|
![]() |
#7382 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kakva šteta auta, čuju se i ljudi kako tuguju ![]() Inače s vozačem sve 5 ![]()
![]() |
#7385 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Slovenci objavili rat velikim monovolumenima i SUV-ovima ![]() Klik Ako netko ne razumije slovenski. Uveli su posebnu kategoriju vinjeta za aute čija visina od poda preko prednje osovine iznosi preko 1.30m. Genijalno ![]()
![]() |
#7386 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Srecom pa je ograda na nivou. Da se s tom brzinom zaletio u drvo nebi se tak proveo. Da imam ne znam koliko love, takav auto bi mi bio u garazi prije sve sile super, ultra ili kak se vec zovu, auti. Mega glupost, ovo u Sloveniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7387 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uh, da imam ovakvog izlazio bi van iz garaže rijetkim danima i u posebnim prilikama. Ipak su to već legende.
![]() |
#7388 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() S85 je skup za održavanje, a još i razlozi koji oni navode su smišni, da je krut, sine uzeo si M6 a ne 635d ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7389 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako ima zainteresiranih za nešto ovako: http://www.ciidu.com/?action=showEve...etId=0&street= |
![]() |
![]() |
![]() |
#7390 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Seljo tuning event. Stavi slike kad to prođe da se smijemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7392 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7395 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Legendarno!
![]() |
#7396 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7397 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bruka na 4 kotača!
![]() |
#7398 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-seri...-oglas-8821086 da imam lovu ovo auto mi je tako ufff, najlipša e90 sta sam vidia |
![]() |
![]() |
![]() |
#7399 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7400 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
neznam jel postoji tema ali slucajno sam vidio reklamu za generali obvezno osiguranje da nude do 23% jefitnije (obvezno AO). http://www.generali.hr/ dok sam nedavno i nacuo nesto da je hrvatska jos 2008 donjela neke odredbe kako se moraju snizit cijene obveznog osiguranja jer kad udejmo u EU bit ce konkurencija jos veca i cijene ce past i za duplo. Posto mi je osiguranje isteklo u 6 mjesecu jer nemam prebijene i dali ima neko informacije kakve o ovom generali osiguranju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7401 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() 2. Kao osiguravajuća kuća su katastrofa, problematični sa isplatom šteta, odnos prema klijentu je katastrofa, jednu najobičniju uslužnu procjenu koju su dužni obaviti klijentu kad zatreba, oni naplaćuju, i to na najgori mogući način, da klijent prvo plati unaprijed, te ako ste iz male sredine, čekate kad će se smilovati procjenitelj pa doći obaviti procjenu... 3. Cijene neće pasti niti približno za duplo, pogotovo ne zbog eu i kvazi konkurencije, budući da niti u većini zemalja u eu cijene nisu manje, dapače, a pogotovo ne zbog kvazi konkurencije, jer i eu osiguravajuće kuće koje dolaze kod nas kupovati manja osiguranja imaju samo jedan cilj a taj je zarada. Uostalom, ionako je većina osig. kuća u stranom vlasništvu u hr već odavno. 4. 2008.e nisu donesene nikakve odredbe o smanjivanju cijene, nego par godina kasnije je donešena odluka o slobodnom formiranju cijena osiguranja na tržištu, no ako si išta osiguravao konstantno u tom periodu, mogao si vidjeti da je opet raspon cijena sporazumno dogovoren između svih osiguravajućih kuća u hr ![]()
![]() |
![]() |
#7402 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7403 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jopis ne zelim te osporavati,ali punac jednom clanu na drugome forumu neki dan osigurao kod njih auto i sa 2500 tkn proslogodisnje police na 1800 tkn I vjerujem mu ipak je jer admin i dugogodisni clan,ne znam kako samo toliko manje. A i citam s njima problemi,u Italiji kad 2004. pokupovali osiguranja i spustili drasticno cijene i kad su pokupovali na godinu diglo...lijepa taktika |
![]() |
![]() |
![]() |
#7404 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() S njima je već i kod nas i previše problema, ne s cijenama nego sa isplatama šteta i rješavanjima općenito odštetnih zahtjeva, al to je neka druga tema....
![]() |
![]() |
#7406 | |
Guest
|
Citiraj:
Gdje ono ti radiš? Čisto da se malo izvuče primjera kako to tvoje osiguranje radi, kad već voliš blatiti konkurenciju, a svi radite jednako. Što se tiče tih 23% Generala, pa to je više marketinški trik, ovisi o dosta faktora koliki ćeš popust dobiti, koliko imaš godina, kako plaćaš, jesi li imao nesreća itd... Uglavnom, koliko god oni spuste spustit će i drugi, to je tako očito. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7407 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Drugo, to kako plaćaš i koliko godina imaš, nema apsolutno nikakve veze za cijenu, to su samo marketinške puše za takve naivne kao ti ![]() Ajde please ignoriraj što pišem jer tvoje idiotizme i neupućenost ne mislim svaki put obrazlagat ![]() Meni primjera od takvih poput tebe ne treba, pogotovo ne baljezgarija s neta i pitaj Boga zbog čega i od čega, bavim se automobilima i svime vezanim uz iste cijeli život, sasvim dovoljno imam praktičnog iskustva, ne trebam takve kao ti da mi dokazuju internet warrior postovima svoja teoretiziranja ![]() Ja sam čovjeku kulturno odgovorio na njegova pitanja, stvarnim podacima i činjenicama, a to što ti imaš kompleks internet warriora i petljanja u sve živo na ovom forumu uz pitaj Boga blagoslov kojeg admina na forumu nekažnjeno, to je tvoj problem, ignore. Eod s tobom. Ignore lista otvorena, to sam trebao davno prije napraviti, sad piši što te volja...
![]() |
![]() |
#7408 | ||
Guest
|
Itekako ima veze, oni su ti konkurencija i normalno da ćeš pisati nebuloze protiv njih, vjerujem da jedino tvoje osiguranje radi po pravilama, a svi ostali su ovakvi i onakvi. :facepalm: Rekao sam ti već, daj mi naziv osiguranja pa da ti izguglam kako to tvoje radi. Citiraj:
Čovjek spomene Generali osiguranje i eto odma ti sve znaš o njima... joj lika. Citiraj:
Daju određen postotak nižu cijenu ako si prešao 30 god. i ako si prešao 60 god. Daju i nižu cijenu ako u posljednje 2 god. nisi imao nesreću. Daju i nižu cijenu ako plaćaš gotovinom. I malo po malo nakupi se. Kome god ističe polica nek ode u Generali ili nek im pošalje mejl za izračun cijene, moglo bi ispasti par stotina kn manje od drugih, ovisno o gore navedenim faktorima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7409 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F30 bomba |
|
![]() |