Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.06.2017., 08:26   #1981
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
vorda na zadnjem sjedalu nije siguran jel mu bolje da plače ili pjeva
ajde adaksinjo ne seri previse...

inace kod zakucavanja lebrona u facu mvp-u, cisti faul. to bi mu bio treci
samo napomena za pajace koji su se bunili na sudjenje...

a ove kretenizme sa 3-5 mogu pusit samo likovi ciji je domet rekreacije kauc-frizider-kauc. ali dobro, moraju se i oni necemu veseliti u zivotu lol

Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 13.06.2017. u 08:32.
  Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 08:44   #1982
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 09:50   #1983
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
The lawyer has spoken

Da znam programirat, napravio bi skriptu nekakvu za automacke odgovore tipa:

If lose:
- punchline: "Kaj ste vi u životu napravili da se možete SUBJECT smijati?"
- subject: LeBron, Federer, Ronaldo, Hamilton
- additional compilation of apologies: nesreća, sreća, indijanci, suci, rasisti, hejteri
- never use: čestitke pobjedniku, drugi su bili bolji

If win:
- punchline: "Sad je jasno da je SUBJECT najbolji. Svima vam je začepio gubice. Postavio je panjeve na svoje mjesto."
- subject: LeBron, Federer, Ronaldo, Hamilton
- additional compilation of insults: hejteri, rasisti
-never use: čestitke poraženima, dobro su se borili

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 09:57   #1984
vorda22
Guest

covjek se ponekad stvarno sokira, ali onda vidis u kojem svijetu zivis tko bude izabran na vlast haha...nije za vraga da je samo mali broj visoko obrazovanih na svijetu

btw lebron i federer su svjetska cuda i po njima mogu pljuvati samo najvece panjine...

over and out

Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 13.06.2017. u 10:02.
  Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 10:52   #1985
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Le Bron je sigurno vrhunski igrač i bolji asistent i skakač od Duranta. Ali Durant igra u boljoj momčadi, kompaktnijoj. Nešto je bolji šuter (pogotovo 3ce) i bloker....Neznam, glupo je reći jedan je bolji od drugog. Možda ako gledamo čisto statistički Le Bron je bolji ali....
Inače meni je fav Curry hehe
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 11:22   #1986
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
LeBron je najbolji STOP
Durant je odmah do njega STOP
Onda duugo nema nikog STOP
Da se igra 1 na 1 - Cavsi bi dobili STOP
Da se igra 3 na 3 - egal (neko mora dobiti u 7. tekmi) STOP
Da se igra 5 na 5 - vidi nba.com STOP
I zato ti more fala. Pozdrav posadi broda. STOP.
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 13:52   #1987
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
LeBron je TOP igrač, ali loš GM . Okružit se ovakvim panjevima i izać protiv GSW nije baš bistar potez.
Nevjerojatno kako je u paru sa Kyriem i bia ovako kompetitivan kad nemoš izać 2 minute , a da ne popuše 10-0 seriju minimalno.
Treći igrač se pojavi ponekad, kao JR ili Love koji je sinoć odigrao na nivou A1 lige. A nasuprot imaš tim sa 10-12 igrača u rotaciji, Mccaw trpa clutch šuteve kad se lomi utakmica
A da ne spominjem D-Williamsa i Korvera, da jebeni ex allstar od straja ne može normalno organizirat napad,a sa trice radi airball skoro svaki put. Korver uber tricaš, a sve šta je u finalu napravija je par trica kad je sve bilo riješeno u 4-toj. Kad je god trebalo, nije mogao pogodit ništa.
Došli se svi ogrebat na Kingov račun, pa dodat sebi prsten u cv. Još je Lebron izjavia kako mu je ža tih igrača koji nisu nikad osvojili. Ma tjeraj to van iz kluba...

GSW se treba čestitati najviše na dobrom vođenju franšize jer su složili zbilja dobar tim. Imaju sustav, igraju kolektivno, kruže loptom, igraju odličnu obranu...skidam kapu, ali da je to sad nešto spektakularno hm...iskreno meni to nije ništa posebno kako ovi bandwagoneri sad kliču ''nepobjedivi'',''najbolji ikad'',''uber truper'' i ostala sranja, zdravi Spursi bi ih navukli u egal i ove godine da se Kawhi nije sjeba, a Cavsi bi ih dobili da su imali bar još 2-3 konstantno raspoloženih igrača.

