|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Acronis True Image nejasnoće???
Evo šta sam pročitao negdje u svezi "Acronis True Image 8.0" Program pruža mogucnost da ukljucis opciju kojom ti prije svakog bootovanja ponudi reinstall systema pritiskom na tipku f11. Pokrenuo sam postupak pravljenja image-a primarne particije i za smještaj tog image-a odabrao drugu particiju. Cijeli postupak je protekao bez problema ali nakon svakog bootovanja nigdje mi ne nudi (gore spomenuti) reinstall systema (F11). Povodom toga molio bih da mi neko odgovori konkretno na slideča pitanja: 1-zašto mi (nakon svakog bootanja) ne nudi taj reinstall pritiskom na--F11 2-kako pokrenuti image (sa particije ili CD-a) u slučaju da se ne mogu podići windowsi 3-kako se prži taj image na CD, na uobičajeni način ili treba nekakav poseban postupak kad je u pitanju image |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Image Wina dižeš preko boot disketa ili cd-a. Acronis te je pitao prilikom instalacije da napraviš boot cd, imaš negdje pod toolsima. Što se tiće snimanja sve moš raditi iz Acronica, moš snimati, komprimirati, dijeliti image na više dijelova ako nemaš dvd pržu, a moš koristiti i Neru....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|