|
|||||||||||
|
|
#20017 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Što fali ovome ? Čak ima i viška. ![]()
|
|
|
#20018 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#20021 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Moj Megy ide na tržnicu... Kaj mislite kolko bi mogo dobit za Megane II, 2003., 1.5dCi 60kW hatch sa 5 vrata, 350k km, drugi vlasnik? Ima ogrebotinica i tu i tamo udubljenje sa parkinga (ja ga nisam nigdje udario ). Generalno je sve kaj je trebalo zamijenit da nije štimalo zamijenjeno u zadnjih 10k km (zadnji amortizeri, prednji diskovi, straznji su zamijenjeni prije 20k, itd). U boljem je stanju nego kaj bi očekivao s obzirom na kilometražu, al nije sad tiptop mint hendlan u bijelim rukavicama. Ne dimi, fino ide, nema nekih problema... Od opreme ima... Hmm... Klimu? I el. podizače. Regan do 07/16.Ne znam dal da uz njega dam i drugi set guma Michelin PS3 / Continental TS850 i koliko da to cijenim. Idem ga oprat pa ću ga slikat... |
|
|
|
|
|
#20023 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Tak sam si i ja mislio negdje... Nema jeftinijeg na Njuskalu od 15k, a vecina i onih ispod 18-19k kn nema klimu i/ili nije regano. Plus dobre gume sa DOT unazad 2 godine... Kad se oduzme kilometraža, cijena valjda padne na 15k kn. |
|
|
|
|
|
#20024 | |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
jeftinija opcija. bez kromiranih lajsni naravno ![]()
|
|
|
|
#20029 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odlicno.. Auto dostojan za borbu sa najskupljima. Svaka cast, Rimac ce jos te elektricne aute postavit na vrh. Big fan... https://www.youtube.com/watch?v=18IJKOfR-_g Chiron je isto brutala, Veyron se moze sakriz pored njega, 1500ks... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.03.2016. u 23:48. |
|
|
|
|
|
#20032 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj u citroenu takoder u knjizici pise da je trajno podmazan i netreba mijenjat, a ja nekako nemogu uopce zamislit da nikad ne zamjenim nisam se konzultirao sa servisom doduse da cidim sta kazu
|
|
|
#20034 | |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#20035 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
samo se nadam da će jednom i za običnog čovjeka napravit auto, svaka čast na razvoju tehnologije, baterije su mu u Koenigseggu, ali volio bih nešto električno ko tesla s iz rimca, to bi bio poso
|
|
|
#20037 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma dobro nije jeftin sigurno ni tesla, al opet 70k eura nije isto ko 850k eura , poanta je da bih volio imat mogućnost da to bude i rimčev auto, a da ne košta milijun eura
|
|
|
#20038 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#20039 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
iskreno neznam, možda tu piše to sam našo prek šasije, pa ak se vidi javi koja je ![]() http://i.imgur.com/zzI1jQj.jpg http://i.imgur.com/EmTFo9S.jpg
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|