|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Help!
Molio bih vas za savjet šta da radim jer nemam pojma o čemu se radi.Pojavi mi se plavi ekran na kojem piše:The problem has ben detected and windows has been shut down to prevwent damage to your computer ....................................... ***STOP:0x00000050(0xbf7a32f4,0x000000008....) Beginning dump of physical memory. Dumping physical memory to disk:4,5,6.... Problem se pojavljuje jako često i moram restartati pc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Probaj testirati memeoriju sa Memtestom. Smrdi mi na memoriju ili na hard disk,daj malo vise specifikacija o konfiguraciji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Mjenjao sam matičnu i uzeo sam Abit AV8,VIA K8T800Pro,2x512mb rama(jednu sam imao i dodao još jednu pločicu)400mhz Kingmax(na jednoj su latencije 2.5-3-3-7 a na drugoj 2.5-4-4-8)Hardisk Maxtor 160gb,Procesor AMD64 3000+,1800mhz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Malo mi je prekomplicirano testirati sa tim Memtestom a ni floppy mi ne radi.Neznam dali bi trebalo kad mijenjaš matičnu promijeniti neke jumpere na hardisku ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
pa kao prvo da ti jumperi nisu dobro stavljeni, disk ti se ne bi digo. ak si mjenjo maticnu, si napravio clear CMOS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Snimiš na bootabilni stick ili CD, ne moraš na floppy. Testiraj i S&M programčićem, optereti sistem do jaja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
*zbunj* nismo svi stručnjaci na pc-u.A Clear Cmos sam napravio par puta dok sam pokušavao cklockat procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
A inače, testiraj jedan po jedan stick memorije, bit će da je do nje....eh,i di si baš kingmaxa uzeo..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Koliko shvaćam mijenjao si matičnu, a ako su ostali isti Windowsi, eto ti problema ! Format C:\ je soulution ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Re: Help!
Citiraj:
obavezno pogledaj i ovaj link: http://aumha.org/win5/kbestop.htm ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Re: Re: Help!
Citiraj:
Jel možeš malo pojasnit što se time dobiva? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
switch /u radi unconditional format: Citiraj:
evo sasvim logične primjene: recimo da imaš super-hawt susjedu od nekih 18 godina. slijedeći put kad ti kaže da joj nekaj na kompu ne radi ti dođeš, ali dofuraš i muzike na eksternom disku. onda joj popraviš to kaj ju je mučilo, kopiraš joj mjuzu, zatim kopiraš njen my documents na svoj disk, staviš batch s ovom naredbom u startup skriptu i popiješ kavicu koju ti je napravila. drugi dan kad joj ovo formatira disk ona će bit sva luda i histerična i zvat će te pa joj kažeš da nemreš, ali sutra je okej. onda dođeš s onim diskom, kažeš kako joj je sve nestalo, preinstaliraš windowse i nakon 3 sata mukotrpnog rada kopiraš nazad njene documentse s diska i ubereš plodove svoga rada (metneš joj na suho). a sad me ispričajte, idem si napravit nescafe i mejlati ovo Teenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
: lol2 :
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Zanima me što znači kad stisnem tipku Tab i uđem u podmeni: NOTICE: The number of disks is not adequate to create a RAID!!! Ta poruka svijetli crvenom bojom upozorenja i ništa drugo nemožeš otvoriti u tom meniu.Što da se radi???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Za RAID polje ti trebaju min. dva diska. Ti valjda imaš samo jedan, pa ti zato javlja tu poruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |