|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
LPT port
Koristim matrični printer za printanje iz DOS-a, kao što sam gore naveo spojen je na LPT(paralelni port). Do danas je normalno radio. Pokušao sam ga reinstalirti i kad pokušavam printati na njega neće printati no printer prepoznaje! Please help,hitno je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
budi siguran da si stavio odgovarajuce drivere. u printer properties mora biti ukljuceno da ti taj printer bude i defaultni printer za programe radjene u ms dosu. pretpostavljam da je rijec i o epsonima lq serije ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
|
radi se o Epsonu LX-300. Drivere sam uzeo iz windowsa98 jer su i oni instalirani. Printati neće niti u win niti u dosu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo malo. Prvo, zašto si reinstalirao drivere? Nešto nije radilo ili? Drugo. Ne printa iz Win? Jesi ga isprobao na drugom kompu? Postavke za LPT port u BIOSU? Malo se poigraj s njima. Naravno, LPT port je pravilno instaliran i ne javlja ništa u device menageru? I još probaj LPT port na nekom drugom uređaju. Možda on stvara probleme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
|
EDIT: Proradilo je. Bio je isključen paralelni port u BIOS-u, neznam kako se mogao sam iskuljučiti!Čudno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CyberSky
|
taman si postao prije nego što sam napisao EDIT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |