|
![]() |
#12151 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
i ja imao avanturu tim cestama,vracali se iz jezerčice,prije pojeo pizzu u oro-goro,skoro sam je skipao natrag po tim cestama ![]() navozio se ja takvim cestama,ali ih poznam,a ovo pojma nisam imao,prava avantura ![]()
![]() |
#12152 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12153 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel se možda netko vozio po Paki (preko Kalnika) na relaciji KŽ - Novi Marof? Je da je cesta zatvorena, ali ono. Uglavnom, tam su yebački odroni ceste. Jednom prilikom sam išao onuda u Varaždin, a kad ono na jednom zavoju usred šume tenisica dječje veličine na cesti. Kad sam se vraćao navečer po mraku, tenisice više nije bilo. ![]() ![]() Spooky u PM ![]() ![]()
![]() |
#12154 |
Bazinga
|
Kad su zatvorili cestu, ljudi su još dosta dugo vozili, ali policija je redovito kažnjavala na obje strane zbog zabrane. Doduše, neki ljudi koji su redovito na toj relaciji, kažu da je odron bio samo na jednom mjestu i da se komotno dalo zaobići. Kakvo je stanje sad, nemam pojma. To je bilo prije dvije godine. Ja sam vozio za Marof preko kamenoloma. Ako tamo ostaneš u kvaru, good luck. ![]() Neki forumaši ti to mogu potvrditi. ![]()
![]() |
#12155 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12156 |
Premium
|
![]() |
#12157 |
Bazinga
|
![]() |
#12158 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Khm, khm, neću ništa reći ![]() ![]() Ma put je extra, još kad vidiš siromašnog gastarbajtera iz njemačke sa novim glk-om na istoj 'cesti', bude ti nekak lakše ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12159 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima tko preporuku za neku dobru autokucu za rabljena jeftinija vozila do 5000-6000€ na kredit. Treba mi za šogora u Zagrebu a cuje svašta o svima a prvi put kupuje. Hvali se Erber ali on ima sve skuplje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12160 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Preporuka ide na Erber, od tamo nikad nismo imali niti sa jednim autom problema, samo tamo je jako malo auta tog cjenovnog ranga ![]()
![]() |
![]() |
#12162 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() A uostalom, nije ni ruta po kojoj smo se vraćali bila puno bolja. Za to nisam bio (u potpunosti) kriv. ![]()
![]() |
![]() |
#12163 |
gadget freak
|
A, so. Imam, dić nenamjenski i kupit si auto po volji od normalnog čovjeka. Doslovno 3/4 autokuća su auti iz italije ili belgije sa skidanim kilometrima i minimalno 1 prometnom u 'karijeri'. Zadnje što sam išao po autokućama u Zg je bilo ljetos kumčetu, kupovao se baš auto slične cijene, 4-5k€, i na jedvite jade smo kupili auto, i to igrom slučaja u autokući jer smo uspjeli dobit vlasnika (prvog i jedinog), koji živi tu nedaleko od nas pa nam je potvrdio priču (ostavio je taj auto i kupio 2g star u toj autokući), kilometražu i viđeno stanje auta. A znaš koliko nam je trebalo da nađemo takav auto - preko 20 autokuća i doslovno cijeli dan hodanja i vozanja po cijelom Zg, Sesvetama i okolici.... Ostao sam razočaran činjenicom da je velika većina auta tog cjenovnog ranga i relativno mladih auta (2004.-2008.) gotovo u svim slučajevima izudarana i (jako loše) dofarbavana, kilometraža skidana za duplo, i opće stanje auta po autokućama nekom upućenijem u materiju, katastrofalno, obzirom na cijenu koju traže u odnosu na aute od ajmoreć normalnih ljudi s njuške i drugih oglasa koji su aute kupili kod nas nove ili su max. 2.vlasnici, a traže isto ili čak i manje love nego velika većina autokuća.
![]() |
#12164 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
cuo sam za autokucu mario u sesvetama da su ok i korektni i da pokazu porijeklo automobila i pristaju na pregled auta..pokusaj kod njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#12165 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Bio pogledat A4 kod Erbera,pita on mene jel tebe zanima ljimuzin? ![]() ![]()
![]() |
#12166 | |
gadget freak
|
Citiraj:
No, ti bi za male pare a4 a da je 2.0tdi i da ima gro opreme, jer bez opreme, aka socijala edition ne liči ničem, a to ne ide. Ja bi ionako na tvom mjestu, pošto vidim da si zagrizao na vag grupaciju, radije uzeo passata 2011.u, da ih se za 16-17000€ nać u highline paketu sa manje od 100.000km, izvana izgledaju 2x bolje od socijala edition a4ke, jedino su iznutra kako god okreneš ružniji od a4 ![]() A4ku ćeš najlakše naći ako imaš nekog u De, otić na tjedan-dva i lagano bit spreman na kruzanje parsto km do idealnog primjerka, ili ako imaš dobru štelu u nekoj autokući da ti dovezu auto željene opreme, boje i kilometara. Ovako random, baš moraš imat sreće, jer rijetko se uvoze modeli napucani opremom i sa malo km jer takvi i vani koštaju dosta više nego običnjaci.
![]() |
![]() |
#12167 |
Premium
|
![]() |
#12168 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pod bezveze sam mislio da ti A4 izgledaju bezveze uživo,bio je i jedan s-line,isto me nije oduševio,dok na slikama je. Uživo mi npr. insignija izgleda puno moćnije,a na slikama bezveze.Svašta.
![]() |
![]() |
#12170 | |
gadget freak
|
Iz Kž u Kr, pa natrag. Citiraj:
![]() Nisi mi odg. zašto nećeš/ne spominješ passata zadnju liniju? Sve je to tak i tak isti d.ek, passat, a4, exeo... Insignia, pogotovo napucana opremom je isto skroz lijep auto vizualno tj izvana(no opet interijer mi je tak tak, ljepši nego u passatu recimo, ali mi je nekak nezgrapna ta srednja konzola), a i tehnički je dotjeranija poprilično u odnosu na prethodnicu vektru, nekih globalnih kvarova i problema niti nema s njima, samo problem tržišta je što je to opel, pa gubi fest na vrijednosti.... Ne znam, imaš zanimljive brige i probleme ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12171 | |
Premium
|
Citiraj:
Insignia u oglasu je prva liga izvana,ali neznam šta je s tim insigniama,gotovo iste s sličnom km idu po 14k i po 18k,razlike u cijenama enormne...ovaj u ZD se isplati pogledat,taman to što tražim za vrh cijenu. Jedino bi voli da uzmem od firme zbog 5% poreza ![]() Odoh do zubija ![]() P.S. Mogu nešto povećat buđet jer ide na lizing,ali opet nebi pretjerivao.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.09.2014. u 12:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12172 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12173 |
Premium
|
![]() |
#12176 |
Premium
|
Jesam,malo ih je u oglasniku...ovaj sam gledao ali rekao sam si karavan no way,dosta mi ih je u životu,ali auto je bomba... http://www.njuskalo.hr/auti/honda-ac...-oglas-3831331
![]() |
#12177 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12178 |
Premium
|
Da...netko mora biti lud takav auto ne vozat ![]() Lijepo chipana insignia ostavlja stock https://www.youtube.com/watch?v=TPM5UZxrwoo
![]() |
#12179 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#12180 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Sva sreca da su ukusi razliciti i da ima ljudi koji pored onog bimmera i ovog accorda kupe insigniju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|