|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
zamalo !!!
...kupim prije neki dan a64 silencera i idem ga zamijeniti s ovim sme*em od box coolera (6000rpm ovo ljeto sam slusao ![]() ![]() ![]() ![]() evo slike
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
To se meni deilo par puta,i stvarno se nijednom nista nije desilo s procom. Samo s. 754 naravno,kao da su pinovi manje zategnuti polugicom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma nije to ništ. Moj frend je išao stavljati procesor u socket jer sirota nije znao na koju se stranu umeče onaj dio gdje fali jedan pin pa je za tu radnju upotrijepio gumeni čekić da ga malo poštema.. Mislim da se radilo o p4 2.8, al na svu sreću u servisu su ga nekako izravnali i evo dan danas mu radi ispravno.:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
stavljate previse paste(slika) sto set ice kako skinut bez da se proc izvadi? jednsotavno 10 min prije neg sto idete vadit kuler zagrijte dobro proc,i sam potegnite...sto set ice pak drugih kulera(ne stok) okrenite ga u jednu stranu pa povucite ak imate prostora...stoga ne bojati se i ak izvucete proc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
riba ima pravo, upravo mi je ukrao riječ iz usta....inaće, kad se pasta zalijepi znači da je dobra! btw. ja sam imao ceramiq prije i jest se malo zalijepilo, ali ne tolko! vi ste nakrcali kilu i pol te paste!!! onda se i pitaš zaš ti se box vrtio na 6000rpm...meni nikad nije prešao 4200rpm-a... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
LOL za sliku. Kaj si dve tube paste potrošil? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
moramo priznat da box cooler izgleda ko oranica poslije nuklearnog napada u kanjonima amerike.....ali lijepo se sloj paste namaže, može s x-icom, amex-om, diners-om....a možeš i s nekim pasivcem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ovo je stvarno čudno,ne vidim tu mc-fishovu sliku ni sa najnovijom Operom,Firefoxom 1.6,1.7 1.5 beta 1 ni sa IE 6:confused: Maknuo sam i firewall jer me več otprije zeza tako da stvarno ne znam u čemu je probem:confused: Savjeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Koju fishovu sliku? Ja vidim samo sliku u prvom postu od jolkice.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() zond...da tak radis u servisu bi ti svaka 2 mj stizala racunala...dobro ak ga ti otvaras i cistits...al neki ljudi to ne rade ![]() oko slike veki je siher mislio na onu u rvom postu ![]() a oko paste jos malo...paste se stavi u sredinu(sad govorim za amd 64) i napravi se strafta oko ruba...kad se stavi kuler gore se ona lijepo razgnjeca pa a vidis kak hladi edit: evo primjer moj venice na 295x9 radi na 4x° na 3400 okr sa box kulerom...a na njega ide jos gore pelt i vodeno...bem ti taj ce bit na -30...(masni kaj ti je misti rekao za kopce) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima previše paste, dobro kaže fish. Ako već koristite skupe paste kao što je artic silver, onda ih barem naučite pravilno stavljati na proc. Ziher nikom nikad nije palo otić na artic coolingov site (to su oni kaj rade artic silver, jel'te) i pogledat kako se pravilno stavlja pasta na proc. Mali hint - dovoljno je staviti samo malo paste na sredinu, otprilike kao veće zrno riže. Kad se cooler na to stavi i pritisne, pasta se raširi u veliki krug i postiže se tanki filc između hladnjaka i procesora - baš ono za što pasta služi, da popuni nepravilnosti u metalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo jedne upute u pdf. formatu http://www.arctic-cooling.com/downlo...mx1_retail.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo jedne upute u pdf. formatu http://www.arctic-cooling.com/downlo...mx1_retail.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Arctic Cooling ne radi Arctic Silver nego svoje poznate coolere za procesore i grafulje. Na http://www.arcticsilver.com/ je proizvodjac artic silvera i tu imate iscrpne upute za nanosenje paste na razne procesore.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Stara tema, a sta ces kad ljudi neznaju koristiti Trazilicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
meni je dosad skoro pa svaki intel prilikom vađenja box collera ostao zalijepljen za hladnjak zbog onog sranja koje intel stavlja na coolere. inace sam to rjesavao da sam između proca i coolera stavio švarceneger(odvijač), napeo sa njime i proc je "odletio" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Istna da treba malo proculju RAZGAZIT prije skidanja. Meni se ista stvar dogodila s BOX coolerom, sva srecha kaj mi nisu nogice pukle mada ih se 5 popigalo malo zravnash i ko bog. BTW Arctic Silver 5 je zakon.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|