|
![]() |
#4891 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4893 | |||
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Možda tada nisu imali VDSL konfiguraciju za paricu tvoje duljine? Možda su tokom testiranja napravili odgovarajuću konfiguraciju pa sada možeš i ti testirati? Citiraj:
Citiraj:
- preko svoje infrastrukture - optika - bakar - preko tcom infrastrukture Vip ima jedan tip usluge: - preko tcom infrastrukture Za Bnet znam da ima coax, za ostalo ne znam Zadnje izmijenjeno od: Kublach. 23.11.2015. u 18:29. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
pretpostavljam da su username i pass ono što sam dobio od njih na papiru (za korisniči račun, email itd)? a VLAN mora bit samo podržan rutera s kojim bi zamijenio ovaj njihov ili moram nešto riktat vezano za vlan (i ako da, što točno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako nemas telefon i tv mislim da ne trebas nista, samo trebas ppoe autentifikaciju rijesiti.
![]() |
#4896 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Ali zaboravi na Amisovu tehnicku podrsku,jer ti oni nece nista radit ako imas svoj ruter spojen.Nije njihova oprema ,i nisu zaduzeni za tudu opremu.Imao frenda sa istim slucajem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Nakon miljon godina vjernosti i moljakanja da provuku optiku koju btw imaju spojenu samo 1,5 km dalje odjavio sam im net i naravno da sam im morao vratiti usrani modem star 7 godina...i to u neku rupčagu u NZ-u dno... zbogom amise odn. vipnetu...još da mi istekne i pretplata za mob pa da pošaljem vip u tri dedine kamo i spada sa svojim cijenama i ponudama te odnosom prema korisnicima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
Premium
|
gnujko, nemoj misliti da je drugdje bolje. tako sam i ja bio na iskonu i kad mi je istekla pretplata sam ih zvao i pitao dal imaju neku ponudu za mene da im ostanem jer mi bnet daje nešto bolju ponudu i rekli su mi "ono, pa nemamo". i kad sam prešao na bnet onda su me zvali iz iskona za jedno mjesec dana i jadikovali mi da zašto sam otišao i pravdali se kad sam im rekao da sam ja njih zvao jer sam želio ostati sve u svemu to ti je Rvacka a ne određena firma, tu svi misle da im sve treba padat s neba, ko što su sunce i more |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo, SAMO, 1.5km dalje?! Jel se ti to zajebavaš? ![]() Kako nažalost ponovno imamo HT i VIP (+lokalci H1, Terrakom i drugi), još najbolje ispada uzeti onaj paket kod HT-a u kojem je fiksna, mobilna, IPTV i internet, još uzmeš struju i dođe ti računčina od 1000kn mjesečno i gotovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4901 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4902 | |
Premium
|
Citiraj:
To može biti investicija od par desetina do stotina tisuća kuna. Imate optiku? Nije svaka optika za sve niti se može primijeniti kod svih ISP-ova.
![]() |
![]() |
#4903 | |
Sremium
|
Citiraj:
Tebi tu nije ništa nelogično? Meni se čini da je infrastruktura bila puno bliže...o tome se radi..nije se htjelo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 | |
Premium
|
Citiraj:
Provukli su ti kabele po zgradi ili to gledaš na nekakvim web stranicama? Nema tu ništa nelogično, dapače. Amis provlači svoje, a to košta. Idu redom kojim mogu i kojim ostatak infrastrukture dopušta.
![]() |
![]() |
#4905 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4906 |
Premium
|
![]() |
#4907 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Službeno je kupoprodaja obavljena, ali kako je i pisalo uz račun, AMIS postaje dio VIPnet d.o.o (na strani prema korisniku) od 01.12.2015. i od tog dana stupaju na snagu novi uvjeti korištenja. HT/Iskon/Optima su isti vlasnik pa ne nude iste usluge, a tako će biti i s VIP/B-net/Amis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 | |||
Registered User
|
Citiraj:
To je jedan broj u rasponu 1-4096 - Virtualni LAN po kojem se šalje promet za internet. Citiraj:
Računica je otprilike ovakva 20kn/m što bi značilo 30 000 kn za tvojih 1,5 km Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Premium
|
![]() |
#4910 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4911 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Prije "200 godina" naručio dodatni Amis prijamnik i još nije stigao. Ili slučajka ili nažalost bolesno kretensko VIP poslovanje već uzima svoj danak :@ S obzirom da su mi do sada godinama riješavali sve iznimno brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
Guest
|
Dal bi ovi iz Amisa htjeli covjeka prebacit na b net prije isteka ugovora ako su sad vec ista firma sto mislite?..nisam nikako zadovoljna ni slikom ni brzinom |
![]() |
![]() |
#4915 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
I da..zaboravio reći da sam bio pod ugovornom obvezom. Uzeo sam samo net..par dana tek imam, no za sada sam zadovoljan. 40/15 brzina. Obećana je 120/15, ali prije nego sto se krenen zaliti prvo moram provjeriti jel greska neka s moje strane. No s obzirom da sam bio na 8/0.75, ovo mi je preporod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4917 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4918 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4919 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
Guest
|
Ja sad zvala amis i kao zvali su ljude koji imaju u blizini infrastrukturu bneta a ovi po cijeloj zgradi povukli zice, ok ja zovem bnrt i oni vide da su kraj mene i da ce me zvat tehnicar njihov sad koji su uvjeti prelaska vidjet cu |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|