|
![]() |
#14318 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Kako provjeriti te "faze"? Da, i privlace me TDI motori, gledao sam Golfa 4, Audi A3 i Seat Leona. Znaci, od ovih sto imaju TDI motore, preporucate najprije Octaviju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14319 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pretical sam dvadesetak takvih i jos vecih pred par mjeseci. Taman su ih dobili.. To je amerima jeftinije nama dat nego vracat nazad u US. Slicna su sva ta vozila i ne znam kaj budu nasi uopce s njima. Prevelko je to za nase krajeve. Ja bi rade onda jednu novu Patriu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14321 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
octavija isto kao i golf ide na sve i svasta ![]() ![]() a laguna phase 2 najlaske preponzati po drugacijim svjetlima, a i 2005/2006 godina na dalje... ovakve trebas gledat ![]() a ovakve izbjegavat... ![]()
![]() |
#14323 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
jos jedna preporuka za octaviu imam 1.9 tdi, 90ks, kupljena nova ,sad je na 195k km , niti jedan kvar... samo redovno odrzavanje, dobro ulje, dobri filteri i vozi prednje plocice minjan svako 40-45k kumplug jos originalni doslovno vozi se svugdi, po svakakvim cestama, makadamu i slicno karavan je, i uvik je nakrcana sa 100-150 kg alata iznutra nije bas lijepa,sta se tice dizajna,al je funkcionalna i ne kvare se nikakve tipke,podizaci i sl izvanka sa alu felgama izgleda cak i ok xD kupljena je 2006 ,kad je bila neka akcija, jer je izlazila nova linija mislin da je placena cca 120-130k kn, klima, abs , prednji podizaci, metalik boja |
![]() |
![]() |
![]() |
#14325 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Onda je ovo MRAP na slici... Znam kaj je bilo na 2 metra od mene. http://i.auto-bild.de/ir_img/8/1/7/6...13d462e292.jpg
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 30.03.2015. u 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14326 |
Premium
|
Oshkosh mpc i MRapove imaju nasi. Oshkosh mi se vise dopada. Hummer na steroidima.. Bolji je za grad. Moguce da je netko narucil i taj murder al ne vidim potrebu jer sad vec imaju Mrapova ko dreka..Vozili su se po Zg u kolonama.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.03.2015. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14327 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#14329 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Još jedan + za Octaviu. Ja vozim benzinku, ali firmina 1.9 TDI / 90 KS karavan ima 240 KKm i osim čepa kartera i dvije žarulje sve originalne dijelove. A navozala se po makadamu (zato novi čep kartera) i svačemu s 6 raznih vozača. Ja bih doduše zamijenio prednja svjetla (nekako slabo svijetle), no to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14330 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14331 |
Premium
|
To neki general trosi nase pare onda i to bezveze. Danas je pala 99% odluka. Metalik crna Vitara, diesel, 4x4. Nije najskuplja al korak ispod. Cak se i cijena pocela spustat lagano kad su skuzili da se ne zajebavamo. Bit ce oko 165k ili manje. Jedna sitnica malo zivcira a to je da nema naslon za ruku iako nam obecavaju da ce bit povoljna aftermarket opcija. Nema Xenon al ima LED glavna i za to kazu da je jos bolje e sad dal je ili nije ne znam. Ostala oprema je odlicna. Uz malo srece prije ljeta je tu ak ne onda prije jeseni 100%. Za mog SXa imam vec dva kupca a jos ga ni ne prodajem. Ocekujem oko 7500 eura, ima puno km i par tragova na laku. Inace bi isla preko 8 bez problema. 2010, oko 120 tisuca km. Tad je to bila najjaca oprema iako kasnije ima i malo bolje opremljenih sa navigacijom i BT i te stvari. Drze se doro ti SXi kaj se cijena tice i postoji dosta velka potraznja za polovnima. Opcenito se slicni benzinski Japanci jako dobro drze u oglasima i imaju visoke cijene. Ocito ljudi znaju da kupuju provjerene i jednostavne aute na kojima nema previse sranja za popravljat. Kome ne treba diesel nema kaj dalje trazit po meni, Mazda, Miceki, Toyote itd.. Neko novije godiste i ima se auto za narednih 10 godina. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.03.2015. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14332 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
čestitke,lijepa je,mada mi izgleda malo,kak da velim, "kabasto" velik branik napred,na prvu nebi nikad rekao da je to suzuki,super kaj uzimaš AWD,meni je strašno glupo imat suv sa prednjim pogonom samo,nema mi to smisla nekako.
![]() |
#14333 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Hvala vam na preporuci za Octaviu. Uci ce u uzi izbor, iako nekako ne pase supruzi jer joj je to prevelik auto posto smo do sad imali Corsu, ali nagovorit cu ju vec nekako. Obitelj se siri pa je normalno da trebamo veci auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14334 |
Premium
|
Ima dobar clearance i steta bi bilo da nije 4x4. Jos je i kompaktna i lagana i ici ce to tam gdje vecina konkurencije nikad nije ni imala ambicije ic. Gledal sam vec neke filmice i ide to svuda. Malo je bulky al nije tak mala kak zgleda. Siroka je poprilicno. Velki prevjesi su mi cak simpa na tom autu. Jedva cekam i veseli me kaj ce konacno bit 4x4 i jak diesel. Auto je ispod 1300kg kaj je nis za taj motor. Renegade ima 1800kg u najskupljoj varijanti, bas sam danas cital i ostao sam paf s obzirom da nije bitno veci od ovog. Sa tim 1.6 se ni ne nudi 4x4, samo sa dvolitrasem. Tak je kod ostalih pa ispadnu prek 200k. Na Nisanu, Crosu i sl. mi nedostatak 4x4 nije tolka steta. Ima ta blaga povisenost svojih prednosti. Vecina ljudi padne na lagano ulazenje i izlazenje. Preglednost i veci retrovizori su isto plus i lagano se parka i ne boji se rubnjaka. Fora je igledat onako malo s visoka na ostale aute. Moja stara ne podnosi Octavije. Veli da ju asociraju na komunizam iz nutra. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.03.2015. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14335 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Također +3 za škodu. ![]()
![]() |
![]() |
#14336 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-14703162 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14339 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pa ono,7g,puno troši,dosta prošla,ružna i Francuz,cijena u skladu. ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|