Dobro je reka onaj sa Sportkluba, osim Lebrona i Kyriea sve u trejd i vozi. Ajde meni je JR drag igrač kad je u utakmici, možda bi njega ostavia neznam. I ovaj trener Lue bi triba malo poradit na čitanju igre, djelova je amaterski pogotovo u prve dvi utakmice serije di je kasnia sa TO, ulazia u nepotrebna napucavanja sa GSW iako je jasno da ih se tako ne može dobit.

Dovest ili Paul Georgea ili/I Mela pa da gledamo kompetitivno finale kad je već sezona sjebana. Do finala Zapada se nema šta gledat, i do finala playoffa poslije.
Jbg ušli smo u eru supertimova, i po meni to će trajat sljedeće 2-3 sezone sigurno.
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 14:12   #1988
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
covjek se ponekad stvarno sokira, ali onda vidis u kojem svijetu zivis tko bude izabran na vlast haha...nije za vraga da je samo mali broj visoko obrazovanih na svijetu

btw lebron i federer su svjetska cuda i po njima mogu pljuvati samo najvece panjine...

over and out
Skripta je napravljena, frend koji zna programski jezik je slozio kôd pa ako te kojim slučajem ne bude prilikom nekog uspjeha/neuspjeha gorenavedenih, bude se skripta javila pa si bez brige

Staro 13.06.2017., 14:21   #1989
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Skripta je napravljena, frend koji zna programski jezik je slozio kôd pa ako te kojim slučajem ne bude prilikom nekog uspjeha/neuspjeha gorenavedenih, bude se skripta javila pa si bez brige

imam i ja skriptu...output bude uglavnom panjina

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 15:26   #1990
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
LeBron je TOP igrač, ali loš GM . Okružit se ovakvim panjevima i izać protiv GSW nije baš bistar potez.
Nevjerojatno kako je u paru sa Kyriem i bia ovako kompetitivan kad nemoš izać 2 minute , a da ne popuše 10-0 seriju minimalno.
Treći igrač se pojavi ponekad, kao JR ili Love koji je sinoć odigrao na nivou A1 lige. A nasuprot imaš tim sa 10-12 igrača u rotaciji, Mccaw trpa clutch šuteve kad se lomi utakmica
Roster nije idealan, ali nije ni toliko loš, no Cavsi imaju veći problem.
Koja njihova igra? Plan B?

Nema ničeg, sve se vrti oko toga da Jamesu daš loptu. Od tog su problema patili i prvi njegovi Cavsi, a dobrim dijelom i Heat. Zato je raspad kad on izađe van. Rocketsi su recimo kroz sezonu našli rješenje za minute kad je Harden vani.

Love je dobar igrač, ali se ovdje nikako ne uspiejva do kraja uklopiti. a i čin ise da ga James baš ne šmeka previše.

Citiraj:
A da ne spominjem D-Williamsa i Korvera, da jebeni ex allstar od straja ne može normalno organizirat napad,a sa trice radi airball skoro svaki put. Korver uber tricaš, a sve šta je u finalu napravija je par trica kad je sve bilo riješeno u 4-toj. Kad je god trebalo, nije mogao pogodit ništa.
Došli se svi ogrebat na Kingov račun, pa dodat sebi prsten u cv. Još je Lebron izjavia kako mu je ža tih igrača koji nisu nikad osvojili. Ma tjeraj to van iz kluba...
jednostavno, dobri su to igrači, ali GSw ima taj luksuz da u obrani ne mora James audvajati, i stižu dobro pokrivati vanjske igrače. Dobili su manje uncontested šuteva nego su navikli.

Citiraj:
GSW se treba čestitati najviše na dobrom vođenju franšize jer su složili zbilja dobar tim. Imaju sustav, igraju kolektivno, kruže loptom, igraju odličnu obranu...skidam kapu, ali da je to sad nešto spektakularno hm...
Pa u principu nije ništa spektakularno u smislu inovacije. Bazična, najosnovnija košarka. Keep the ball moving, keep the players moving. I prilično su nesebični pri tome, uvijek se traži slobodnog čovjeka. I SC i KD su noćas propustili opaliti nekoliko izglednih šuteva jer su imali suigrače u boljoj poziciji.

