|
![]() |
#19235 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Fabinin ima 60ks i 68ks verzija 1.4 8V A po gradu ZG je normalno da troši, ili stoji pa trošiš gorivo u koloni gdje god kreneš, ili je papučica gasa u podu da stigneš prije ovog sporog pred sobom ili se ubaciš u neku rupu između dva auta u susjednoj traci |
![]() |
![]() |
![]() |
#19237 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19238 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Standard potrošnja za TDI
![]() |
![]() |
#19239 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Dakle, vozim se maloprije prek mosta mladosti i odjednom lijeva traka znak da se prestrojim i hrpa murije. Razlog - kripl u cliu na pruzi stoji. Vidim da je oštećen, al ne vidim da je probio bankinu da tam dođe. Pa nije valjda od folke vozio do tamo po pruži. ..
![]() |
#19240 |
|
![]() |
#19242 |
|
Zasto lovacke? Prije mjesec dana, zapresic-brno 29 litara, vmax isto 110km/h povratak 32 litre, ali sa 410kg kamena. Ova relacija se vozi vec 5 godina par puta godisnje i provjerena je... supruga i ja ne divljamo, vozimo defanzivno..Pola tu vas je tupilo da moj clio nema sanse da trosi manje od 10 litara, pa eto i novom vlasniku u prosjeku trosi nekaj sitno preko 6 litri...
![]() |
#19243 |
The mighty pirate
|
Zato što sam vozio Fabiu 1.6 TDI, napravio skoro 50 000 km službeno u njoj, oćeš po gradu, oćeš otvoreno i kad uzmeš prosjek, točno je takav, oko 4.5 l. Da se u svojoj samo nizbrdo voziš cijelo to vrijeme, možda bi došao na 4.5 Ako želiš reći da su dizel i benzinac jedno te isto, onda ti tu ne mogu pomoći.
![]() |
#19244 |
|
ocito imas zivlji stil voznje i ne pazis na gorivo jer ga ne placas, kaj da ti velim drugo... evo nasa skoda ima 90 000km isto je zenino sluzbeno vozilo, vozi ju od prvog dana i da se ne vodi evidencija ne bi ni znao ove brojke, jer nema putno racunalo...
![]() |
#19245 | |
The mighty pirate
|
Baš suprotno, ako bih je stiskao, došao bih do 6. Ili lažeš koliko si dug i širok ili laže Škoda http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=14131 Citiraj:
![]() |
![]() |
#19247 |
The mighty pirate
|
Ma uvijek je onaj jedan posebni u društvu čiji benzinac troši manje od većine dizela, a nikako da mu se iz tvornice jave da žele svoj prototip auta budućnosti nazad...
![]() |
#19248 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ovako je uvijek tu negdje 4-4.5, zimi još manje ![]() P.S. pogotovo kad ga u 2. otjeram u crveno pa mi pokaže 28 litara trenutnu XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19249 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19250 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Cekaj cekaj, ti gledas potrosnju na putnom racunalu?
![]() |
#19252 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
C5 2.0 vs octavia 2.0 vs mondeo 2.0 dizel. Godista 2010 do 2012. Jel ima tko kakva duza iskustva ? Striktni uvjeti su udobnost/mekoca,tisina mjesta za ljude otraga i potrosnja na duze relacije. Ostalo je stvar opreme pa se lakse odabere. Od novijih sam vozio druge modele i mondeo 2.0 2010 ali ga ne mogu usporediti jer nisam vozio noviju octaviu 2.0 i c5 2.0 Nisam strikno vezan za ova 3 modela ali sam gledao malo cijene i vise manje je to tu negdje od 9500 do 11500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19253 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
C5 ima kriminalno malo mjesta otraga. Mondeo je zanimljiv, iako sam ga samo par puta vozio. Skodilak je super auto, gledao bi njega ili mondea. 2.0 tdi je super, pogotovo motor. Racunaj oko 7.5 ako ga volis stisnuti...a moze se lako spustiti i ispod 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19255 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vozio sam skodu 2.0 2008..tvrd ko kamen. Ne znam da li je novija generacija bolja ali onaj kojeg sam vozio je super za izbacivanje kamenca iz bubrega. Slicno kao passat sportline. 508 isto dolazi u obzir ali 2.0 nisam vidio ispod 13000 a da nema 170000km i vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19256 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jbg... prava je krstarica imho (makar opet kažem ne favoriziram pežoja nikada ![]() njemca za krstarenje zaboravi... eventualno c5 gdje ćeš uvijek zbog gubitka vrijednosti dobiti više opreme. pogledaj još i lagunu ako ti je vizualno prihvatljiva (meni je iskreno ona gt prejebena). |
![]() |
![]() |
![]() |
#19257 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Ja vjerujem da je moguce, nisam vozio tu skodu, ali jesam hondu 1.5 sa 115ks, i na otvorenoj sam bas isao vidjet kolko ide i 5.6l je bila potrosnja - ZG-Krk. Druga stvar je sto se rice vozio do brna i natrag znaci 1000+km sa 110 po autoputu - to ne da bi poludio od dosade u autu nego bi zaspo za volanom vjerovatno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19258 |
Premium
|
Mazda 6? S tim da bi ja radije benzinca pa plin nego dizela. Ovo da je skoda tvrda stoji, ali naviknes se za par dana - znam jer vozim sluzbenu i cak se ne umorim nesto jer te ti tvrdi sicevi tjeraju da sjedis uspravno tj. kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19259 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19260 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@DiTech Probaj koristiti multiquote funkciju. Ja bi sa 110 km/h na autoputu zaspao i sletio s ceste. Kako znak kaže, toliko idem. Ako su lošiji uvjeti, onda usporim. Samo onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|