|
|||||||||||
|
|
#28622 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Za gablec sirni namaz i pecivo, a za ostatak radnog dana - voćni trenutak ![]() http://www.pohrani.com/f/2P/q8/24pqs67d/2013-07-03-110022.jpg
|
|
|
|
#28624 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#28626 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#28627 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Brancina nisam slikao jer je riba po difoltu dijetna hrana, dakle nije za žderonje. Ali je zato desert tu. Mada je i on upitan jer sadrži voće.
|
|
|
|
|
#28628 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ima izist vratinu u komadu pečenu sa mladim krumpačem i kristalku ![]() Za desert-maline ![]()
|
|
|
#28629 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Mi danas čevape, pomfri, luk. I ja imam maline u frižideru i ribizl i mini kruške ![]()
|
|
|
|
|
#28630 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja danas tjesteninu s gljivama (šitake, šampinjoni i bukovače) u umaku od vrhnja. Za desert - mali bureki (slani, naravno )
|
|
|
#28633 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ljuto ![]() Evo ti par preporuka: Jolokia Naga ili neka od varijeta 7pot (Ima ih u više boja) Chocolate Scorpion Trinidad Scorpion Morouga Trinidad X-Strain Ali feferoni žuti ljuti mogu biti jako ljuti.
|
|
|
#28636 |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Daj ti polako, nije to svakome dati (pogotovo familiji ).
|
|
|
#28638 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Drugo, od kojeg prodavača si naručio? Ebay je pun šoderaša koji prodaju sve i svašta. Čak i neki uzgajivači znaju prodati krivo ili iskrižano sjeme. Kod emen doma raste nekoliko takvih neodgovarajućih ljutica ![]()
|
|
|
|
#28639 |
|
Guest
|
Na žalost, prošlo je vrijeme prodaje što sadnica, što sjemena. http://www.volimljuto.com/ Ali odličan sajt, domaći dečko. Voli to kaj radi, odnosno, voli ljuto Pa eto, malo zaslužene reklame. Prodavao je svašta, a iduće godine će biti još više toga. Barem znaš da ćeš dobiti sjeme koje lik sam sebi sadi ili ako hoćeš na sigurnije (ali skuplje) sadnicu koja se već malo razvila. |
|
|
|
#28642 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#28643 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() - na većoj količini masla i malo ulja popečeni pobrašnjeni krmići po pol minute sa svake strane i stavljeni sa strane ![]() - na istoj toj masnoći bačen poriluk, mladi luk i stabiljke peršina sitno sjeckane da povenu i onda gljive, sol-papar na mlinac ![]() - grašak, kopar ![]() - lagano dodavano vrhnje i ukuhavanje, sol-papar, kopar, muškatni ![]() - bon apetit, ne pitajte kakva je salata ![]() ![]() - draga mi kupila wmf-ovu rezalicu češnjaka i to je predobro i prekomforno dobar tek ![]() |
|
|
|
|
|
#28644 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#28645 |
|
mrzi zimu
|
Ova sjeckalica za češnjak je super Sisa. Di toga ima za kupiti? Ja nakuhavam bolonjez. Bit će taman do 13 h za ručak. A za desert - maline ![]()
|
|
|
#28646 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
je, vrhunska je stvarno... gore na ovim "pritiskačima" garlika imaš mrežu kroz njih i kad ideš prat samo povučeš tu mrežicu van, ispereš i bok. uz ovaj sitni nož na dnu imaš i krupniji pa ih možeš đorat po želji. oba city centra, my house dućan, kobaj akcija 130kn inače 160kn, ali stvarno kvalitetan piece of mašinery. |
|
|
|
|
|
#28649 |
|
mrzi zimu
|
Danas pohane tikvice i domaći tartar
|
|
|
#28650 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Flare, hvala sto si mi dala ideju za tartar ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|