Ono što ih izdiže uz sustav je hrpa talenta. Curry će biti jedan od najvećih šutera ikad, KD će biti all time top 10 igrač, Klay također sjajan šuter, Green sjajan defanzivac, odlično čita igru.

iskreno meni to nije ništa posebno kako ovi bandwagoneri sad kliču ''nepobjedivi'',''najbolji ikad'',''uber truper'' i ostala sranja, zdravi Spursi bi ih navukli u egal i ove godine da se Kawhi nije sjeba, a Cavsi bi ih dobili da su imali bar još 2-3 konstantno raspoloženih igrača.

Citiraj:
Dobro je reka onaj sa Sportkluba, osim Lebrona i Kyriea sve u trejd i vozi. Ajde meni je JR drag igrač kad je u utakmici, možda bi njega ostavia neznam. I ovaj trener Lue bi triba malo poradit na čitanju igre, djelova je amaterski pogotovo u prve dvi utakmice serije di je kasnia sa TO, ulazia u nepotrebna napucavanja sa GSW iako je jasno da ih se tako ne može dobit.
A tko kaže da bi spursi dobili uopće i tu tekmu s Kawhijem da se nije ozliejdio? pa spušili su tako i u ožujku od njih, nakon što su vodili plus 25, s Kawhijem na terenu.

Mislim da je to čisto zavaravanje, ne bi spursi tu dobro prošli ni s Kawhijem.

Citiraj:
Dovest ili Paul Georgea ili/I Mela pa da gledamo kompetitivno finale kad je već sezona sjebana. Do finala Zapada se nema šta gledat, i do finala playoffa poslije.
Pa Mela su navodno Knicksi zimus nudili, ali ništa od toga. Opcija s Georgeom mi se ne čini realna.

Citiraj:
Jbg ušli smo u eru supertimova, i po meni to će trajat sljedeće 2-3 sezone sigurno.
Wariorsu su mladi, i imaju ziher 5 godina pred sobom, ako se nešto ne promijeni i odu ili Durant ili Curry (za što nemaju razloga). Jedino je Igoudala stariji i mogo bi otići, ali bez njega mogu.

Cavsi imaju veći problem. Probili su svemirske cifre, a momčad nije dovoljno dobra. I - Woj kaže da bi James iduće godine mogao prema Los Angelesu.
Staro 13.06.2017., 15:37   #1991
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Moja prognoza - 4:1 za GSW

Bravo ja!
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 18:54   #1992
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Roster nije idealan, ali nije ni toliko loš, no Cavsi imaju veći problem.
Koja njihova igra? Plan B?
Nema ničeg, sve se vrti oko toga da Jamesu daš loptu. Od tog su problema patili i prvi njegovi Cavsi, a dobrim dijelom i Heat. Zato je raspad kad on izađe van. Rocketsi su recimo kroz sezonu našli rješenje za minute kad je Harden vani.
Love je dobar igrač, ali se ovdje nikako ne uspiejva do kraja uklopiti. a i čin ise da ga James baš ne šmeka previše.
Pa nije LBJ kriv za to šta trener nezna ili mu se neda složit nekoliko alternativnih akcija kad njega nema. Sa rosterom godišnje teškim 130 milja.
I kad je unutra svodi se na 1vs1 izolacije, ili LBJ iskreira šut za nekoga.
Lue je definitivno podbacia taktički, organizacijski, i slab je bia u čitanju blackouta svoje ekipe. Nedopustivo je da jučer rade seriju 15-0, a on ne reagira. Pa daj zaustavi taj slobodni pad hebote.
S druge strane Kerr, pogledaj malo kako ovi reagiraju nakon njegovih timeoutova, svaki put ih podigne i izvanredne su im reakcije nakon njega.

