|
|||||||||||
|
|
#36061 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2012
|
Zaustavljenje (traje do 3 minute) je dopušteno na nogostupu ako ima više od 1,6 m prostora za prolaz pješaka, dok je parkiranje (zaustavljanje duže od 3 minute) zabranjeno u svakom slučaju osim ako to nije označeno parkiralište. Pauk diže samo ako je ostavljeno manje od 1 m prostora za pješake u tom slučaju ili naravno ako ometa drugi promet. |
|
|
|
|
|
#36062 | |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#36068 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pa za to postoje oni markeri za pisanje po gumama (kome se to sviđa naravno): https://www.youtube.com/watch?v=Yj7SApbPgB0 Ovo sa sprejem (koji je malo pobjegao) je u kategoriji seljo-tunning ![]() |
|
|
|
|
|
#36069 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pokupio sam nabrzinu auto u vulkanizera, mislio da je nekakva folija preko slova ali nije. Sutra idem u istoga na optiku, pa ću ga pitati kako se skida, valjda su bijela slova ispod. Glupo izgleda ![]() ![]() I motor je dobio malo pažnje, remenja i filtera ![]() Sljedeće ide na najbolnije, u limara. Ima hrđavih točkica, a bojim se šta je ispod ovih svih plastika. Zadnje izmijenjeno od: murina. 26.04.2018. u 23:01. |
|
|
|
|
|
#36072 |
|
Premium
|
Automobili
Nove gume od ovlastenog dilera 😀 Pogledao sam na stranici, ne postoji plava sprejana varijanta 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 27.04.2018. u 00:05. |
|
|
|
|
|
#36073 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ma netko te trolla. Ovo je sa sprejem ofarbano. I to uzasno |
|
|
|
|
|
#36074 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
, a ako su rabljene onda loš smisao ima prijašnji vlasnik.Ako si kupio nove kako kažeš, a vulkanizer nema loš smisao za umjetnost, onda ti je uvaljao rabljene gume pod nove... bilo kako bilo, to mu lijepo vrati i neka ti da nove gume (bez umjetnosti) kakve si i kupio. Što se ostalog tiče... lijep i očuvani primjerak Vitare |
|
|
|
|
|
|
#36075 |
|
Premium
|
Automobili
zumirao sam sliku, zapravo ne vjerujem da je naneseno sprejanjem. Na slovima je deblji sloj i uredan je. Vise mi izgleda kao da je pritisnuto uz boju. Probat cu oprati vodom, mozda je banalno Tapatalk javlja gresku, ne mogu uploadati zumiranu sliku. edit: Nove su gume, narucene prosli tjedan, a vulkanizer je normalan lik, bio sam vise puta kod njega. Ne vjerujem da ima vremena za umjetnosti jer mu je guzva kao i kod svih. Sad mi je palo na pamet da bijela slova moraju ostati cista od tvornice do auta Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 27.04.2018. u 01:29. |
|
|
|
|
|
#36078 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Na nogostupu je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje. Točka. |
|
|
|
|
|
|
#36081 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2012
|
Nema tu nikakve zablude. (2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka, na mjestima iz točke 10. ovoga članka (nogostup i pješačka zona), zaustavljanje je dopušteno ako je za kretanje pješaka ostavljeno najmanje 1,6 m širine na površini za kretanje pješaka, s tim da ta površina ne može biti uz rub kolnika. Pod istim uvjetima može se i parkirati ako je to dopušteno prometnim znakom. |
|
|
|
|
|
#36083 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#36084 |
|
Premium
|
DOT je 1517, to je u redu. Definitivno je zaštita, počelo se ljuštiti samo od sebe nakon 10ak km, a ispod ostaje fini bijeli sloj boje. Možda i pospješuje sušenje boje.. Nebitno, mislim da će miniwash lako skinuti sve. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|