|
|||||||||||
|
|
#33993 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Naručio se za veliki/mali servis u BiH. Ina španeri i vodena pumpa, Continental remenje, Comline filteri. Ulje nosim svoje jer je kod njih skupo. 2800kn - iznos poreza na sve osim na cijenu ruku. 2800kn jeftinije nego kod nas u HR. |
|
|
|
|
|
#33995 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
#33996 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
01.03. idem na godišnji pa ću se dosta vozikati baš da natučem par tkm... Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#33998 | |
|
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Budi oprezan.
|
|
|
|
#34000 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#34002 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#34003 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34008 | |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ja sam ovaj vikend mijenjao stavio sam Brembo+Brembo bila je neka akcija u kreši. |
|
|
|
|
|
|
#34009 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ma imam osjećaj da onaj brembo nije B od Bremboa, barem po cijeni...kada sam vidio da mi nudi pakne prednje za 300 kn sam vrisnuo ![]() Već napisao, ali evo: ATE diskovi naprijed + nazad ATE pakne nazad Ferodo DS2500 naprijed Motul 660 kočiona ![]() Moram reći da ih još štedim, tek sam napravio cca 150 km, ali danas sa 220 km/h legao malo na kočnicu da vidim kako to izgleda, i moram reći OK...ukopavanje sa 100 km/h na 0 mislim da radi bolje nego OEM (Motorcraft). |
|
|
|
|
|
|
#34010 |
|
Banned
|
Pa sigurno nije onaj kaj buš našao na Ferariju ... ![]() Imali su akciju -50% a pločice. Inače Brembo ne radi pločice već samo diskove. Pakira tuđe (ferodo) pločice bar ove klasične. Vidjet ćemo kakvi će biti al za sad sam zadovoljan. Na drugom autu imam ATE+ATE pa mi cvile kad se zgriju pogotov ljeti ... tak da ću metnut neke druge pločice, nešto tipa textar, brembo. To ti nije baš pametno radit friškim diskovima i pločicama. |
|
|
|
|
|
#34011 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#34012 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#34013 | |
|
Banned
|
Citiraj:
I tvoje kočnice nisu namijenjene za takve egzibicije (da naglo kočiš sa 200 ili 100 na 0) jer ak buš to češće izvodio išo buš po druge kočnice bez obzira kaj misliš da imaš najbolje. |
|
|
|
|
|
|
#34014 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nažalost, kako sam valjda jedan od rijetkih glupana koji ustvari se ne libi potrošiti puno para na gume, kočnice itd., valjda sam dovoljno pametan da znam da ne idem 200 ili 100 km na 0 non stop. Naravno da ću napraviti jednom sa 100 km/h na 0 km/h čisto da vidim/upoznam/uvalimkrutiupakne i budem siguran u to. A sa 200 km/h na 0 se ne mislim nikada ukopati, ne dao bog da bude takve prilike, ako ćemo realno ![]() Općenito, taj pasivni agresivni postovi gdje ispada kao da si vazal koji priča sa kmetovima nije lijepa stvar, boc boc po prstima. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34015 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Nije stvar para koje si ti izdvojio za kočnice nego neznanja iako se svodi na onu "koliko para toliko muzike". Umjesto da možda nešto novo naučiš ili shvatiš, proširiš horizonte ti se vrijeđaš ... al poanta nije u tome već to što onda takvi kao ti daju neke review-e ili usporedbe na kvalitetu određenih proizvoda. Šta valja a šta ne valja. |
|
|
|
|
|
|
#34016 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ekipa, pitanje. Primjetio sam jedno dva-tri puta zadnjih par tjedana da mi je kočnica prilikom prvog ulaska u auto (znači prije paljenja, ujutro) "napumpana" do kraja i gotovo više ne propada do kad ne dam kontakt i upalim auto.. Znači to sam prije primjećivao kada sam ugašeni auto stisnuo par puta kočnicu, sada mi se dešava ujutro prije samog paljenja.. Ja auto normalno ugasim dan prije, i ostaim u brzini, bez ručne... Problem je što mi je auto na uzbrdici parkiran, te ulaskom u auto, kuplung stisnem ali kočnica ne radi (pošto je nafilana do kraja) pa mi auto krene u rikverc sve do kada ne upalim auto (znači neka sekunda-dvije).. Auto je Kia Rio 2012., redovno servisirana kod ovlaštenog servisera... I da, ne pali bez kuplunga.. Ne pali u leru, tako da to nije varijanta. Ići ću mehaničaru, ali što bi moglo biti? Ulje? Nisam siguran je li mjenjano kočeno ulje od kada sam ga kupio, jer Prikratki u VŽ je kakav je... |
|
|
|
|
|
#34017 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ja općenito onda ne shvaćam zašto bi netko kupio neke "skuplje" pločice tipa u ovom slučaju Ferodo DS2500, umjesto da rokne Brembo za 230kn u Kreši...ista stvar, zašto davati 2000 kn više, zaustaviti će i jedne i druge nakon više vožnji auta, koga boli briga ako ima 250 KS ili 50 KS..ista pašta. |
|
|
|
|
|
|
#34018 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Btw. ja sam imao isti slučaj na VW-u. Ispostavilo se da je bilo zraka u sistemu. ![]()
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|