|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Objavljena i cijena u DE - 900€ za 64Gb model, a u Q1/2018 mu dolazi Oreo https://www.computerbase.de/2017-08/lg-v30-vorstellung/
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
svašta su nagurali u njega, među ostalim, prvi LG OLED FullVision, prvi MQA telefon i još Advanced Quad DAC i prvi s f/1.6 aperture, djeluje kao najkompletniji telefon trenutno.. za limited markets ide V30+ 128GB.. dizajnerski mi je G6 ljepši radi osne simetrije i nije tak shiny, iako su vrlo slični, sad znam čime ću umirovit G6.. 😀 Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Premium
|
Senzor je jos manji kao i pixel size u V30. Dual-camera with 70 degree main camera and 120 degree super wide angle Main camera: 16MP 1/3.1" Sony IMX351 CMOS sensor, F1.6 aperture, OIS Super-wide-angle: 13MP Samsung sensor with 1.0um pixel size, F1.9 aperture 4K video |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
dobro, zar je njima zaista toliki problem staviti kvalitetniji senzor unutra. taj IMX351 HTC koristi kao PREDNJU kameru, i sigurno nije na razini senzora koji se inace stavljaju kao primary camera, jer bi ga inace HTC onda nazad stavio. LG uvijek mora s necim tvrdoglavo tuci po svojoj filozofiji. sad tek skuzio da mob nema POWER tipku sa strane, o majke ti pa zasto su nju makli. Znaci sada sa svakim novim modelom se moras privikavati na drugaciji nacin koristenja. kad mi je auto u stalku u autu, kako da upalim hebeni mob?! tapkanjem po ekranu u voznji?? jer do fingerscanera ne mogu kad je u autu jer sjedi na njemu Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 31.08.2017. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Premium
|
Citiraj:
Oni se nabrijavaju na f1.6, a smanjivaju pixele i senzora.. Zhog cega to LG radis? Di su vremena hajpanja kamere na G4.. Nije mi jasna ova 2017ta godina i smanjenju senzora u mobitelima, jedino me u11 odusevio sa kamerom ove godine, ovi ostali su solidni.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Lg ima (jos uvijek, nadam se) medju prvima opciju double tap to wake. Mislim da dodjes na isto da li dvaput brzo tapnes ekran ili kliknes power buton da bi ga probudio. Ako imas uparen auto ili neki bt uredjaj onda mozes namjestiti da sve dok si u rangeu uredjaja lock screen nije zakljucan fingerprintom/passwordom. Kad izadjes iz rangea se locka. Fora stvar ako koristis bt wearables
![]() |
![]() |
#1269 |
Lika u mom srcu
|
taj double tap mi na pixelu radi kako mu se sprdne, na LG-u je bilo isto tako, totalno nepouzdano. ne kuzim cemu maknuti power tipku, ono daj molim te, to jos nisam vidio da je itko izbacio, LG valjda hoce biti faca ko fol. debilno. i opet ponavljam, nemam nikakav BT u autu, niti ga koristim. Spekaer na mobitelu to odradi bez hebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
49%winner
|
Ako se ne varam lg g serija ima power tipku iza, a ne na boku pa ono, vjerujem da se ekipa vec naucila da "nema" power tipke nego imaju dt2w ili one tapkajuce patterne za unlock, stovec... A jbga, za dobrobit elđijevaca, nadam se da dt2w radi bolje nego nekad inace ne znam kako otkljucaju mob na car holderu ![]()
![]() |
![]() |
#1271 |
Lika u mom srcu
|
pa o tome pricam za kad mi je u autu. To me hebe sada na pizelu, fingerprint sensor je iza i onda sam osudjen na tapkanje po ekranu ili stiskanje power tipke sa strane, pa onda jos moram crtati po ekranu da se otkljuca (opet bolje nego tipkati pin) samsung je zakon bio sa hometipkom i iphonei. sto dalje to mobiteli postaju debilniji za upotrebu i manje ergonomicni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
49%winner
|
Dobro ti jos imas zivaca to tako raditi... Imao sam n6p pa te razumijem hehe. Da sam na tvom mjestu kupio bi nfc tag i isprogramirao profil u taskeru da gasi FP lockanje kad je mob na holderu. Mene spasava sto sam uvijek uparen sa satom pa tako ugasim FP... Cim odem u drugu sobu mob se zalocka sa FPom dok se ne vratim. To mi je valjda najbolja stvar vezana za bt uredjaje. Da nemam sat, sigurno bi oko sebe naljepio nfc tagove (na stol na poslu, u autu i sl) ![]()
