4 eto ... Stavio čip, pravi sleeper. |
|
|
|
|
|
|
#38979 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
|
|
|
|
|
#38981 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Točno, on je imao svoju praonu kod kojeg je Denis vozio svoje GTRove na detailing I pranje, i od toga je i krenulo.l koliko sam upoznat.. Zaposlio Sašu da mu vodi Partes I onda je Saši nakon x godina dopizdilo i vratio se privatno |
|
|
|
|
|
#38983 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Kad ste vec oko detailinga, zna li netko nesto cime se mogu namazati felge da se na njih manje hvata prasina od kocnica? Ali ono da fakat radi, a ne nekakvo prodavanje magle. Auto je automatik, pa puno vise kocim i felge se uprljaju vec za par dana. Neki preporucuju keramicke disk plocice jer kao manje se hvataju na felge i boja prasine je puno svjetlija, ali kako je auto pod garancijom (ne znam kako bi reagirali na neorginalne plocice), a i do zamjene plocica treba jos puno kilometara prijeci ta opcija otpada za sad. Vidim taj gore sto ga spominje pise o nekoj nano zastiti felgi, ali to bi moglo biti poskupo. Mada s druge strane uskoro ce na auto zimski kotaci, pa onda ljetnje alu felge imaju 5 mjeseci za nekakav tretman po njima
|
|
|
#38984 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Poslano sa mog C106 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#38986 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ja sam prije quattra imao clia, gdje je gepek smiješnih 260L, pa su unutra taman stala kolica i na njih torba od malog. Ostatak stvari naprijed na suvozački sic Sad sa 440L i stvarno dubokim gepekom je milina. Plinska boca je u rupi rezervnog, a u gepek stane doslovno sve bez ikakvih problema, i biciklić ili kolica, ovisi o potrebi, i kofer i velika sportska torba i torba od malca. I još se naguraju i 2 vrećice špeceraja .Imaju kosooki takve aute u ponudi, al su uglavnom japan market only , tipa levorg spec b. Baš jedan obiteljski auto![]() Ja sam sad btw ganjao jednog allroada 2.7T u tip top stanju al moram kuću završit na proljeće pa mi je žena izbila tu ideju iz glave odmah, da odustanem na vrijeme od natezanja novaca za bespotreban auto , kaže zeleno svjetlo za još jedan auto može tek kad produžetak kuće bude pod krovom i unutra sve gotovo .
|
|
|
|
#38987 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#38988 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
|
|
|
|
|
#38989 |
|
Lika u mom srcu
|
To si probao ili? Vosak sigurno neće spriječiti hvatanje kocione prašine. Eventualno keramički premaz. I mene zanima jer zadnji set pločica i diskova je užas. Nakon tjedan dana crne felge. |
|
|
|
|
|
#38992 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja korisitm IronX (ima i od sonaxa duplo jeftinije sredstvo, nije tako djelotvorno ali ako nisu bas jako prlljave dovoljno dobro), naspricam, ostavim 2-3 minute da djeluje i isperem, i tako svakih 10ak dana, za sad su jos uvijek su ko nove.
|
|
|
#38994 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kakve su ovo gluposti? Ljudi dobiju jedno dijete, odmah se gleda karavan/SUv/ma-daj-mi-šleper-jebo-majku-svoju ![]() Rekao sam ženi, ako misliš stvarno početi voziti non stop i kada me nema doma, dobiti ćeš Edge ST pa ako već hoćeš nešto povišeno, evo ti nešto što me neće biti sram sjesti kada treba negdje voziti. Inače, daj koju sliku, ne budi cicija. Keramičke pakne? I ja sam razbijao glavu sa time, imam sive felge, pa se opet full dosta vidi prljavština. Mislim da mi je prijatelj baš stavljao taj Gtechniq, pitam ga, jer mislim da mi se hvata manje prljavštine sada... |
|
|
|
|
|
|
#38995 |
|
Lika u mom srcu
|
Imam već keramičke pakne ili polu keramicke.. Imam osjećaj da još više praše malo zanimljivija tema, svjezi uvid u kompaniju https://youtu.be/xKIDiQmJ9Wo https://youtu.be/EfTj0Ie1kjY https://youtu.be/BOz3xExWKRQ Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 01.10.2018. u 03:52. |
|
|
|
|
|
#38996 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Operem ja njega svaki tjedan na samoposluznoj (cijeli auto), svaki 2-3 tjedna operem temeljito i sam kod kuce miniwashem i rucnim pranjem. I jos obavezno kod svakog pranja (i onog u samousluznoj) naspricam felge onim Sonaxom da razgradi svu nahvatanu prasinu od kocnica. Svejedno, nakon 2-3 dana na prednjim felgama se nahvata prasine od kocnica. Kao sto je kolega Gabre rekao - znamo mi oprat, samo bi htjeli sprijeciti da se nakon pranja tako brzo nahvata na felge. Ovaj Soft99 sto je spaceman predlozio mi se cini zanimljiv barem ono sto sam po internetu (YouTube) vidio. Kako za cca. mjesec dana felge idu dolje (dolaze zimski kotaci) mogao bi im onda kada ih skinem priustiti takav tretman. Ionako uvijek prije nego sto ih pospremim na sezonski san kotace koje skinem temeljito operem. Keramicke pakne otpadaju jer je auto jos 3 godine pod garancijom ( nisam siguran kako bi ovlasteni reagirao na neoriginalne pakne i onda me jos zaje... ako pod garancijom bude nekakvih problema sa kocionim sustavom). A i ima 16k km, pa treba jos dosta vremena proci prije nego pakne budu zrele za zamjenu.
If you are not paranoid you don't have enough information Zadnje izmijenjeno od: Tumor. 01.10.2018. u 08:22. |
|
|
|
|
|
#38997 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
[QUOTE=spaceman;3234422] Citiraj:
Kupi keramicke disk plocice i rijesio si problem. Jedina mana je kaj nisu bas jeftine ![]()
|
|
|
|
#38999 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Ja si mislim uzeti Q5 2.0 TFSI ili SQ5, tako da, kad se i ako oženim, nemam problema s prostorom. A i da, nedaj bože, bude nesreća, da sam dobro zaštićen. U ovim malim ficlekima si kao maltene na motoru. |
|
|
|
|
|
|
#39000 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam kako to stane na parking mjesta u recimo trgovačkim centrima. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|