|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
9600SE problem
Kad s ovom grafičkom pokrećem igrice (3d) slika mi trza tj. ledi se na djelić sekunde. U čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: 9600SE problem
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
|
U driverima? U postavkama u igrici? U 64-bitnoj sabirnici? Smanji sve na najmanje pa probaj onda pokrenut
![]() |
#4 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Čuj ne kupuju ljudi bezveze grafulje tipa 6800 ,x800 Sve postavke kvalitete slike smanji na minimum pa onda probaj
![]() |
#5 |
Registered User
|
Isto trza, bilo što da je 3d trza. S radeonom 9200SE 64mb mi nije trzalo. U atitoolu mi pod MEM_REFRESH_RATE piše 0x30.Trebam li tu što mjenjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
|
To ne diraj ako ne misliš sjebat grafičku. guide za početnike: 1.Na desktopu desni klik pa na propereties 2.Kartica settings-zadnja desna 3. Dolje desno gumbić advanced 4. Kartica displyays-tu će ti se prikazat 4 slike sa monitorima i prvi sa ljeve strane je onaj kojeg trebaš osim ako ne koristiš više monitora ili tv-out,ostali će bitit označeni crvenim iksićem. Piše gore monitor-tu klikni 5.Stavi kvačicu ako nije uključena na Use DDC information 6. Do tog gumbića imaš scrool Iznad kojeg piše refresh rate override. Klikni na strelicu prema dole i odaberi refresh rate koji ti monitor podržava to zavisi od modela do modela nekakav optimalan RR je 85hz za CRT monitore,naravno da je sve više bolje. Ako koristiš LCD RR ti i nije toliko bitan.
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kod mene ka kliknem na advanced ima samo General,Adapter,Monitor,Troubleshot, Color management,RadLinker,CATALYST Control center. U control centeru sam namjestio refresh rate override na 85Hz , ali nema Use DDC information. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
|
Imaš onda pod catalyst control center. Probaj sa omega driverima http://www.omegadrivers.net
![]() |
#9 |
Registered User
|
fmngh |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Kad pokušam insalirati omega drivere javi mi poruku: Setup was unable to complete the instalation.Tray to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup. Zadnje izmijenjeno od: W32.Hacker. 12.07.2005. u 14:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Sad ću probat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Ubit ću se, sve sam napravio ali i dalje trza. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|