|
![]() |
#18271 |
Premium
Datum registracije: Sep 2015
|
Što se Legend više ne proizvodi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18282 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Napnu gornji okvir auta, otključa, izvadi, zaključa nazad auto (pritisne onaj pipac za zakljčavanje-na nekima na prednjim vratima to nemreš dok su otvorena) i zatvori vrata ko da niš nije bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18283 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Nije to neka znanost, mogao bi ostaviti poruku da mi se jave pa da im dam i daljinski i kutiju za komplet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18284 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Dakle treba ti jedan novi radio, jedna video kamera (opcionalno, za youtube) i jedna ručna bomba ili potezna mina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18285 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kupio sam Daewoo Tico SX '99 i sada bi trebao izmijeniti kocionu tekucinu i zadnje amortizere, a ne znam di ![]() Isto tak bi trebo kupit filter ulja, zraka, goriva i zamijeniti ulje pa bi mi i za to trebala preporuka di sve to obaviti. I pitanje vezano za gume, gore su M+S gume dal mi onda trebaju i lanci sada ili ne? EDIT: Naso na HAKovim stranicama, ne trebam imati lance ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 28.11.2015. u 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18286 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Super su mi kreteni koji se voze po glavnoj cesti i misle da ne moraju dat žmigavac iako ta glavna cesta skreće, jerbo imaju prednost prolaza. Konkretno, Petrova kod skretanja za Kamaufovu. On ide iz smjera istoka i skreće u Kamaufovu bez jebenog žmigavca. Ja išao Petrovom iz smjera zapada i kod Kamaufove imam znak stop jerbo on ima prednost. I vidim auto ide prema meni al ne daje žmigu. Naravno, mislim da nastavlja dalje po Petrovoj i ja pičim kroz to raskrižje. I kripl sam odjednom skrenu i skoro me razvali s volvom xc90 i još se stane derat na mene da je on na glavnoj cesti. Morao sam izać iz auta i popričat s njim. U razgovoru sam mu uz spominjanje bliže rodbine objasnio i pokoje prometno pravilo. Usro se ko grlica pa nije bilo potrebe za fizičkim kontaktom. Čuku vremena nakon toga, križanje donjih svetica i vukovarske. Ja pičim iz smjera sjevera i skrećem desno u vukovarsku. Imam dvije trake za birat u koju ću se ubacit. Ali tip u pežoiću isto sa svetica iz smjera juga isto skreće na vukovarsku i uvjeren je da je lijeva traka vukovarske namjenjena samo njemu a meni je kakti samo desna dozvoljena. I imbecil me skoro zvekne, valjda je o centimetrima bilo riječ. Ništa njemu ne znači što on sječe moj smjer kretanja, ne, ta traka je njegova.I nakon toga stane iza mene u koloni i trubi i blica. A ništa, ajmo opet van, opet rodbina i objašnjavanje pravila. ![]()
![]() |
#18288 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18291 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
iskreno ja bi ti isto trubio ![]() no dobro to nije toliki problem i rijetko se dešava, ali sam spreman i na takve poteze pa pazim, puuuuuuno veći problem je ekipa koja dolazi sa sjevera i ne daje žmigavac da skreće, a ja čekam ko budala nasred križanja da on prođe ravno... e onda ide rodbina, blendanje i vizalno pokazivanje gdje se nalazi ručica žmigavca. zapravo više se ni ne živciram toliko na to nego jednostavno niža-gas i uletim mu u desnu (u koju moram ić) ispred njega bez žmigavca na nož da mora fajn kočnicu stisnu, pa ti mlataraj ručicama i vidi kako je to kad ne znaš ko kamo ide... karma is a bitch isn't it? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18292 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Znam ja da je to nepisano pravilo. Al ak sam ja dao žmigu, na tebi je da me pustiš da biram u koju ću. Ili se suoči s posljedicama. ![]() Da vozim bager, znaš koliko bi me brigalo za njegovo tumačnje prometnih propisa... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18293 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
zato kažem da pazim na to, pogotovo na bagere ![]() ako si dao žmigavac za desno i onda odmah na križanju prebacio na lijevo, naravno da bi te pustio - no question asked ![]() samo to apsolutno nitko ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18295 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18297 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Nepisano pravilo, ali nemres se tak ponasat jer je bas to - nepisano pravilo. ----------------- Isto kao sto i ljudi ne znaju skrenut lijevo u svoju traku ovdje: https://goo.gl/maps/S9PDTuhZusq I ovdje desno u svoju traku: https://goo.gl/maps/3co2DZv4DpQ2 Obožavam vidjet im na licima kako se čude jer im ne dam u srednju traku iz njihove unutrašnje. EDIT: Stojim sad na raskrižju Zvonimirove i Heinzelove... Na Heinzelovoj postane crveno. 3-4 sec kasnije dolazi žena u BMW-u, usporava na 20-30km/h i mrtvo-hladno prolazi kroz crveno kao što to prolaze policija i hitna sa rotirkama - na taj način. Pa pucao bi po njoj. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 28.11.2015. u 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18298 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18299 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Taj motor/blok je u razvoju jos od 2002./2003. Tada mercedes jedva da je znao da postoji dizlo u Renaultu, a kamo li taj motor ![]() Nije problem u tom motoru (to je izvrstan, štedljiv i trajan motor), problem može biti samo u glavama vlasnika Mercova kad shvate da je to Renaultov motor ![]() Ali, treba biti iskren i reći da je u raznim aspektima dizajna Clia IV sudjelovao Mercedes (koliko mi je poznato, u konstrukciji unutrašnjosti radi povećanja kvalitete u odnosu na Clio III), isto kao što su i novi Twingo i Smart ForTwo u svojoj biti isti auti, razvijeni u zajedničkoj suradnji (ako se dobro sjećam, čak su i motori pola-pola - atmo je Smartov, a turbo je Renaultov).
![]() |
#18300 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|