|
![]() |
#1 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako spojiti front usb na maticnu??
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ploca ti ima 4 usb -a ne? Spajas ih vodoravno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Na ploči ti to izgleda ovako . . . . . . . . . Znači po redu s lijeve strane, gore: VCC1, -USB1, +USB1, Ground a dolje: VCC2, -USB2, +USB2, Ground. Krajnji desni gornji pin i onaj dolje (kojeg nema) ostaju prazni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Dok sam ja crtao shemu kako da to spojiš, Tor me pretekao ![]() ![]() Svejedno, da ne ispadne da sam se bez veze trudio, evo kako to treba izgledati: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Hmmm, da, skužio sam i ja ![]() Sad me bar ne možeš tužiti za plagijat i kršenje autorskih prava ![]() Ali definitivno pobjeđujem u kategoriji vizualnog dojma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na svim pločama ti ide redom: 1. crvena 2. bijela (žuta) 3. zelena 4. crna Na dosta njih je prvi pin (crvena) posebno označen pa ne možeš fulat da si... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
još se može skužit redosljed spajanja ak stavljaš dodatni dio od ona dva USB-a, tj. matične imaju mjesta za to i za front panel pa se može ravnat prema tome (ja npr) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Strichek Moderator
|
i mislio sam da niko neće skužit, jedva sam ja... ![]() Ak ima Additional USB port, nek pogleda raspored pinova, tj. boja pa nek slaže pomoću tog porta. inače on se spaja na zadnju stranu računala. Na matičnoj je označeno sa USB1 i USB2. nadam se da je malko jasnije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Misliš na daughterboard USB koji se spaja na ploču i izvede na stražnju stranicu kao PCI kartica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
e baš to. ![]() |
|
![]() |