|
|||||||||||
|
|
#25411 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Osram NBU, svijetle odlično, kažu 120 ili 130% više od običnih..Al ne svijetle bijelo. Kratki vijek trajanja Za duga svjetla imam Bosch plus 90, traju sad već više od godinu dana, svijetle super. Mislim da je to neki best buy što se tiče cijene, kvalitete svjetla i trajnosti. Ne svijetle bijelo, al niti jarko žuto- dio sijalice je plavi. Čim je sijalica tamnije plave boje naravno da će lošije svijetlit, ove nebesko plave su prava mjera što se tiče omjera bijele boje i kvalitete svijetla. Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 25.11.2016. u 20:26. |
|
|
|
|
|
|
#25412 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam isproba oosram Coolblue,nbu,philips whitevision. Whitevision ima jacinu odlicnu i boja je skoro kao original ledice na autu i nema toliko plavu foliju na sebi kao coolblue. Coolblue daje isto dobru boju ali je slabije od NBU cca 20. Jace od obicne halogenke bar 30%. NBU imaju jak snop ,nisu toliko bijele i meni su izmedju Wv i coolblue |
|
|
|
|
|
#25413 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Znači prema pročitanome, najbijelije i najtrajnije su Philips White Vision? Na Pežou sam isporbao Philips Blue Vision i NBU. Philips us krepavela jako brzo, do ksu NBU držale oko godinu i pol. Pa se vodim logikom, ako je NBU na autu starom 15-16 god. i bez dnevnih držala godinu i pol, trebala bi na novom barem tolko (jasno mi je da uvijek može naletjeti smeće primjerak...) Trenutno su nutra OEM i zadovoljan sam stvarno s njima, zajedno s lećom, to jako dobro osvjetljava cestu, čak i po kiši. Jedino bi da su mrvicu boljebijele da pašu s ledicama u dnevnima. |
|
|
|
|
|
#25418 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Zgooglaj malo. folija bi se jaaaako teško skidala. iza plastiditpa nema pranja niti ićega. Samo ga se primi i skida. Izgleda neotporan, ali je jako dobro otporan na oštećenja ako ga se pravilno nanosi. |
|
|
|
|
|
|
#25419 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima tko iskustva s registrom neplacenih kazni i blokiranjem tehnickog pregleda? Imam kaznu za neupisanu dimenziju guma, postom jos nista nije doslo, 1/2 svote nisam platio jer cu pisat zalbu, a auto treba na tehnicki kroz 2 tjedna (registracija istekla vec)
|
|
|
#25420 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
ako te uvedu u sistem nećeš moći registrirati. idi sada na regu ili plati, frend nije mogao registrirati u 6. mj auto zbog neplaćene kazne Poslano sa mog SM-G930F |
|
|
|
|
|
#25421 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#25422 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() BTW, plačem ![]() https://www.facebook.com/deplaymaker...3/?pnref=story
|
|
|
|
#25423 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imate preporuku auto salona koji su više manje pouzdani za kupnju rabljenih vozila (da ne skidaju kilometre i sl. muljaže)? I generalno po vašem mišljenju, da li je bolje kupiti auto u takvom salonu ili riskirati muljatore sa njuškala (fizičke osobe)? Kupovati ću auto do kojih 6-7 tisuća eura, pa što više čitam, to me više strah svega Dobrodošao je svaki savjet. |
|
|
|
|
|
#25425 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25426 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
|
|
|
#25427 | ||
|
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Živi kić ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nub. 30.11.2016. u 08:23. |
||
|
|
|
|
|
#25428 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Uvijek radije fizičke osobe pa vozit u ovlašteni na pregled
|
|
|
|
#25430 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Jesi ga kupio na daljinu? Nisi Jesi potpisao ugovor koji su ti dali u kojem sigurno piše nešto vezano za povrat sredstava jer sigurno nisu neki seljaci koji se nisu nekim člankom obranili upravo od takvih pokušaja, jesi ![]() Kod nas vlada divlji zapad po tim auto kućama.
|
|
|
|
#25431 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#25432 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ali isto tako imaš i puno veći broj normalnih poslovnica koje izdaju certifikate za svoja vozila i čija vozila imaju poznatu prošlost. Druga stvar je što im auti nisu precijenjeni kao kod nas u ovlaštenim centrima.
|
|
|
|
#25433 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kod nas prave auto kuće koje zbilja garantiraju za svoju vozila imaju puno veće cijene nego kvazi auto kuće tj. uvoznici. I kada kažem puno veće cijene onda stvarno to mislim, tipa 20-30% veće cijene. E sad, riskirat kod preprodavača koji samo gledaju kako da te zaj*** ili kupiti po većoj cijeni gdje imaš garanciju na koju stvarno možeš računati.... |
|
|
|
|
|
|
#25435 | |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
. A lik vozi ko po jajima, mogo ga je bar u leru opicit u crveno, cisto da se najezimo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25436 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#25438 |
|
Moderator
|
Jebeš Veneno, ovo su strojevi ![]() https://1drv.ms/v/s!AoW657B0bwYoiYR0wWuSB0hfclcF7g https://1drv.ms/v/s!AoW657B0bwYoiYRyKZ2ZTB8M0-KsZg ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 30.11.2016. u 15:01. |
|
|
|
|
|
#25439 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |