|
|||||||||||
|
|
#31052 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
3 cilindra se treba bojati samo onaj koji želi performanse iz njega. Iskreno, ne sjećam se koji motor sa 3 cilindra nije ispao dobar i dugotrajan ? Ono, da se baš kvario brutalno ?
|
|
|
#31053 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#31054 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Osobno ne volim zvuk ni vibracije koje s vremenom postaju sve jače kako na nosačima motora guma "odlazi". |
|
|
|
|
|
#31055 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
|
|
|
|
|
|
#31057 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#31058 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31059 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nije glup. Neka osiguranja su se pocela praviti "pametna" i priznavati samo policijski zapisnik. Vjerojatno su gospođu koja je kriva, posto je njihov klijent, nagovorili da ipak ne prizna krivicu, i da ne porpise onu njihovu izjavu |
|
|
|
|
|
#31060 |
|
Premium
|
Koja gospođa? Koje osiguranje? Tko je oštećen? Kad je bila nezgoda? ... i još masu pitanja na koje članak ne nudi odgovor veće samo autor prenosi neku priču koju je možda negdje čuo (ovo podaci poznati redakciji objesi mačku o rep) ili izmislio... jednostavno glup članak jer se u članku spominje da su policijski službenici bili na mjestu nezgode i bez obzira što su po pisanju u članku "savjetovali" gospođe da se dogovore automatski su i nepristrani svjedoci protiv kojih osiguranje ne bi na svoju ruku išlo nekoga nagovarati na bilo što... kužiš, priča je šuplja i služi samo da se popuni kolumna. |
|
|
|
|
|
#31061 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Budem poslikao danas/sutra pa okačim tu na forumu razliku.
|
|
|
|
#31063 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#31064 |
|
Guest
|
Pa što je tu čudno? Fino piše da se štete na automobilima ne podudaraju s njihovom pričom i ne žele platiti lovu. Gdje bi oni zaradili da isplaćuju novce na "majke mi"? Oštećena strana će se žaliti, zaprijetiti tužbom, malo će se dopisivati preporučenom poštom i eto love. |
|
|
|
#31065 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Isto tako, početna ponuda i procjena štete je s 4800kn nakon žalbi i legitimnih prigovora došla do finalnih 25000kn koje su isplatili za popravke. Pouka priče, policiju zvati uvijek, inzistirati na zapisniku (znam da je i policajcima bezveze raditi zapisnike manjih sudara, s pravom) te žalba na odluke osiguranja s kojima se ne slažete. |
|
|
|
|
|
|
#31066 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: bertone. 09.08.2017. u 23:16. |
|
|
|
|
|
#31067 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31069 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Da. Jedna sa šamponom, druga sa vodom za ispiranje spužve. Miniwashem prođem, spužva/šampon, ispiranje, brisanje, detailer za finiširanje. 2x godišnje gliniranje nakon ispiranja, a nakon toga vosak i opet detailer na kraju.
|
|
|
#31072 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Koji šampon koristiš? Gdje si uzeo kante i onu plastiku za unutra staviti? |
|
|
|
|
|
#31074 |
|
Too much busy
|
Bio je neki Meguiars žuti s voskom, a nakon njega crveni Sonax vulgaris silom prilika. Nisam puko da dajem 200kn za plastične kante sa komadom plastike... Imam 2 obične. U jednoj zamiješam šampon, a drugu (dublju) napunim vodom do vrha i u njoj lagano ispirem rukavicu/spužvu pri vrhu tako da ne dižem prljavštinu s dna. Detailer mi je vrhunska stvar! Kupio Meguiars Last Touch kanister od galona (~3,7l) za 270kn koji se razrjeđuje 1:5-6 i od toga se dobije 20-ak litara detailera za siću po litri, a inače original košta 60-70kn bočica (500 ili 750ml, ne znam više...) Često ga koristim jer vozim crnu beštiju koja se zapraši prije nego spremim miniwash ![]() PS: kroz godinu koristim samo zimsku sonax/nigrin tekućinu za šajbe jer mi se ne da vodit brigu o mijenjanju i smrzavanju pred zimu.
|
|
|
#31076 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Što se tiče ovog članka, slažem se da je napisan površno ali vjerujem da se to dogodilo. Dapače sigurno se radi o Eurohercu ili sličnom iscjedku od osiguranja. Mislim da sam vec ovdje pisao o iskustvu s dotičnim, kad je neki idiot u vožnji ogrebo skvo pri skretanju u desno. Da skratim, skvo mu je zapamtila regu, policija je došla i napravila zapisnik, lik je naravno pobjego sa mjesta nesreće. Ali čim su došli zbog rege su imali njegove podatke. Išli smo u euroherc na procjenu, bila je stvarno sića, 100 eura i nakraju je Euroherc odbio s pazite sad razlogom, njihov klijent je izjavio da nije kriv....lolčina... Iako nije lova bila velika, baš smo se zainatili i na kraju dobili tu lovu ali ono stvarno nevjerojatno da se cigane za takvu siću... |
|
|
|
|
|
#31079 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Opet ja. Molim nekog.malo.iskusnijeg u vezi ovih celicnih felgi. Nasao sam ove polovne koje bi uzela sestra za svoju zafiru 2006 i na njih bi stavili zimske gume. http://www.njuskalo.hr/felge-naplatc...oglas-14100414 Raspon rupa je u redu. U knjizici na vozilo mogu ici felge 15 i gume ako se ne varam 195/65/15 ali nisam siguran što se treba gledati u vezi mjere centralne rupe. Ove su felge bile na Vectri B. Hvala. Edit: Bilo bi odlicno da netko ima celicne pa da samo procita et broj. Hvala Zadnje izmijenjeno od: TomG. 10.08.2017. u 13:10. |
|
|
|
|
|
#31080 |
|
Too much busy
|
Nazovi čovjeka i pitaj za promjer centralne rupe plus provjeri promjer centralne rupe na Zafiri. Ako felga ima veći promjer rupe od auta, lako se kupe adapteri. Btw, felge izgledaju očajno...
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|