|
|||||||||||
|
|
#20491 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Daco su kineski ako se ne varam. Račun i vrati i zamjeni ako ti se ne svidja ali tvoja je greška ako nije nigdje ni pisalo Monroe nego samo kodovi amortizera. Nije neki bed, zamijene oni sve, samo traži bas Monroe ako to bas želiš. |
|
|
|
|
|
#20492 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Seleni cca 200, ramena su cca 100 komad,krajnici isto nisu puno. Ali reparacija letve je u Slavoniji cca 2500 sa montažom, demontažom i optikom |
|
|
|
|
|
|
#20493 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Monroe iz auto kreše znali su propišati. Bolji je kayaba Citiraj:
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#20494 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20495 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Mos mu rec da te Gabre preporucio sa Leonom. Cek, prvinput mjenjas selene? Preporodit ces se osjecajem na volanu kad ih izmjenjas |
|
|
|
|
|
|
#20496 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Pitanje za kontinentalce (Zagreb) - kad je vrijeme za ljetne gume? |
|
|
|
|
|
#20498 |
|
only fool, not a horse
|
|
|
|
|
|
|
#20499 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#20500 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ili ljetne sa minimalno 4mm ripni i lance u gepeku. S obzirom na glupi nedorečeni zakon, prekjučer sam promijenio gume i ubacio lance jer ovo zbilja više nema smisla. Inače, zimska oprema je obvezna na zimskim dionicama (čitaj autoceste, uključujući recimo Zg obilaznicu jer je dio A3), ali ne i Zagrebu... Tko god je pisao zakon, svaka mu čast...Zadnje izmijenjeno od: Garro. 02.04.2016. u 17:38. |
|
|
|
|
|
|
#20501 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Njega bih preporucio prije ovlastenog iskreno. A buraz mu ima autodijelove na pocetku ulice. Ne mogu vjerovat da nisi mijenjao do sada, to mora sve imat lufta strava, promijeni komplet sve selene nove, a ne samo one koji pokazuju znakove za zamjenu. Trosak je minimalan po selnu. Ruke kostaju daleko vise nego dijelovi, pa da se ne vracas za 3 mjeseca opet. Auto se nakon toga vozi kao da je iz trgovine dosao. A na te kilometre, svakako i nove amortizere prednje stavi odmah. |
|
|
|
|
|
|
#20502 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#20503 | |
|
only fool, not a horse
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20505 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
U vezi zimskih guma... kada vas je (i ako je) u ZG policija zaustavila i kontrolirala vam gume... meni nikad. Zapravo... u 25+ godina vozačkog staža, zaustavili su me možda samo 5 puta i to samo zato što sam prethodno napravio neku pizdariju u prometu koju su vidjeli... ... i natrag na zimske gume, ako i rade kontrole guma, rade ih na početku zimske sezone i eventualno kad zapada snijeg, nakon toga imaju pametnijeg posla... barem je tako u ZG, za ostatak HR nemam pojma, vjerojatno imaju više vremena pa se mogu baviti budalaštinama. |
|
|
|
|
|
#20506 | |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ili ga je savjetovao DR.SC. Željko M. |
|
|
|
|
|
|
#20507 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo ja skoro svaki dan gledam, tako da nema veze ko je pisao zakon... http://www.sulpanaro.net/wp-content/...ci-inv-blu.jpg Ili zimske ili lance u gepek. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#20508 |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
Ok, za sjever Italije još i razumijem. Inače, talijani, španjolci, grci, te napokon mi, činimo sam benchmark proaktivne, efikasne i efektivne javne uprave u EU, ako ne i svijetu. Posebno kada je riječ o pripremi zakona.![]() |
|
|
|
|
|
#20512 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
I ja imam uvijek upaljena svjetla, radi drugih da me bolje vide jer mi je auto tamno sivi i na par sto metara kad je sunce nisko se stopi s bojom asfalta. Nego, za one koji nemaju upaljena svijetla... što time štedite??? ... žarulje, gorivo, struju... PS. Najgluplja stvar je bilo izbacivanje obveze stalno upaljenih svijetala iz ZSPC ![]() |
|
|
|
|
|
#20513 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Eventualno ak imam više kratkih relacija a vani piči sunce onda upalim pozicije jer auto automatski pali kratka a H11 je nauka za pronać.
|
|
|
|
#20514 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Isto kod mene, čim palim krumpirowagena pa automaČki pali dnevna svjetla (H15) 15/55W - dnevna/duga. H7 55W je normalna
__________________ |
|
|
|
|
|
#20515 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Molim premjestanje ako je potrebno. Sad kad budem skida zimske gume. Imam dvije Dunlop 185/60R15 BLURESPONSE vožene jednu sezonu. Jel sad moram kupit dvije iste ili bilo koje dvije ljetne? Na ekupi mi ih nema a ekupi mi odg jer mogu platit na 12 rata |
|
|
|
|
|
#20517 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Kako da provjerim DOT na hankook gumama ?? Kaže na gumi ovako - DOT BJAW AK H ... Nemogu nać nikakav podatak s oni četveroznamenkastim brojevim ![]() |
|
|
|
|
|
#20519 | |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
|