|
|||||||||||
|
|
#18481 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Djelomično se slažem. Kad bi uzimao za zabavu, obavezno RWD... Al ima i neke čari da možeš više-manje kadgod stisnut gas do daske i metnut prst u uho. Puno znači AWD. Tamo gdje mi 80 konja vrti kotače, sa AWD i 200 konja stavljam svu snagu na podlogu. Jako se lagano naviknut na bolje. Naravno, sve to za svakodnevnu vožnju i gutanje km.Inače, prošle godine sam pljuvao po TS850, a sad u drugoj sezoni na 2C i sluzavoj cesti im skidam kapu. Ne znam kaj im se desilo dok su stajale. PS3 su proklizavale ko lude na hladnom i kišnom jer se nisu mogle zagrijat, a TS850 drže ko lude. |
|
|
|
|
|
#18482 | |
|
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18483 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#18485 | |
|
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
ps: pazite ovaj prekrasan plavi interijer http://www.1000sel.com/index.php/zen...des-w123-280te ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18486 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
|
|
|
|
|
#18487 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Sta je sva ova luda oprema? Pogotovo ovi paneli sa gumbicima u sjedalima? |
|
|
|
|
|
|
#18493 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ahaha izgleda ko moj kanu ![]() |
|
|
|
|
|
#18494 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da je neko spominjao da ima za dijagnostiku za xy auto. Pa da pitam jel ima netko u Osijeku i okolici za opel, corsa b 98 u pitanju samo da mi očita koja je greška. Ako ne daj peporučite osječani kuda da odem da nekošta previše. |
|
|
|
|
|
#18497 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#18506 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kaj rec kad vidis da u dva lancana svi imaju zimske? Svi se uvijek pozivate na te gume a to kaj ekipa tipka, prica to nikom nis. Darky i ja stojimo 10m od ceste, na semaforu pol minute crveno i zadnji je porsche koji stoji, i vidis neka skripa guma, okrenemo se i tip u golfu da se ne zaleti u porschea popne na rizol taman do pol porschea. (Taj golf vozi mladji tip i unutra je vazin pipl) Tip se nije brzo vozio jer bi culi da se neko ganja. I di je tu problem? E da rekao sam da cu napisat kakav je nokian drugu sezonu, odlican je, zanimalo me kak ce bit na ovoj slinavoj cesti i sa par jacih kocenja nije bilo proklizavanja.
|
|
|
#18507 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da mi je vidjeti šta više znači mozak ili gume . Brzina prilagođena, reakcija idealna, uvjeti na cesti koma, dijete izleti na cestu.... dalje je jasno ![]() Ili je plan sa ljetnima voziti 15km/h pa gušiti sav promet i opet doprinijeti nesreći iza sebe. Poanta: nismo sami u prometu. Da jesmo mogli bi na čelavim gumama voziti i onda mozak odrađuje svoje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 09.12.2015. u 11:47. |
|
|
|
|
|
#18508 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#18509 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Badava ti gume, ako nemaš mozga a pošto nismo sami na cesti nekada ti ni puno mozga nepomaže kad budaletine voze aute, a o ispravnosti/održavanju istih netreba trošiti slova jbg. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|