|
![]() |
#26762 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad smo kod Smarta, 450-ka, CDI, '03, kupljen sa 106k, vozio ga na servis, ulje i filteri - 1200 kuna. Bez računa. Ne mogu dobiti Horvata da ga pitam koliko bi kod njega koštalo, ali ovo mi se čini puno, kako se vama čini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26763 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-sciro...oglas-20772471 najjeftiniji na njusci...ali dusu dao za vadjenje masti...118 kw, ijuuu |
![]() |
![]() |
![]() |
#26765 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imate preporuku sredstva za čišćenje sjedala (tkanina)? Auto mi je prije isporuke bio na kemijskom čišćenju, bar tako kažu, a na sjedalima mi je sve puno bijelih mrlja (ne znam jel su ga čistili ili se fukali u njemu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26766 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ak je tkanina u pitanju, APC(recimo od Meguiarsa ili slično), mekana četka i idealno usisavač na vodu da usisaš dok je mokro. Često ostanu tak mrlje nakon čiščenja od sredstva ako se ne obriše dobro/usisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26767 |
običan user
|
a dobro, to je tebi mozda malo, no ja jos nisam vozio nis jace od 130ks, a i to je bio neki iveco kombi dok sam bio dostavljac...meni je ovo raketa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26768 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26769 |
običan user
|
onda bi dakle bio ideal onaj opel speedster ili kako vec se zvao? edit: je, speedster je https://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Speedster jedino sto je gadan ko noc... Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 30.01.2017. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26770 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A i vi ga sad pretjeraste kao da govorimo o Golf IV SDI ![]() Taj Scirocco ima 160 KS i 1247 kg. Vozio sam jedan kratki djir Scirocca od frenda 2.0 TDI sa 140 ks i nije bas slab auto pa vjerujem da i taj benzinac ide sasvim pristojno. Fora auto i svakako bolji izbor od Golfa ako se zelite istaknuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26771 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Prođe te taj prvi dojam dosta brzo. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26772 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26773 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#26774 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Daleko od toga da je taj 1.4 TSI slab i ne vuće. Istina, lako se čovjek navikne, vozio sam 200 ks naviknuo se, 300, naviknuo se pa vozio teslu i čudio se. Naviknuo bi se i tu i bilo bi dsosadno. Sad vozim 1.5 dci 78 kw pa me iznenadi momentom ponekad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26775 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
https://www.sonax.de/Produktsuche/(n...SchaumReiniger Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26779 |
običan user
|
e ako te svabo ne bude sluzio, nece nitko...pa nije to, (da sad ne navodim, da se tko ne uvrijedi) pa da moras dizat haubu non stop...uzmi onda taj oplo koji si naveo...mozda jes seljacka spika, ali svabo je svabo s razlogom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26782 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Pozdrav, jedno općenito pitanje, jel postoji neko razdoblje u godini kad je najbolje kupiti auto? Kupujem novi pa me zanima dal da kupujem odmah ili da možda pričekam proljeće/ljeto iz nekih razloga (akcije i slično...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26784 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26786 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Drugi period je sezona godišnjih odmora (srpanj, kolovoz) jer većina tak ima druge financijske prioritete pa pada prodaja vozila i tu i tamo upadne kakva akcija ili dobar dogovor), no tada računaj da te za 2-3 mjeseca čeka izdatak za zimski komplet guma (i eventualno felgi, a što možeš upecati free par mjeseci kasnije). Kako god okreneš, obići više salona iste marke i vidjeti pod kojim uvjetima i da li daju aute na jednodnevnu probu (Suzuki recimo daje) pa onda u 50-100 km i 24 sata možeš dobiti kakav-takav dojam što ćeš voziti narednih xy godina, a koji će zasigurno biti bolji od par kilometara po kvartu kako obićno ponude pod probnu vožnju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26788 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() I općenito je danas već pomalo glupo tako banalizirati stvari kad imaš francuski motor u mercedesu, japanski u citroenu, talijanski u opelu ili suzukiu a sklapaju se po cijelom svijetu.
![]() |
![]() |
#26789 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
E sada danas ulazim u auto ujutro prije posla, temperatura pokazuje -12. Nisam ga vozio zadnjih 3 dana. Dam kontakt vec vidim u startu nesto mi cudno svijetli konzola. Krenem ga paliti nula bodovo. Naravno otisao akumulator. Upalio sam ga danas poslijepodne preko kablova i odvozio nekih 15 km da se napuni. Sto mene zanima je di uzeti povoljno akumulator ima tko kakav site ili trgovinu ili nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26790 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Nemam iskustva s kupnjom novih auta, znaš li možda, jel su ove cijene automobila na webu stvarne ili se može dogovoriti nešto, odnosno dobit popust u salonu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|