Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.01.2016., 21:15   #1
matteom
Registered User

Datum registracije: Nov 2015
Nagnut touchpad na novom Asusu

Može li mi netko dati savjet što da napravim. Kupio sam Asus N551JW-CN004d 23.12., a isporučen mi je bio 28.12.. Od početka sam primijetio da mi touchpad baš i nije ravan, ali sam mislio da to možda tako treba biti. Danas sam malo tražio po internetu i nigdje nisam naišao na nešto slično pa pretpostavljam da nešto nije u redu. Konkretno, desna strana je udubljenija od lijeve, nije primjetno na prvi pogled, ali nakon dužeg gledanja se da primijetiti, ne smeta u radu ali opet mi je glupo da to samo ignoriram na novom laptopu.
S obzirom da je sutra sedmi dan otkad sam dobio laptop, a unutar 7 dana postoji mogućnost zamjene uređaja ukoliko je isporučen neispravan, da li da ga odnesem odmah sutra na servis ili da pričekam koji dan/tjedan/mjesec pa tek onda odnesem zbog Asuspromotions akcije(povrat novca i popravak uređaja), iako nisam siguran spada li ovaj kvar pod hardverske kvarove koji su uključeni u tu promociju. Hvala
matteom je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2016., 21:53   #2
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Na stranici poromocije kaže: "Uređaji s endemskim kvarovima hardvera su isključeni iz ove promocije." prilično sam siguran da će ga takvim oni okarakterizirati..ja bi na tvom mjestu nosio odmah
hedgehog je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.01.2016., 22:28   #3
matteom
Registered User

Datum registracije: Nov 2015
Tako nešto sam i ja pretpostavljao pa sam ga planirao odmah sutra odnijeti, samo se bojim da neće praviti probleme što je račun za laptop izdan 23.12. pa je od toga prošlo više od tjedan dana, a ja sam laptop dobio u ruke tek 28.12.(i to također piše na računu pod datum isporuke)
matteom je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno