|
![]() |
#3362 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3363 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@jelc - da, kuhao je onu juhu po tvojem receptu s krumpirom... ![]() ...sto ce biti danas za klopicu pojma nemam...kod mame sam na rucku... ![]()
![]() |
#3365 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ajd, barem ste preživjeli ![]() Danas-dinstano zelje sa malo suhog mesa tranu i pečene kobasice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() sala bubini sam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
mrzi zimu
|
@ jelc: a presolio je slucajno ![]() ![]() no, sve u svemu...bilo je oke...kao sto sam vec rekla... danas radim mexicku klopu za rucak...tortilje punjene dinstanom piletinom u mex umaku i povrcem... ![]()
![]() |
#3368 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
he-he-he, to je on namjerno napravil da njemu više ostane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() eto vam... Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 | |
Super Moderators
|
Re: putopisni gastro vodic za Purgerius Vulgariuse..
Citiraj:
![]() To sam našel neki dan na newsima i taman mislio postat... ![]() Danas mi je ženica nekaj bubana pa mi dobro dođe ona moja buksa sa smrznutim hambićima i fishburgerima. Samo se neću zeznut kao zadnji put i staviti senf u namaz, samo hren, majonezu i sitno nasjeckanog domaćeg kopra ![]() Gore tak jasno ljuti ajvar. Sutra planiram lončinu bažula i u drugom loncu kiselog zelja sa špekom, kobasama i komadom presušene šunkice ![]() Mrmlj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3371 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Super Moderators
|
Ti bogca-gledam sve te silne čevape, sve su mi sline poče niz bradu curit i kruli mi u škembi ![]() Baš bi mi sad dobro sjela jedna velika porcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
mrzi zimu
|
beren i ja danas kuhamo grah ![]()
![]() |
#3375 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja svaki put stavim unutra pola konzerve goveđeg hašea (drugu polovicu skupa sa limenkom u friz), podravkin, od toga je taman mrvicu šarf i finijeg ukusa. Samo se treba paziti kad se stavi i mješati da se ne primi ako je na jakoj vatri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Headbangig Grunf!
|
[QUOTE]Originally posted by mitzek eto vam... [/QUOTE nemrem se složit s trovačem. Luka se lako veli da ti da više a uvjek je svjž. Lepinja je možda manja ali je među najboljima u Zagrebu i općenito među najboljima. Meso je kvalitetno i nije gnjecavo ili ljepljivo. Izvrstan domači kajmak. Ima ugođaj prave balkanse čevapdžinice. Rubelj? Anti čevap company! Lepinja suha, meso žilavo i nemesnog okusa. Luk? Jako često star i suh! Čujić, podnošljiv bolji od Rubelja ali daleko ispod trovača. Luk? Pretvoren u sinticu količinski. Gaj Branimirova tržnica, velika lepinja no nije finog okusa kao trovačeva, meso solidno sve u svemu prekup! Banjalučki čevapu isto branimirac-- Ime naslučuje ouno a onda je razočaranje. Meso ima okus po pjesku ( hm sojaaaaaaa) , lepinja ili gnjecava ili jako jako suha. Luka se dobije dosta no nijegov okus nije naročit zna biti prejak.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Super Moderators
|
Ja sam uzimao šiš-čevape na veliko od jedne trebe iz Sesveta (ne onakve kakve je Kristuš jeo ![]() ![]() Fora je u tome da se moraju peći na jačoj vatri, onda izvana dobiju tanku koricu a unutra su sočni...mljac... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Headbangig Grunf!
|
Joj nemoj me podsijećati ![]() Al sam zato nadoknadio traume s šišom kod trovača- izvana reš i lagano zapečeni s koricom a nutra i uz sami štap fini sočni, fini šmek malo više zapapreni od normlanih čevapa. : nuts :
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Premium
|
danas pizza, mmmm, s onak puno ketchapa špekom joj još se peče |
![]() |
![]() |
![]() |
#3380 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Premium
|
ja bih slikal al nemam digitalca trenutno doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ovo je već provokacija. Osim toga-stara fora. Prije oho-ho godina smo ja i frend iz Kranja (inače je rođeni zagrebčanec) hodali po glavnom gradu njihove kokoš-države sa majcama na kojima je bio naslikan kozlić kako pije Laško a piša Union ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ne znam kako je kod vas u zagrebu, al nama je bosna jako blizu. naime, u bosanskom brodu ima sad već kultna ćevabdžinica kod aljka. kad se ide u bosanski brod ak ne odeš kod aljka odma trk na ispovjed. a ugođaj, onaj pravi balkanski, tresu neki ofucani narodnjaci. konobarica s pitanjem "Momci štaćete?"(uz neizostavan naglasak) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Premium
|
ma i meni je žuja jedna od najboljih al sam to tak iz zahebancije stavil, evo sad bum promijenil |
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Vražji zigorec.....ne bi vi Pan ni pili da se po dućanima nisu djelili letci sa nagradnjačama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Super Moderators
|
U jednom plotkom tanjuru hrpa blago ljutih fefača, u drugom suha mesina, u "pesjoj zdjelici" žuljba i kiselo zelje ![]() Odoh.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
vrag mu mater sad sam ogladnil i pojel bi si jedne fiiiiiiiine šiš z domačim kajmakom...mljac i uz to 'ladno pivo ( čitaj žuju) : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 01.10.2005. u 04:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Super Moderators
|
Danas malo za promjenu duuuuuugački špagaći sa mljevenim i šalata od friškog crvenog zelja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |