|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Imam e-mail na net.hr, no taj ne može poslati slike kad ih ima više i kad imaju više MB, sa gmailom nisam zadovoljan zbog nepotrebnih gluposti (krugovi i druga sranja)... Molim savjet za neku treću alternativu, ako itko zna... Hvala.
![]() |
#2 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
outlook.com? Ja ga evo koristim malo duže već i sasvim je jednostavan i fino se integrira u windows 8 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Već su ti gore rekli, ako ti ne paše gmail (kojeg možeš podesit kako Weed kaže) imaš outlook ili eventualno yahoo, sve ostalo je izmišljane tople vode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako su ljudi nabrijani čim netko želi nešto drugačije od njih... Od besplatnih ozbiljnijih koji meni padaju napamet su yahoo.com i outlook.com Od ne tako besplatnih vrhunski izgleda https://www.fastmail.fm , možeš svoju domenu staviti. Ili si digneš svoj webmail na svom serveru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam zadnje 2 godine na Yandexovom mailu (mail.yandex.com). Kaj ja znam, meni su ok. Klasika: POP, IMAP, pa ako netko još uvijek pati na prostor - ovdje je neograničen, importanje mailova s drugih accountova (Yahoo, Gmail...).
![]() |
#8 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Covjek koji je koristio do sad, i bio zadovoljan s njim, net.hr freemail, ce doslovno odgovarat svaki besplatni mail servis koji podrzava malo veci privitak .. a koliko sam skuzio samo zbog toga zeli nesto drugo Naravno da nece sad neko ŽNJ sranje uzet.. Ali ima stvarno puno dobrih servisa, i sam sam isprobao hrpu mail servisa.. Gmail je vjerovatno no1, a najbolje alternative su yahoo i outlook, kao sto je vec i receno .. Ameri jos vole aol, rusi mail.ru, svabe gmx.. pa mozes i to razmotrit xD Kakvo dizanje svog maila ili placanje, pored toliko dobrih free servisa outlook - neogranicena pohrana, jednostavan izgled yahoo - ima tabove ^^ Izaberi jedan i od ta dva i pici..
![]() |
#9 |
~~~
|
imas i hushmail ali ima neku caku da ak se ne logiras jednom u 3 tjedna onda ti ukinu acc
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
outlook definitivno yahoo mi je trenutno primarni ali je isti ko google, smeće moram skupiti snage da outlookom nastavim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
~~~
|
zato sto je ogranicen na 5 MB
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
~~~
|
da prostis to je je najgori mail servis koji sam ja vidio u zadnjih 10 godina nikad nisam ni kuzio zasto ga ljudi BAS KORISTE znam da ga dobijes uz registraciju na njihov forum - koji je takodjer NAJGORI na svijetu ali bas koristiti to smece od maila ... ajme meni
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne znam ni sam, istina da je bezveze, ali većini ljudi treba osnovno, a za to je sasvim OK. Valjda ga zato dosta ljudi koristi. Možda i zbog domene...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|