Citiraj:
jednostavno, dobri su to igrači, ali GSw ima taj luksuz da u obrani ne mora James audvajati, i stižu dobro pokrivati vanjske igrače. Dobili su manje uncontested šuteva nego su navikli.
Ma daj, pa Deron i Korver su ex igrači, imali su i sinoć otvorenih šuteva pa nemogu pogodit nekad ni tablu. Eto recimo sinoć Deron ima otovren šut za 3cu i doć na -1 i naravno iscuri, dok sa druge strane Iggy i Green koji se donekle puštaju kao koncepcijski rizik trpaju ko ludi. Iggy je 20 pts sinoć ubacia, čak i West i Mccaw su trpali kad je bilo potrebno.
Korver u game 3 ima šut sa pozicije koju najviše voli i opet prd u rosu. Jednostavno, nisu ljudi za razinu finala dorasli. Mislim , možda nekad jesu bili, ali sad više nisu.

Citiraj:
Pa u principu nije ništa spektakularno u smislu inovacije. Bazična, najosnovnija košarka. Keep the ball moving, keep the players moving. I prilično su nesebični pri tome, uvijek se traži slobodnog čovjeka. I SC i KD su noćas propustili opaliti nekoliko izglednih šuteva jer su imali suigrače u boljoj poziciji.
Tako sam i rekao, sustav je dobio nominalno bolje 1vs1 isolation igrače. Kako je jedan kolega maloprije napisa, da se igra basket 2vs2 ili 3vs3 mislim da bi titula u suprotnom smjeru

Citiraj:
Ono što ih izdiže uz sustav je hrpa talenta. Curry će biti jedan od najvećih šutera ikad, KD će biti all time top 10 igrač, Klay također sjajan šuter, Green sjajan defanzivac, odlično čita igru.
iskreno meni to nije ništa posebno kako ovi bandwagoneri sad kliču ''nepobjedivi'',''najbolji ikad'',''uber truper'' i ostala sranja, zdravi Spursi bi ih navukli u egal i ove godine da se Kawhi nije sjeba, a Cavsi bi ih dobili da su imali bar još 2-3 konstantno raspoloženih igrača.

Citiraj:
A tko kaže da bi spursi dobili uopće i tu tekmu s Kawhijem da se nije ozliejdio? pa spušili su tako i u ožujku od njih, nakon što su vodili plus 25, s Kawhijem na terenu.

Mislim da je to čisto zavaravanje, ne bi spursi tu dobro prošli ni s Kawhijem.
Isto tako su ih Spursi odvalili u Oracleu u prvoj utakmici sezone sa +30. Tako da nikad nećemo znati, ali zdrav razum nalaže da su se Spursi izlaskom Leonarda raspali i napadački i obrambeno. Sumnjam da bi izgubili tu utakmicu, nakon onakve dominacije dotada.
Doduše šta bi dalje bilo , kako bi reka naš dični Čaččke ''ki bi da bi'', pobrinija se Kawhi sam, a i Zaza Pačulja da nikad ne saznamo. A možda saznamo i dogodine, who knows

Citiraj:
Pa Mela su navodno Knicksi zimus nudili, ali ništa od toga. Opcija s Georgeom mi se ne čini realna.
Ako je istina, onda je greška šta nisu uzeli Mela. Zato i kažem da je LBJ loš GM . Za Georgea se spominju i Spursi, nije se činia realan ni prelazak KD pa se ipak desia. Tako da...

Citiraj:
Wariorsu su mladi, i imaju ziher 5 godina pred sobom, ako se nešto ne promijeni i odu ili Durant ili Curry (za što nemaju razloga). Jedino je Igoudala stariji i mogo bi otići, ali bez njega mogu.
Stoji za ove shootere, ali sam siguran da nebi oni bili ni blizu ovako dobri da nema baš tih Iggya, Livingstona i kompanije. Sinoć da nije bilo Iggya, vjerojatno bi se igrala šesta. Koliko ti sporedni likovi naprave rudarskog posla šta u obrani, šta u napadu je čudo.
Navodno Iggy ide, neznam koliko je istina.

Citiraj:
Cavsi imaju veći problem. Probili su svemirske cifre, a momčad nije dovoljno dobra. I - Woj kaže da bi James iduće godine mogao prema Los Angelesu.
LBJ odhebi , i u LA Kyriea povedi

Šalu na stranu, mislim da lik kao najbolji košarkaš planete zaslužuje da ima kompetitivnu momčad s kojom će pucat na naslov. Dok još ima 3-4 dobre sezone u sebi. Mislim da ove sezone neće nigdi još, ali bumo vidili.

