|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Limited access wireless
Naime imam problem s konektiranjem na jednom laptopu - LENOVO Z575. Imam T-com Gigaset ruter i na drugim laptopima u kuci normalno se mogu spojiti preko wirelessa medutim kod ovoga mi izbacuje Limited Access, sto napraviti po tom pitanju? Hvala. Koristim Windows 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Otvoriš network and sharing centar, klik na local area connection (ova sa limited access), klikneš na internet protocol version 4 (tcp/ipv4) i klik na properties. Kad se otvori novi prozor, klikneš na use the following IP adress i podesiš odgovarajuće adrese. Kod mene je (t-com, siemens gigashit) IP adress 192.168.1.5 (umjesto 5 stavi šta ti srce želi osim 1 i 254), subnet mask 255.255.255.0, gateway 192.168.1.1, preffered dns 192.168.1.1 i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Probao, neće :/ Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 20.02.2012. u 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Vidim da je tema vec zastarila.. al evo ti rijesenje tvog problema Open network and sharing center -> Manage wireless network Tu imas popis svih wifi mreza na koje si se spajao, te izbrisi sve mreze s popisa. Ponovno pretrazi mreze i spoji se i trebalo bi radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Pozdrav, da neotvaram novu temu prilijepit cu se ovdje s istim problemom ![]() Sestrin laptop lenovo (mali), isto piše limited access, unidentified network, (t-com bijeli modem) googlao sam, al nisam nista skuzio, pa ako moze netko pomoći oko ovoga ![]() btw s mog laptopa se bez problema kacim na wireless.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
"unidentified network" > W7 vas pravi budalama > definiraj da se radi o Home network pa ostalo šta treba da vas "pusti" spojit se, ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Kada stisnem na "unidentified network" prebaci me na Computer KATARINA-PC, kad stisnem na to otvori mi foldere neke. Kada stisnem desni klik i da se konektira, nece piše Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije, vidiš da nije detektirao Gateway i DHCP server, zbog toga nije dobio ispravne ip adrese, rezultat = Limited ... Na kompu koji "radi" i žično je spojen na router provjeri koje ip adrese dobiva pa prema tome manualno postavi. Ranije ti je već odgovoreno da prekontroliraš i ostale postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ok, sve osim IPv4 adrese se mora poklapati na oba kompa, samo zadnji broj u IPv4 adresi neka bude drugačiji, što pretpostavljam da i jeste. Znači taj dio je dobar. Jesi možda probao skinuti zaštitu sa wireless mreže i probao se spojiti?
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Cijeli tvoj problem mi nakako miriše na problem sa vrstama zaštita. Kada klikneš na ikonicu mreže kraj sata, odabereš mrežu, stisneš 2 tipku miša i ideš na properties, pa security jel ti odgovara sve što je upisano sa onime što je konfigurirano na routeru? Provjeri na ovom laptopu koji radi jesu iste postavke. Ako ni to ne upali, makni zaštitu s routera pa se probaj spojiti (dakle ni WEP ni WPA nego otvoreno).
![]() |
#21 |
Registered User
|
Uspio sam, usporedivao sam sve postavke i na kraju je problem bio u sec keyu, ja sam konstano mislio da je key s modema neki sto pise ispod, al nije nego je neki drugi.. Strasno. Hvala svima na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|