|
![]() |
#12304 |
Guest
|
Već napisao negdje. Lik ima bolju konstituciju od Balea za Batmana, glas mu ne može biti gori od Balea, a sve ovisi o dobrom scenariju. Kao da bi Clooney bio toliko loš Batman da nije bilo studijskih prohtjeva i Schumachera. |
![]() |
![]() |
#12306 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Kakvi su vaši dojmovi o filmu Into the Wild? Nisam još pogledo, pa da čujem jel ocjena na IMDB-u opravdana?
![]() |
#12307 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12308 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da će Ben biti fail u Batmanu. On je više karakterni nego akcijski glumac. Jednostavno ga ne vidim u toj ulozi i bojim se da će biti u razini Vala ili Georgea. Val i George su odlični kao kriminalci (npr. VK u Vrućini, a GC u Ocenovih 11/12/13), ali nikako akcijski glumci.
![]() |
#12310 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Danas redom, prvo zadnji star trek pa iron man 3. Filmovi su me totalno zadovoljili i preporuka svakome sci-fi/space/tech filmoljupcima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12311 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12312 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Into the wild je odlican film. Svidja mi se prica i dok gledas, zapitas se za neke stvari i pomalo se uzivis. Pogotovo mislim da bi trebao biti dobar za one koji su putovali ili putuju dosta.
![]() |
#12313 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo jučer sam pogledao "Broken city" i film mi je čisto ok. Russel Crowe je odlično oglumio svoj lik, svaka mu čast. Nakon Gladiatora i "The next three days" ovo mu je po meni najbolje sjela uloga. Mark je isto odradio film u svom stilu. Priča je dosta dobra, uglavnom vrijedi pogledati. U petak sam gledao "Olympus has fallen", isto tako dobro utrošenih 2 sata. Mislim malo je nategnuto kako Gerrard Butler sve uspije srediti (moderni Steven Segal), ali tijekom cijelog filma mi nije bilo dosadno. Cijelo vrijeme neka radnja, stalno se nešto događalo. A i malo su ameri dobili po pizzi, pa mi je tim vise bilo zanimljivo gledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12314 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12315 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma (ispod)prosječan glumac, siledžija i niš drugo.. Ima pokoji ok film, ali nemam baš neko mišljenje o njemu, onako mlaki filing.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12317 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12319 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
The General Legende nikad ne umiru. Interesantno kako svakih nekoliko godina mogu gledati ovaj film i svaki puta iznova zanimljiv! Onaj tko nije - obavezno pogledati inače neće imati curu nikada!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12320 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine ![]() |
![]() |
![]() |
taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine ![]() |
![]() |
#12323 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pogledao i Now you see me, i moram reći da me film oduševio koliko je zabavan ![]() Da je remek djelo nije, ali me 2 sata držao prikovanog pred ekranom ![]()
![]() |
#12324 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
u subotu pogledao paranormal aktiviti i ono,meni je strašno zadnjih 5 min filma,a prije je mlako.. ostale nastavke nisam gledao
![]() |
#12325 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Pogledao sam Now You See Me Film odličan! Preporuke definitivno. Dobro je to što sve do kraja filma ne saznaš sve, već ti daju samo po malo dijelove i ona ajmo reći slažeš puzle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12326 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pogledao (djelomicno) oblivion - nisam izdrzao do kraja, a i moram priznati.. ne podnosim vise organski tom cruisea.
A ovo je već film Priceless Kakvo osvježenje, kakva gluma, kakva radnja i kakav ludi humor. Zadnje čega se sjećam ovako dobroga je definitivno Intouchables, s time da me je ovaj još više nasmijao. Stvarno smo ja i cura uživali od samog početka do samoga kraja. ps. ovo nije tipičan hollywoodski comedy/romance muvi. Nema niti jedne sličnosti. svakako preporuke ps. syss ne zaboravi na saving grace, a slobodno pogledaš i ovaj french muvi :P pogledao jučer, odličan triler. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 01.09.2013. u 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12328 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12330 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Now You See Me - nije mi legao...ideja filma je svakako zanimiljiva,ali nisam se uspio uživiti u radnju...ocjena 5/10 The Great Gatsby - nakon pola sata filma obuzela me želja ugasim tv...usiljeno pogledao do kraja i pitam se kakvo sam to sranje gledao...ne želim ocjenjivati. Ne sjećam se kad me je zadnji put neki film oduševio...gdje su nestali dobri filmeki ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|