|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
X800 GTO2 to X850 XT Mod
http://www.techpowerup.com/articles/...ng/vidcard/127 Dakle-radi se o Sapphire X800 GTO2 256MB PCI-E grafi, nema hard-moda, samo flash Sapphire je grafu izbacio kao limited-edition, GPU je kako je to iz naslova vidljivo R480. Sretnik je za 220$ postao ponosni vlasnik X850XT/PE Smrad ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
tip dobro omastio brkove... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderators
|
Bogme je ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
9500 novog doba ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
volio bi jednu takvu ![]() al evo sad gledam moja x800 sapphire ima r430 pada mi napamet da je flasham sa x800 xl biosom mozda proradi imam jednu rezrevnu pci grafulju mozda mi uspije jel neko ikad tak nes probo?
|
|
|
#6 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam probao sličnu stvar i nisam imao nikakvih problema. R9600 Pro RV350 na R9600 XT RV360, nije radilo (čudno ) pa sam vratio stari bios, išao sam preko force flasha.
|
|
|
#8 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|