|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Syncanje foldera na 2 kompa
Ispričavam se ako sam fulao podforum. Imam laptop i sad sam kupio komp. Zanima me, da li je kojim slucajem moguce syncati cijeli disk na kojem su glazba i filmovi? Ako ne, da li je moguće bar syncati 1 folder izmedju ta 2 kompa? A da nije cloud u pitanju. Laptop se na net spaja preko wirelessa, ili direkt preko routera ili preko range extendera. Komp se na taj isti net spaja preko adaptera preko strujnog kabela. Na kompu je windows 10, a na laptopu sedmica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Možeš si sherat na jednom uređaju pa mapirat disk/folder, i onda samo sa syncom napravit sync tih foldera. Sad na koji način i program ćeš koristit za sync, svejedno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sheras folder i onda FreeFileSync. Ja tako godinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
M$ SyncToy. Već godinama. Sirovo, nije elegantno. Ali radi... Ja ga koristim za backup na WD MyBook RAID |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ekipa, hvala na pomoći, ali nažalost, malo ste prenapredni za mene ![]() Konacno sam dobio komp i danas sam probao ovo šta ste rekli, ali nisam uspio niti prvi korak, a to je da mogu share-ati file s laptopom. Probao sam napraviti Homegroup, ali laptop se neće spojit, iako sam napravio sve preko tutoriala (mozda jer je na laptopu windows 7, a na kompu Windows 10?). Ako pak na kompu odem na Network u Exploreru i kliknem na laptop, kaze mi "Enter network credentials" te uopće ne znam šta trebam upisati. Mi može tko pomoći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Nepotpuno sam postavio pitanje, judge me ![]() Fileovi koji trebaju biti na oba kompa i jesu na oba kompa, ali mi je bitno da su neki syncani kako ne bi trebao stalno prebacivati. Zato mi je potrebna pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Odgovorili su ti, imaš brdo aplikacija, DeltaCopy npr. Isprobaj neke, fala bogu na webu imaš materijala koliko hoćeš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|