Osim ako ne pređe u GSW , u tom slučaju bi ga trebalo zbilja hejtat gore nego KD, gore bar 10 puta
Staro 13.06.2017., 19:11   #1993
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nikad se nisam smijao i izrugivao LeBronu. Čovjek je tužan bio možda pola sata nakon poraza. Onda je pogledao zadnje uplate na tekućem i odma mu je bilo lakše. I meni bi tako bilo te bi me bolio čokolešnik za ekipu koja se nadjebava na netu...negdje...u Hrvackoj

Stoga, smijem se samo njegovim "internet ratnicima" koji krvare za njega mukte, a znače mu kao i meni što znači što je porezna Todori drmnula helić.

GSW je bila 10x bolja momčad. Svatko bi trebao i morao znati da je to timski sport. Jedan vrhunski igrač nije ekipa. I tu sva priča završava. Tko misli drugačije, rasist je i hejter

Staro 13.06.2017., 19:18   #1994
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Uz dužno poštovanje, malo ti je glupa opservacija. Priča se, raspravlja, nekad i nadjebava zato šta se nešto prati iz hobija, a ne da se zagledam u LBJ novčanik i drhtim koliko njega briga za ljude koji prate košarku.

Analogijom, dok se ti zamaraš i provodiš dane po kompovima analizirajući Ryzena i Kaby Lake, dotad CEO AMD-a i INTELA fukaju top kurabe koje ti moš samo sanjat. AMD7Intel i ATI/nVIDIA su 10x gori od hejtera KD-a

Tako da...
Staro 13.06.2017., 19:40   #1995
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sorry ako si se prepoznao u mojoj glupojbopservaciji, no mene nisi vidio da korisnike "drugog" tabora nazivam panjevima, idiotima, rasistima i hejterima niti da ratujem u ime nekoga/nečega ako konstatiram da je netko budala, onda je budala zato što se ponaša kao budala, a ne zato što navija/ima nešto što ja nepreferiram ili da se točnije izrazim - hejtam

Jedno je međusobno prckanje dok je u granicama normale da se nejde u familiju i to, a sasvim drugo je žuganje bjesomučki na sve što nije u skladu sa tvojim mišljenjem.

Ako je moja opservacija glupa, ne znam kako bi onda opisao tvoju analogiju doli "da ne drži vodu", barem ne u mom osobnom slučaju, jelte

Ali svakako hvala na iskrenom mišljenju stay cool

P.S. teško da CEO AMDa fuka kurabe, ali ko zna

Staro 13.06.2017., 19:45   #1996
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Pa nije LBJ kriv za to šta trener nezna ili mu se neda složit nekoliko alternativnih akcija kad njega nema. Sa rosterom godišnje teškim 130 milja.
Zapravo je kriv, tak jasno da je on postavio tu neznalicu za trenera

Citiraj:
I kad je unutra svodi se na 1vs1 izolacije, ili LBJ iskreira šut za nekoga.
Lue je definitivno podbacia taktički, organizacijski, i slab je bia u čitanju blackouta svoje ekipe. Nedopustivo je da jučer rade seriju 15-0, a on ne reagira. Pa daj zaustavi taj slobodni pad hebote.
Je. Hero ball ponekad prođe, ali uglavnom ne. Kao što nas je Brko podsjetio, ovo je ipak momčadski sport, a GSW daje izvrstan primejr kako posložiti roster i maksimalno posložiti igru prema talentima s kojima raspolažeš. Roster Cavsa nije idealan, ali da se moglo više napraviti po pitanju igre, je.

Zanimljivo je razmišljati kako bi izgledala Jamesova statistika da sustav igre nije on sam

Citiraj:
Meni ih je lijepo gledati jer se ''igraju'' košarke. Kako James ima svoje, imaju i Wariorsi svoju vojsku fanboja

Citiraj:
Isto tako su ih Spursi odvalili u Oracleu u prvoj utakmici sezone sa +30. Tako da nikad nećemo znati, ali zdrav razum nalaže da su se Spursi izlaskom Leonarda raspali i napadački i obrambeno. Sumnjam da bi izgubili tu utakmicu, nakon onakve dominacije dotada.
Doduše šta bi dalje bilo , kako bi reka naš dični Čaččke ''ki bi da bi'', pobrinija se Kawhi sam, a i Zaza Pačulja da nikad ne saznamo. A možda saznamo i dogodine, who knows
ŠBBKBB.

Simmons je an ringeru upravo nakon te tekme napsiao članak u kojem ej pokazivao i potkriejpio primjerima kako je vodstvo +20 protiv GSW, kao da vodiš +10 protiv svih ostalih ekipa. Jednostavno, imaj utakav firepower da mogu i 20razlike okrenuti kao od šale.

Ne znamo što bi bilo, ali teško da bis spursi mogli dobiti seriju protiv njih, jednostavno nemaju dovoljno kvalitete i imaju previše ''staraca'' koji ne mogu držati visok pace.

Citiraj:
Ako je istina, onda je greška šta nisu uzeli Mela. Zato i kažem da je LBJ loš GM . Za Georgea se spominju i Spursi, nije se činia realan ni prelazak KD pa se ipak desia. Tako da...
Čini mi se da Melo nije htio, a ne Cavsi. No vorda će vjerojatno bolje znati

Citiraj:
Stoji za ove shootere, ali sam siguran da nebi oni bili ni blizu ovako dobri da nema baš tih Iggya, Livingstona i kompanije. Sinoć da nije bilo Iggya, vjerojatno bi se igrala šesta. Koliko ti sporedni likovi naprave rudarskog posla šta u obrani, šta u napadu je čudo.
Navodno Iggy ide, neznam koliko je istina.
Iggy je daleko od najboljih dana, i mislim da se njegov izostanak neće toliko osjetiti ako ode. Iako mislim da će ostati, osim ako im neće falit love.

Citiraj:
Šalu na stranu, mislim da lik kao najbolji košarkaš planete zaslužuje da ima kompetitivnu momčad s kojom će pucat na naslov. Dok još ima 3-4 dobre sezone u sebi. Mislim da ove sezone neće nigdi još, ali bumo vidili.
Nemam ništa protiv da dođe Đorđ. I onda da jedne u finalu konferencije spiče spursi, druge celticsi, to bi bilo idealno

#fuck superteams
Staro 13.06.2017., 20:00   #1997
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

ŠBBKBB nikad nećemo saznat, tu sam se nadoveza na to da si zaboravia gaženje GSW od strane Spursa sa +30 na otvaranju sezone. I to sa preko 130 pts zabijenih ako se ne varam. Tako da ti možeš tvrdit da bi GSW dobia, ja tvrdim da bi otišlo u sedmu.
Možda dogodine budemo pametniji

Pa virujen i ja da je prije Melo odabra lovu , nije ni LBJ toliko loš GM da ga nebi dovea. A ovo za Iggya, Livingstona...vidit ćeš i sam kad odu, ako se adekvatno ne osvježe ovisno o njihovim financijama.

Supertimovi su realnost nažalost, jbg da se skinu ovi protuotrov je formiranje kontrasupertimova
Tako da regularna sezona služi kao bazična priprema do finala konferencija barem, ako i to uspije ova sirotinja preostala. Tako da LBJ može do 40-te bez problema, odmaranje i lagana priprema za 2 tjedna finala uz utakmice svaka 3 dana. Može to i ka djedica, na iskustvo pa možda prestigne Jordana po broju prstenova
Staro 13.06.2017., 21:31   #1998
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
nitko ne komentira fascinantan uspjeh klupe Cavsa: zabili su 7 koševa - SEDAM. dakle startna petorka je zabila 113 koševa, cijela klupa cijelih 7. doduše trener je koristio samo 4 od njih 8 s klupe, al svejedno.

najviše me boli što McGee nije ušao sinoć

Citiraj:
Tako da ti možeš tvrdit da bi GSW dobia, ja tvrdim da bi otišlo u sedmu.
Kawhi je svojoj ekipi važan kao i LBJ svojoj, ako ne i važniji. da LBJ mora propustiti cijelu seriju, mislim da ovi Cavsi nebi prošli ni prvi krug doigravanja.

