|
![]() |
#4384 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Hm, da... OK, pisao sam s tableta koji je pokazivao normalno vrijeme ali je forumsko vrijeme bilo čuku vremena unaprijed. Dakle, kad sam napisao da je 17:45 i postao, vrijeme posta mi je pisalo 18:45. Sad sam na kompu i sve mi normalno piše. Evo, ponovno upalih tablet i piše da je tor stavio post u 20:12 Ne kužim, svašta...
![]() |
#4390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ne prikazuje "Moj komp"
Molim pomoć. U izborniku "Edit options => Thread Display Options" popunio sam elemente "Moj komp", ali nisu vidljivi ispod mog nicka. Postoji li još neka dodatna opcija koju moram uključiti/isključiti da popunjena konfiguracija bude vidljiva?
![]() |
#4392 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Moraš uključiti vidljivost 'mog kompa' pod 'uredi svoje informacije', prva opcija u control panelu lijevo, kvačica za vidljivost je dolje skroz.
![]() |
#4393 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Hvala! Lokacija ove opcije baš i nema logiku (podatci o konfiguraciji se uređuju na jednom mjestu, a vidljivost tih podataka na drugom).
![]() |
#4394 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali je ovo previd foruma ili smo stvarno dobili 5 mogućih BUMP-ova ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=255317 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
1. pitaj TT, koliko sam ja pohvatao - ne vidim što bi mi mogli s naše strane napraviti 2. to mi je isto misterij od prvog dana...I kad uđeš u edit posta s kompa, stisneš samo save, iako ništa nisi mijenjao peder se pojavi ![]() Budemo vidjeli kako to izgleda kad dignemo forum na novu verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4402 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
eto čisto da se zna ![]()
![]() |
![]() |
#4404 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Tada sam pomislio da je problem u nekoj od ovih reklama što piče između postova. EDIT: "HTPC i sve vezano za tu temu!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |