|
![]() |
#36751 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima netko pulleye za SRAM? Zadnjih par vožnji mi nije bilo jasno kako mi škripi stalno lanac, nauljim ga i opet kadli ono se kotačić potrošio. Bilo bi super da netko ima one kao KCNCove ili nekog drugog brenda aluminijske.
![]() |
#36752 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
e ja nemam vise zaliha destro ![]() ako netko kupuje ili razmislja... ako ih se zamoli salju u hr, ja sam platio 16 eur dhl... http://www.ebay.de/itm/Shimano-XTR-F...item19e5f9dab4
![]() |
#36753 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas sam naša jednu eXtra stazu ![]() ![]() Fini, uski singletrack sa par škakljivih djelova na zapadnoj strani Krtolina.
![]() |
#36754 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() |
#36756 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
elem raja, sjutra (utorak) Sljeme 12,30h-13h tunel? trenutno Mic i ja upisani, bujrum! ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 09.12.2013. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36757 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo jedan dobar deal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36758 |
Suit up!
|
Haha Specialized - koji jadnici ![]() ![]() http://www.bikeradar.com/news/articl...ts-name-39235/ follow up (epic fail ![]() http://www.bikeradar.com/news/articl...ighs-in-39260/
![]() |
#36759 |
Registered User
|
elem, jučer smo Mic i ja odvezli kombinaciju 52-57-55. Videli smo da je ne'ko ostavio svježe utiske, posle rock-gardena ima jedno stablo pa ništa sve do zadnje singlice prije izlaza, tamo ima 2-3 prepone... mi smo maknuli 2-3 prepreke...za ostala trebaju pravi momci doć. Uglavnom staza i dalje zabavna i vozljiva bez obzira na oluju "Tihomira" ![]() Na usponu sve više blata na onom delu prije izvora, baš se prava kaljuža stvara, bilo smrzlo i sada otpušta, gume rastu samo tako... ...kod Adolfovca i dalje obilazak cestom, iako smo videli čiku da maše motorkom po onim stablima, još ako do subote to sve isparčano maknu, moglo bi bit vozljivo ![]()
![]() |
#36760 |
Suit up!
|
Ne znam da li znate, ali ovo je vrhunska stranica za planirati put i kad vam triba više detalja staze no što to Google pruža. http://geoportal.dgu.hr/viewer/
![]() |
#36761 |
Registered User
|
Sutra, petek, Sljeme - bujrum! tunel najkasnije 11h ![]()
![]() |
#36763 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Danas je dan kao nacrtan, u pauzi grem na Sljeme. ![]() Ima li jos tko da hoce, zeli i moze iskoristi ovaj prekrasan dan za voznju? [edit] bravo Đedaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36764 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#36768 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.pinkbike.com/news/A-Day-i...pion-2013.html Koja zvijer, jedva čekam vidit iduće sezone kad porazbaca ove šonje ![]()
![]() |
#36770 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
S tobom ili solo? ![]()
![]() |
#36773 |
Registered User
|
Strmopec vozljiva! ![]() Skoro sve je popadalo tako da se može proći. ![]() ![]() Sem jednog jedinog drva koje se ispružilo posred staze. ![]() Nik, motorku u ruke ako zelis napraviti ceo krug bez da dotakneš nogom patos! ![]() A samo par metara uz stazu, pogled na lijevo - južna strana.. koma! ![]() sjeverna strana Strmopeci, prema Bikči - ostala je skroz netaknuta! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36774 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Doci cu tamo s motorkom pa bumo videli. Osim tog trupca ima jos par sitnica koje treba obraditi ![]() Mislio sam u tjednu potegnu 20-Strmopec, ali osim dropouta morao sam i sajlu mijenjati tak da sam ostao doma, pa nije bilo nista od voznje. Bit ce u subotu ![]() Posto je Strmopec na vjetrometini jos je i dobro prosla, odnosno dobro su popadala stabla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36775 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Ja sam se jednom pokušao spustit s biciklom po snijegu niz strminu na Zelenom spustu, nije baš najslavnije završilo. Od tada isključivo skije. Uglavnom, uz odgovarajuće gume i jaja, može se po nabijenom, "ratrakiranom" snijegu vozit. Evo kako to izgleda u po meni najboljem i najljepšem MTB videu koji sam ikad gledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36777 |
Registered User
|
Znači raja, sutra ono tradicija 10h, vidimOSE ![]() EDIT: jel Zvone (Mitsuoka) stigo u zgb? dali nam se pridružuješ vjutre?
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 13.12.2013. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36778 |
Registered User
|
To.. rokaj, temperaturna inverzija! 22h Maksimir -3°C, Puntijarka +3°C |
![]() |
![]() |
![]() |
#36779 |
Registered User
|
elem, čista 20tka nije vozljiva...balvan revolucija ![]() Sjutra kontamo opet gore, tunel 10h? Vozila bi se kombinacija, najverovatnije. To i 52 zasada u najboljem stanju staze, naravno i 18+pilana ![]() EDIT: ja odo spavat, pa vi kako se dogovorite samo ovdje pustite vrijeme sastanka i ja stižem...pogledat ću ja u neko doba noći...ln
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 14.12.2013. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36780 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Zato smo mi fino jurili po 18ici na Pilanu bez prepreka ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|