|
|||||||||||
|
|
#21781 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
vidim po ZG na par mjesta parking mjesto sa zelenim rubovima, piše carsharing na tabli, to je ovo valjda http://www.spincity.hr/ ?
|
|
|
#21782 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prošlo ljeto sam to u Berlinu vidio. DriveNow se zove i BMW im je partner. Lociraš si auto, otključaš i voziš. i3 sam većinom viđao https://se.drive-now.com/en/#!/carsharing/berlin
|
|
|
#21783 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovdje je to normala. Konstantno koristim evo car share. Imas oko 500 vozila na raspolaganju, free parking... Auti su uvijek cisti i uredni. https://evo.ca/ Car2Go nesto manje jer mi je osobno smart odvratan za vozit.
|
|
|
|
#21784 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#21785 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Po registraciji, to vozi neki dečec 1988. godište? FIno, ima se onda, početna cijena osnovnog modela, znajući BMW valjda ima ručne podizače stakla, starta od 126 000 ojra, znači uz neku sitnu opremicu, kojih 10K+ ojra na to |
|
|
|
|
|
#21786 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vidio danas i Talismana, auto prilagođeniji financijskim uvjetima. Baš je krasan. Pojava je u retrovizoru radi puno kroma, LED svjetala i LED DRL. Jedino je zadnji kraj malo previsok i prePassatast kad se maknu svjetla. |
|
|
|
|
|
#21791 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
|
|
|
|
|
|
#21794 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() http://i.imgur.com/vLFQcr1.jpg Ovo uslikao prije 4 mjeseca, nisam mogao zanemarit ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21799 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma panjino, znam za očne elemente, nego što je ono na slici!? ![]() Liči na auto, ima čak i Mercedosov znak...ali ne znam što je! edit: @ Milentije: kliknem na link, browser kaže Forbidden... čini mi se da me štiti od oštećenja vida. ![]() edit 2: upisao u gugl GLC Coupe. Kill it with fire... |
|
|
|
|
|
#21802 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Je to je taj |
|
|
|
|
|
|
#21805 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
|
|
|
|
#21808 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije 130 000 ni malo. Baš se igram s konfiguratorima, jer izračunavamo leasing prije nego se odlučimo za auto. Clio Grandtour Dynamique 1.5 dCI 90 ks sa praktički maksimalnom opremom. (od doplata je ostao panoramski krov, raznorazni ukrasni elementi u različitim bojama i uzorcima, 17" kotači, kromirane lajsne oko prozora, i karte kompletne Europe) Znači, auto s automatskom klimom, svim električnim podizačima, parking senzorima i kamerom, 3G povezanim multimedijskim sustavom, senzori za kišu i svjetlo, tempomat i ograničenje brzine... Total: 132 000
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.05.2016. u 16:59. |
|
|
|
|
|
#21809 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
@Vuco, nema cvrčaka (doduše auto je prešao 350 km pa valjda ne bi ni smjelo biti), malo se čuje ovjes na ležećim pol. i zakrpanom asfaltu), ali to je zbog 17" kotača i ceste po kojoj sam vozio (od Lučkog preko Brezovice do Remetinca), mjesta za glavu naprijed i nazad na mojih 182 cm ima i više nego dovoljno, motor se blago čuje u unutrašnjosti ali nije bučno i neugodno, potegne fino, mjenjač je ok, volan po mom ukusu i navikama prelagan i ne pruža neke povratne informacije, onaj mali LCD na instrument tabli se dobro vidi po suncu (bila je upaljena navigacija) iako malo smiješno izgleda, prednja sjedala su mekša, zadnja klupa malo tvrđa... sve u svemu čist ok i mislim da će karavan (kad dođe na tržište) biti super opcija za obiteljske potrebe. @ 1v@n, mislim da se ta dva auta ne mogu direktno usporediti jer nisu ista klasa auta... primjerenija bi usporedba bila s možda Rapidom/Toledom ili Renault Fluenceom... Fluence nisam vozio, a Rapid/Toledo koje jesam su puno tvrđi i ima manje mjesta u njima, a cijenom su tu negdje (uz manje opreme). Zadnje izmijenjeno od: bertone. 25.05.2016. u 19:11. |
|
|
|
|
|
#21810 |
|
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav ljudi, treba mi pomoć/savjet. Pukao mi je kljuc u bravi od vrata i dio je ostao unutra. Posto mi je to jedini kljuc sta da radim? Radi se o zamjenskom , znaci nema centralno otkljuc-zakljuc na sebi, aauto je kangoo 1998 |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|