|
![]() |
#24722 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ukratko: novi auto ima svoje, polovni ima svoje. Osobno nikad ne bih kupio novi auto koji mi treba od točke A do točke B gradske klase. No, da imam novca kupio bih auto više klase novi jer garancija pokriva skupo održavanje. Netko tko gleda omjer uloženo/dobiveno a želi fin, lijep i snažan auto, taj se malo i kocka pa uzme polovni ( ali napominjem do 4 godine starosti i/ili 100 k km), jer tada po mom skromnom sudu auto više izgubi na cijeni nego li "propadne" jel' Ovisi što čovjek želi, da li da bude 4 ili 5 godina bezbrižan ali da u startu plati više ili da se kocka ali u startu plati manje. Osobno, kao što sam rekao, kupio bih novi auto da imam hrpu love, rabljeni bi uzeo kada bi gledao neki omjer uloženog i dobivenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24723 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bertone. 22.10.2016. u 14:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24724 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24725 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24728 |
Premium
|
Po noci po kisi se najbolje vidi kolko koji farovi sucks. I po gradu i na otvorenom. Meni je Xenon super jer vidim sve kaj se desava uz cestu i to me zanima najvise. Bum se provozal uz nasip po noci kad stignemza test ![]() Jedva cekam auto jer se moram vozit tramvajem kad idem u grad prije podne.. To mi se nije desilo xx godina osim kad idem na servis po auto.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.10.2016. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24729 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni kod xenona jedino smeta ravno odrezani rub svjetla na kraju dometa do kuda im je doseg, iza toga je mrak... i da, xenon farovi se ne griju pa kad pada mokri snijeg sumanuto moram trošiti tekućinu za pranje farova da maknem nakupljeni snijeg... ostalo je sve za pet ![]() ... možda se LED grije ?? Ja ili sačekam 2-3 sata da obave servis (ako imam vremena) ili sam za 50 kn uzimao Up-a na pola dana dok je auto na servisu jer mi je servis u nedođiji Zadnje izmijenjeno od: bertone. 22.10.2016. u 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24730 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#24731 | |
Premium
|
Citiraj:
Betrone, imam uvijek u gepeku par litri tekucine iz tog razloga, pere farove svaki put kad i prozore i to obilno. Btw. 150kn litra ulja za Megana u Starkelju, 5 litri ide nutra. Malo skupo ![]() U Starkelju dogovorim servis subotom i auto je gotov za dva sata. AR ostavim u jutro i pokupim nakon 15h. Prije sam servisiral suzukija u Dubravi kod Bacica i tam je bio isto gotov za dva sata. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.10.2016. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24732 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Katastrofa. Za svojeg mlinčeka uzimam karnister od 4L Shell Helix Ultra 5W40, za ~ 130 kuna + Purflux filter za kakvih 50-ak kuna. Sve skupa manje od 200 kuna. U ovlaštenom bi to bilo za taman 2 litre ulja + još 2 litre + ruke.
![]() |
#24733 |
Premium
|
Evo gledam sad račun od prije dva dana... ulje 5W-40 (5 lit) = 271,98 kn + PDV u ovlaštenom na Jankomiru... malo ti u Štarkelju deru s cijenama no kad se sjetim nekad Bačića (i što su sve htjeli/znali/probali naplatiti), Štarkelj je još super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24734 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Tako je kad vozis francuza. Sto se tice pranja farova i trosenja vode, ako su vam ugasena svjetla nece vam paliti lranje farova kad perete sajbu (barem je meni tako na audiju) a ujedno mi ni nece prati farove ako palkm lranje sajbe u kratkim intervalima od po sekundu, ili treci put sto stisnem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24735 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24739 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24740 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Baotić - velki servis na Laguni II 1.8 plus prednje kugle preko 12000 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#24742 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24745 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Postoji šansa da su lece zmazane i daju se ocistit. No velika je vjerojatnost da su izgorile kao moje i onda ne s ijetle ama bas nista. Rijesio sam to tako da sam dao ispolirat farove stavit druge lece i ugradit xenonke. Sad je mila majka. https://www.dropbox.com/s/kbfpyn01za...39.41.jpg?dl=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24746 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve mi jasno, samo mi se neda biti u ilegali radi prokletih farova. Na leći mi se čini kao da ima prašine, ali gledam na drugim meganima, u 90% slučajeva je još i puno gora situacija - mliječni su.
![]() |
#24748 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Izgori reflektirajući sloj, posebno na francuzima kojima gore često žarulje jer su u overdriveu. Nedavno sam slagao jednom P208 termistor na žarulje kratkog svjetla, jer su pregorijevale tjedno. Napon na žarulji je bio 14v dok motor radi,inače je oko 13v na drugim autima |
![]() |
![]() |
![]() |
#24749 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
elf ulje u metro-u na dobroj akciji: 5l 700STI polusintetike 100kn, 5l 900NF sintetike 150kn. https://view.publitas.com/10729/2109...4fc4-at800.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24750 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ako je taj 525d kojeg si ti vozio ispravan i u dobrom stanju onda se tesko moze kvalificirati kao trom auto ![]() Ali opet dozvoljavam da ako si izasao iz 911 turba i sjeo za 525d pa u tom slucaju osjecaj moze biti kao da je trom ![]() Inace taj auto je brzi od golfa VII 2.0 TDI za pola sekunde do 100-tke a nekako imam osjecaj da si vozio tog golfa da bi rekao da je raketa auto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|