|
![]() |
#4801 |
Guest
|
Uz 300 kn koje placam za 13 Mbit iskamcenog interneta, tv i tel , da saddoplacujem jos madaaj, a da ne pricam da su mi router mijenhali 3, 4 puta i svako malo neke pizdarije, i kao udaljeni ste kilomettar od centrale, dok su drugi fino testirali50 mbita, to me bas jako uvrijedilo |
![]() |
![]() |
#4802 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Kao što rekoh to ti je sad VIP. inače Amis je imao najbolju korisničku ali eto....sve je to sada samo povijest... Ja čekam (vrlo brzo) kraj ugovora i onda lagnao optikica 80/40 i telefon za 160 kunića kod Iskona (Tcom)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4803 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4804 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
A bila je i akcija koju sam i potpisao 50% manje u prvih 12 mjeseci. Samo da se zna. Kako ce sada biti kod VIP-a budemo vidli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4805 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4807 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4808 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4809 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4810 |
Guest
|
http://www.amis.hr/jesen2014ftth/?ut...lqEBoCtj7w_wcB u novim ponudama amis garantira brzinu od 50 mbita kako???? |
![]() |
![]() |
#4811 | |
1
|
Citiraj:
ovo ti je za adsl http://www.amis.hr/jesen2014/ btw sad tek vidih to je jesen 2014-a godina to je staro, kolko vidim zasad nemaju novih ponuda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4812 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4813 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pozz ljudi, imam situaciju da mi poslije pola 5,5 drastično padne kvaliteta neta. brzina i ping na speedtestu su dobri ali gubim pakete što uzrokuje visoke pingove u igrama pa me zanima jel netko iskusio nešto slično? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4814 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Kod mene je uvijek isti ping, ali prijatelj koji je na T-comu u vecernjim satima ima taj problem, a on je isto iz Dubrave.
![]() |
#4815 |
Premium
|
meni se to počelo događat zadnjih tjedan dana, inače nikad problema. jučer sam ih zvao i kažu da imaju problema na mreži i da se dosta ljudi žalilo i da će poprvait u roku dan-dva pa ću vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav, možda nije prikladna tema, ali ne znam gdje bi pitao. Naime imam AMIS i ruter Telsey CPL7 imam optiku. Sa Internetom sve pet prezadovoljan sam. Problem je sljedeći: naime imam PS4 spojen preko WIFI-a i sve je uredu sa konekcijom na konzoli. Međutim ne mogu se spojit na PSN iz nekog razloga (error NW-31456-9). Eh sad zašto je to na ovoj temi, a ne na PS4 ili već. Iz razloga kad sam tražio rješenje tog problema mi je izbacilo da bi se trebao spojit na ruter i napravit sljedeće: Select Advanced Menu 1. Select Firewall Settings from menu on the left side 2. Check Enable DMZ Host 3. Enter DMZ IP Address ( your PS4 IP ) 4. Click Save Sting Međutim nema tih mogućnosti na web sučelju mog rutera. Ako sam fulao "ceo fudbal" sa temom molim Vas da me preusmjerite na pravi dio foruma ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Korisnik nema te opcije vidljive |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4822 |
Sremium
|
Kažem, Amis je imao odličnu. Ko sad tamo radi nemam pojma. S VIP-om nemam nekih posebnih pozitivnih priča. Uglavnom služe za uvaljavanje nekih "popusta" a u realnosti su najskuplji provider u svemu. Dovoljno je bacit pogled na njihov (inače očajno servisiran) webstore. One neke sitnice za koje sam zvao su riješili ali sam morao 100 puta zvati. Uglavnom se odnosilo na webstore koji im je koma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 | |
super user
|
![]() Krece tj krenulo je masovno nudjenje prebjega s amisa na bnet kod onih korisnika koji imaju tu mogucnost. FTTH možete zaboravit .. HFC se sad fura kao napredna tehnologija ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: viper. 09.10.2015. u 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
1
|
Ja sam pod ugovorom još dve godine mogu mi sisat ![]() |
![]() |
![]() |