|
![]() |
#31713 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#31715 |
Moderator
|
![]() |
#31718 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Na ovo pitanje ne mogu dati odgovor Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31719 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() npr. razlika između Milke / Nutele namjenje za Hrvatsko tržište i Austrijsko / Njemačko tržište je nebo i zemlja A primjera ima dosta. Od hrane do praška za odjeću. Tužno, ali istinito.
![]() |
![]() |
![]() |
#31720 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovdje sigurno ima žderača nachosa. Koji umak preporučate? Ima par vrsta a ne znam koji piknut. Tražim neki srednje jačine, da mi ne gore usta. Kao u Cinestaru, može i mrvicu jači. Vidim da ima u konzumu neka Salsa medium. Valja ta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31721 | |
Avocado
|
Citiraj:
I to mi je sad bila potvrda onoga što su mi rekli poznanici koji oduvijek ovdje žive. Razlika postoji i o mjestu gdje kupiš naizgled isti proizvod: primjerice jedan jeftini Lidl ili REWE ovdje. Razliku možeš namirisati, kamoli ne okusiti. Boja kečapa prilično drugačija, itd. A i ja sam takav tip da onda volim te tvrdnje potvrditi. I potvrđujem ih što se Heinza i Nutelle tiče.
![]() |
![]() |
#31722 | |||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nikad dosta opisivanja žderačine! idem čitat! I PAZI SE UBUDUČE!!! ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#31723 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31725 |
Fresh Juice
|
Hijaaooo, jos ces me i natjerat na dinstanje sad kad dodjem doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31727 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dobro ti syss veli, ovo kupovno su sve sranje do sranja. ja često večeram nakon večere nekaj takvog ![]() dva klasična radim uvijek, jedan ljuti crveni i jedan blagi bijeli, bez dinstanja i kuhanja, easy way ![]() 1. crveni passata, sol, šećer, bosiljak, origano, kečap, limunov sok. ja zaljutim sa žlicom sambal oelek domaćim umakom od ljutih paprika, ali možeš ubacit ljutog ajvara, ili slatkog pa malo ljute mljevene, može i tabasca i sl. 2. bijeli kiselo vrhnje, senf, sol, šećer, kečap, provansalska mješavina začina količina prema želji - dodavaj začine dok ne dobiš ukus koji želiš ![]() imaš inače u spice dućanima (ima ziher i u velkim marketima) za kupiti mješavine začina za dipove, pa možeš njih koristiti da ne moraš kombinirati. baza je meni uvijek paradajz sos za crveni i kiselo vrhnje za bijeli. crveni napravim ljut, a bijeli malo kiselkast i slatkast. ovaj bijeli možeš i sa friškim sirom umjesto senfa napravit treću varijantu.
![]() |
#31728 |
Fresh Juice
|
Thanks na savjetima Roberto. Inače, sastojci spremni i spremanje počinje uskoro. Nagovorili me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31729 |
Premium
|
ak imaš doma korijander ili neko slično začinsko bilje, fino friškog sitno nasjeckaš unutra. ili đumbira naribaš. meni su takve friškaste/svježe varijante bolje od kuhanih/dinstanih što se umaka za nachos tiče ako ti se dinsta/kuha, izvoli ![]() http://www.thefoodieaffair.com/2014/...-cheese-sauce/
![]() |
#31730 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() 1. you done right ![]() 2. probaj: kiselo vrhnje (veronika - mrak je), abc namaz sa vlascem, sol, malo papra, još malo vlasca ako imaš svježeg ![]() ovaj umak je vrhunski za točat, a i za pečeni mladi krumpir iz ognja u foliji kojeg samo opereš i nasoliš dok je mokar, onda u duplu alu foliju i u žar sonjime. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31731 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#31732 | |||
Premium
|
Citiraj:
O daaaa, mrak je ![]() Ja sma ga godinama kupovao u metrou, velika staklenka od cca 900 grama. Jako dobar, jedino mrvicu možda preslan. Sad već neko vrijeme ga radim doma prema receptu iz onog gore linka i izvrstan je. Citiraj:
![]() Već sam zapravo probao slične vrijante, i više sam za vrhnje senf kombinacije, ali i voo je fino ![]() Inače Veronika ima fenomenalnih stvari, počevši od maslaca, vrhnja i friškog sira ![]() Citiraj:
![]() Jučer, kad je juice umake spomenuo, naravno da sam i ja otišao napravit jendu rundu, i crvneog i bijelog ![]() Danas grah, round 2 ![]()
![]() |
![]() |
#31735 |
Fresh Juice
|
Izgleda da ima novinara Jutarnjeg na forumu ovdje. Rasprava o kvaliteti ketchupa u DE i ovdje i odmah naprave usporedbu proizvoda istok-zapad ![]() http://www.jutarnji.hr/veliki-istraz...iste-/1281032/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31736 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
To sam baš ja napisao neki dan tu u temi ![]() I napomenuo da ide od praška do hrane ![]() Uglavnom, meni je najveća razlika u Nutelli. Ova za Hrvatsko tržište mi je definitivno preslatka.
![]() |
![]() |
#31737 | |
Moderator
|
Citiraj:
Po ostalim dućanima proizvedena je u Poljskoj.
![]() |
![]() |
#31738 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Inače, ista stvar je i sa Milkama ![]() K'o ne vjeruje nek se uvjeri. Uzeti jednu u konzumu i jednu u Mülleru ![]()
![]() |
![]() |
#31739 | ||
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A novinar je ocito placenik poznatog njemackog lanca i kao takav laze ovaj napaceni narod, a nema na to pravo ![]() Evo i dokaza kako izgleda prava Nutella ( fotografirano jutros ) ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31740 |
Fresh Juice
|
U USA tesko da se moze kupiti jer oni imaju kanadsku. Mozda ak koji ducan uvozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|