|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Oštećena 9600 ??
Trebao bih savjet šta radit sa dotičnom kartom. Na pcb-u piše GC 9600XTG i radi na 423/323 :confused: Neznam koja je memorija u pitanju jer ima poljepljene(tvornički) pasivce po sebi i oveći vent sa plastikom u produžetku. Karta u igricama povremeno lomi sliku , ne grije se osobito , vent dobro nalježe na gpu - takva je od prvog dana kad je kupljena. Probao sam joj zamjeniti bios ali svejedno opet lomi. Onda sam modificirao njen bios i spustio je na 300/300 (biosom). Sad radi odlično i prolazi sve moguće testove međutim dokle ? Dali je ko imao sličan slučaj koliko je opasno voziti takvu kartu ako joj jednostavno gpu ne valja ? U pitanju je čip rv350. Zanimljivo je da i tako spuštena napravi 22000 u AquaMark3 a 25000 na gornjim taktovima uz povremeno "lomljenje" slike. Šta da radim s njom , da pustim čovjeka da je tako modificiranu koristi ili je kanta za smeće njena sljedeća destinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Upali Vsync pa javi "puca" li i dalje slika, mislim da na to misliš... Ako je to, to ti je normalno, upali Vsync, ali padaju performanse u nekim igrama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Jesam , sve sam to već probao - isti vrag. Karta se jednostavno ponaša kao da je previše ocana , ne ispada iz igrica nego čisto lomi sliku. Fućkaš perfomanse , neznam dali smijem odobrit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jel ima kojim slučajem garanciju? Ako ima daj mi se please javi na email(cybersky@net.hr) ili ovdje reci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Re: Re: Oštećena 9600 ??
Citiraj:
@ćiber_manija hvala velika ali čovjek je Zagubio ![]() Ako predpostavimo da je na karti otišao ili odlazi neki od cjevovoda dali mogu RivaTunerom isti trajno zaključati t.j. hoće li karta raditi na 3 cjevovoda ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ne možeš zaljučat cijevovode... probaj posebno spustiti gpu pa testirati, pa posebno memu, može biti i da je mema oštećena... ako imaš prilike probaj sa nekim drugim coolerom, ako ne probaj nanjeti novu termalnu pastu na gpu pa onda montirati cooler |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
400/300-lomi 400/200-lomi 350/250-lomi 300/200-ok 300/300-ok iz ovog bi se dalo zakjučit da gpu šteka , cooler sam pomno pregledao i čvrsto stoji na karti no nisam vidio na njemu nikakve vijke, šarafe - sve je izgleda zaljepito :confused: budem probao još nekako skinit taj cooler pa javim kako radi ![]() Evo skinio sam cooler , stavio novu pastu - staru sam morao doslovce strugati sa gpu-a ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 12.12.2005. u 19:36. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005