![]() |
![]() |
#1274 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
I da, LG na G seriji nema power tipku sa strane oduvijek (od G2 sigurno). Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Vidiš, isto sam imao G2. DT2W je radio kao majka i generalno mi je phone bio OK. Ali stvarno velika mana je bila ne imanje SD utora, i kamera. Slike su bile bomba na sunčanom danu vani. Čim si ušao u sjenu, AF je bio pain in the ass jer je fokusirao po 3-5 sekundi, a slika na kraju ispala nikakva. A zvuk na video zapisu je bio blago rečeno katastrofa. Koristio sam stock software. I to je jedini mobitel ikad koji mi je krepo, završio u servisu na zamjeni matične nakon neuspjelog updatea OTA. Na kraju sam ga mjenjao za S5. A kad sam kupovao G2, nagovarali su me da ga G2 ubija u svemu... na kraju brus. Jedino di je bio bolji je screen to body ratio i baterija. Sve drugo frulica. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Lika u mom srcu
|
identicno i moj dojam tog uredjaja. Video snimka zvuk je jebena katastrofa, uzas, smece, nemam rijeci. low light OCAJ, kako slike tako i video jos gore. Sve i jedan LG nakon toga sto sam pratio je imao iste probleme, samo u manjoj mjeri. ja sam na svome probavao raznih romova, pa je sukladno tome double tap radio kako kad. i ovo za body ratio i bateriju stoji. jedini mob koji mi je do dva dana mogao nategnuti. Ovo kasnije sve kifla. ali da oni na navodni kamera flagship mobitel stave prosjecni senzor, a drugi wide senzor stave neko smece, i uz to jos BEZ autofocusa i stabilizacije, pa takav kombo vise ni kinezi ne stavljaju. ovo par sampleova sto sam vidio je ocaj, wide camera je smece, mutno, slabo, koma. isli su stediti ne jebenim senzorima od 2 dolara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
49%winner
|
Jednom sam ih trazio, nasao na svakom cosku i jeftini su bili. Ali negdje u to vrijeme je google izbacio ovu foru s bt-om om pa mi je tag postao nepotreban. Mislim da kod njih nema puno filozofije, kupis, programiras ga preko moba i koristis ga u paru s nekim alatom tipa tasker koji na temelju taga radi ono sto mu definiras u profilu. Mislim da je mkbhd imao dobar video o tagovima, kako, sta itd
![]() |
![]() |
#1280 |
49%winner
|
V30 ipak ima bolju kameru od G6, pogotovo detalji na wide fotkama. U onoj temi sa fotkama sa smartfona je bila jedna wide fotka sa G6 s uzasnim detaljima... Ima nade za ovaj V30! https://youtu.be/T9Yp1Ws-xwY
![]() |
![]() |
#1281 |
Premium
|
Cijena u US - 750$ što je poprilična razlika u odnosu na najavljenih 900€ i vrlo konkurentna cijena za mob sa takvim specifikacijama https://9to5google.com/2017/09/01/lg...ce-us-contest/
![]() |
#1282 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Pretplata 2000 jednokratno + 230 mjesecno... Malo sam se zajebao, al jbg... Sta pricate vi neki G2 je bio odlican mob.. Lupetate bezveze, a double tap to wake radi odlicno samo ga treba znati i koristiti pravilno... I p.s. samsung ima jos najlosije izvedenu home tipku barem sto se tice senzora otiska prsta... Bas ga nekad neki zabaljezgaju jebacki... Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
To su i razgovori u tome? I moj je na pretplatu. Odmah 400kn i 24x175 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Banned
|
I to je pazi popust za mlade... Inace bi mjesecno bio 360kn, jebo vip lopovski... Imam neograniceno prema vipu, 1000 min prema ostalim mrezama, neograniceni sms, 4g+ i 6gb interneta... Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nitko nije rekao da je mobitel bio loš. Imao je 3 stvari koje nisu bile dostojne flagshipa, ove gorenavedene. @mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Banned
|
Pa zato kupis dslr i ne baljezas o kameri, a sta vi ocekujete od tih mobitela da mozda u 2018 dodu sa objektivom ? Ne kuzim... Ako ti ne pase preskocis ga, ne kupis ga i mirna bosna... Cemu nepotrebno komentiranje, predes na proizvodaca koji zadovoljava vase kriterije i eto problem rijesen... Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|