Citiraj:
možda prestigne Jordana po broju prstenova
nije nemoguće, ali jako jako teško jer Draymond, Klay, Steph i Kevin imaju 27, 27, 28, 29 godina i ako ostanu skupa, bit ce to veca ljubavna prica od one u Oklahomi od prije par godina
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 21:55   #1999
vorda22
Guest

Citiraj:
Analogijom, dok se ti zamaraš i provodiš dane po kompovima analizirajući Ryzena i Kaby Lake, dotad CEO AMD-a i INTELA fukaju top kurabe koje ti moš samo sanjat. AMD7Intel i ATI/nVIDIA su 10x gori od hejtera KD-a

Tako da...
lolcina, touche

Citiraj:
Kao što nas je Brko podsjetio, ovo je ipak momčadski sport, a GSW daje izvrstan primejr kako posložiti roster i maksimalno posložiti igru prema talentima s kojima raspolažeš.

Zanimljivo je razmišljati kako bi izgledala Jamesova statistika da sustav igre nije on sam

Meni ih je lijepo gledati jer se ''igraju'' košarke. Kako James ima svoje, imaju i Wariorsi svoju vojsku fanboja

#fuck superteams
GSW je nakon 73 pobjeda u regularnoj sezoni, doveo drugog najboljeg igraca u ligi, sada i MVPa finala. znaci ne da su se pojacali, nego im je taj bio daleko najbolji igrac. jebote, svako od nas sa tom ekipom bi bio prvi... kerra nema pola godine, a ovi se spdrdaju..

sto se tice jamesa, brijem da bi on prvi potpisao da ne mora sve u ekipi najbolje raditi sam. jos sto se tice fanboyizma, mislim da tu jedino ispadaju glupi hejteri, iz samo njima znanih razloga...

inace, superteam su bili i magic, jabbar, worthy....

Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 13.06.2017. u 22:04.
  Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 21:59   #2000
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Ovo je istina. Kupili Durantulu i gg. Još da nije onaj glupan zaza sjebo spursima Leonarda (makar se i sam sjebo), playoffsi bi bili u potpunosti drugačiji.
GSW su jako dobar i uigran team, al može ih se zgazit..
Mišljenja sam da je cleveland trebo više koristit igrače s klupe jer prva petorka ne može igrat 48min.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 22:05   #2001
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
E, a zašto McGee nije ulazio? Nije da nisu pobijedili bez njega, ali ono, koje je objašnjenje koje drži vodu?
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 22:28   #2002
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
lolcina, touche
Tuše... kaže svjetski prvak u fanbojizmu i hejterstvu. onda to nešto znači...

Budeš konačno čestitao GSWu ili budeš i dalje se trudio umanjiti njihov uspjeh/umanjiti Jamesov poraz? ili je to preteško priznati da je bolja ekipa pobjedila. Puno bolja.

Ok, James je odličan, ali zašto umanjivat pobjedu GSWa? Složili su takvu ekipu, što sad? Nije fer? Ne kužim... jebaga, tebi je valjda jasno da igra tim, a ne pojedinac :/

Kako je bilo Mirzi Đombi kad je zabio 12 golova slovencima u utakmici koju smo izgubili 25:23 u polufinalu EP 2004? Lik je ubijao, ali su ostali zakazali i jebat ga. Ne znači da su slovenci nezasluženo pobjedili ili da ih treba zvat indijacima.

Staro 13.06.2017., 22:33   #2003
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Tuše... kaže svjetski prvak u fanbojizmu i hejterstvu. onda to nešto znači...

Budeš konačno čestitao GSWu ili budeš i dalje se trudio umanjiti njihov uspjeh/umanjiti Jamesov poraz? ili je to preteško priznati da je bolja ekipa pobjedila. Puno bolja.

jel nisam bio dovoljno jasan kad sam napisao da je ekipa od 73 pobjede dovela 2. nejboljeg igracana svijetu, koja je ekipa bolja?

Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 22:37   #2004
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

To si naknadno dopisao

Staro 13.06.2017., 22:37   #2005
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
E, a zašto McGee nije ulazio? Nije da nisu pobijedili bez njega, ali ono, koje je objašnjenje koje drži vodu?
A zaš' bi trebalo posebno objašnjenje?

Cavsi su od rana bili u egalu ili vodili, i Kerr je brzo prešao na death lineup

Citiraj:
GSW je nakon 73 pobjeda u regularnoj sezoni, doveo drugog najboljeg igraca u ligi, sada i MVPa finala. znaci ne da su se pojacali, nego im je taj bio daleko najbolji igrac. jebote, svako od nas sa tom ekipom bi bio prvi... kerra nema pola godine, a ovi se spdrdaju..
Bio je najbolji, ali sad baš daleko najbolji... nećemo preetjerivati.

Citiraj:
sto se tice jamesa, brijem da bi on prvi potpisao da ne mora sve u ekipi najbolje raditi sam. jos sto se tice fanboyizma, mislim da tu jedino ispadaju glupi hejteri, iz samo njima znanih razloga...
Pa upravo ti je gore spomenuti Mcgee dokaz zašto je važan dobar sustav kojeg Cavsi nemaju. U njemu i takva panjina može dobro igrati

Citiraj:
inace, superteam su bili i magic, jabbar, worthy....
To se slažem. Bili su i bullsi, celticsi, nije to ništa novo, samo se danas stvaraju na potpuno drugačiji način.
Staro 13.06.2017., 22:47   #2006
vorda22
Guest

Citiraj:
Bio je najbolji, ali sad baš daleko najbolji... nećemo preetjerivati.
ne pretjerujem. bez duranta je ovo 4:0 ili 4:1 za cleveland. durant je apsolutno svaki puta kada je cleveland zaprijetio, zaustavio krvarenje i dodao jos gas. uostalom, to i svi analiticari govore. a to kaj si ti zapeo za currya, lik je dokazao ono sto tvrdim odavno. u niti jednoj utakmici finala nije bio vodja ekipe. cijelo vrijeme je to bio kd. evo vec trece finale i lik nije mogao prismrditi mvp tituli, a imao je jebene brojke...

Reply With Quote
Staro 13.06.2017., 23:26   #2007
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Točno tako, bez Duranta GSW ovo nebi dobili. Nije uzalud Draymond moljakao KD da dođe. Doduše, nije imao ni težak posao jer je lik morao za svoju mamicu osvojit prsten

Nebi ovo GSW dobili bez Igoudale sinoć. Da je recimo zamijenit sinoćnje uloge Shumperta i njega, zamijenili bi i rezultat komotno
Staro 14.06.2017., 08:32   #2008
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Točno tako, bez Duranta GSW ovo nebi dobili. Nije uzalud Draymond moljakao KD da dođe. Doduše, nije imao ni težak posao jer je lik morao za svoju mamicu osvojit prsten

Nebi ovo GSW dobili bez Igoudale sinoć. Da je recimo zamijenit sinoćnje uloge Shumperta i njega, zamijenili bi i rezultat komotno
Nebi ni bez Currya. Ni bez Thompsona. Ni bez Greena.
Vjerojatno bi dobili bez Pačulije

Dobila je bolja ekipa, dakle prvih pet plus klupa plus trener. Igoudala je član ekipe, ako on blista donosi svojoj ekipi više od Shunmperta
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2017., 10:06   #2009
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja sam i prije govorio kolko je andre igoudala bitan igrač..a zaza pačulija, joj nemoj ga ni spominjat.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2017., 13:03   #2010
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
Nebi ni bez Currya. Ni bez Thompsona. Ni bez Greena.
Vjerojatno bi dobili bez Pačulije

Dobila je bolja ekipa, dakle prvih pet plus klupa plus trener. Igoudala je član ekipe, ako on blista donosi svojoj ekipi više od Shunmperta
A dobro sad netreba pretjerivat , više san htio naglasit BITNU ulogu igrača koji nisu ovih top 4-5 , a napravili su rudarski dio posla u naslovu prvaka. Za razliku od Cavsa koji se muče da imaju trećeg raspoloženog igrača, a i ne igraju približno obranu kakvu imaju GSW.

GSWljupci jel Zaza ostaje i dogodine ?
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno