|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2002
|
Ati Radeon 8500 i TV out
Imam Powercolor-ov radeon 8500. Problem je slijedeci, ako je tv out prikljucen na tv (ili video ili što god) kartica pri bootu sistema automatski ukljuci TV out ali tv ne prima nikakav signal. Da bi stvar proradila potrebno je isljuciti tv u ati control panelu i ponovo ga ukljuciti. To se dogadja i s najnovijom verzijom Catalist dirvera (3). Ima li netko slicna iskustva i zna li netko rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To je normalno. Ručno treba uključiti tv-out. On je samo dobio informaciju da je TV prikopčan i omogućava ti da ga uključiš. XP baca sliku na tv odmah nakon dolaska u windowse. Tako možeš raditi i bez monitora. Samo se hardverski dio ne vidi. Ništa od podešavanja BIOS-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2002
|
Misli da nije normalno jer ATI control panel indicira da je tv out ukljucen i slika se vidi dok se sistem boota, cim se pojavi log-on ekran slike nema... U panelu se vidi da je tv-out ukljucen pa ga treba iskljuciti, kliknuti apply i onda ponovo ukljuciti da se slika na tv-u pojavi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |