|
![]() |
#28502 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni su krpice sa zeljem super ali ne na sve načine. Ja ih dinstam na luku sa šećerom i na kraju dodam malo koncetrata paradajza i senfa. To mi je jedan od najdražih ručkova ![]() Danas imam kruh s paštetom i salatu od paradajza i mozzarele ![]()
![]() |
#28503 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28504 |
Guest
|
Ja volim krpice sa zeljem i to onak vulgaris, malo masnije. Ufff. Može i sa nekim umakom, ali većinu vremena. Solo to uz neku finu mesinu. |
![]() |
![]() |
#28509 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#28511 |
Guest
|
Pa kakvog si ti lososa jeo sa puno kostiju ![]() Od morskih steakova, kaj bi dao za platu tune, lososa i cucka. Mljac. ![]() |
![]() |
![]() |
#28512 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
U tom duhu sam danas kupio glavicu pakiranog kiselog zelja ( nama više u kaci na balkonu ), narezao na fine trake, ubacio dobar komad dimljenih rebrica, tri šake graha i evo ručka za sutra... ![]() Lagani anjpren na masti, lovorov list i malo paradajza iz tube se podrazumijeva. Nek me neko banira ak' se usudi. Pozdrav Amdejcu ! ![]() Krpice sa zeljem su samo prelazna faza u odrastanju kandidata za Žderonje.
![]() |
#28515 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pošto nije bilo ništa danas za jest, otišao u vrta, iskopa malo mladih krumpira, u mikrovalnu sa njima 10 min, na kraju ih polio maslinovim uljem soli i kajenskim paprom, za prilog krastavci sa tabaskom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28517 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Mali ![]()
![]() |
#28518 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Samo 5L od bazge????? ![]() ![]() A kak radiš te od limuna i naranče? Radim još i od bobica bazge. Recept ti mogu napisat kada dojdem doma ako te zanima.
![]() |
![]() |
#28519 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li ovaj od naranče praviš klasično kao i limun, ili blendaš cijele naranče s korom? Možeš od višanja pravit, to mi je najomiljeniji sok ![]()
![]() |
#28520 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#28522 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28524 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() omlet pripremljen na pravi način, sitno rezan zeleni dio mladog luka, maslac, vrhnje zbregov 25%mm, sol... nutra tvrdi dimeljni sir sa dolca. domaći smeđi šampinjoni, bijeli dio mladog luka, pečena paprika, peršin, maslac, sol, papar, to vrhnje. tjestenina isto domaća punjena tartufima u bešamelu rađenom u mojoj režiji sa malo gore spomenutog vrhnja. povrće. krepajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28525 |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#28526 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28527 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Neki dan sam namjerno napravila previše bolonjeza pa sam onda od ostatka jučer navečer složila lazanje i jutors ih zapekla. To ću danas za gablec + cikla na salatu. A popdne idem kod frendice sadit paradajze u tegle na balkonu ![]() ![]()
![]() |
#28529 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28530 |
Guest
|
Nekad su jednostavne stvari fakat fine ![]() ![]() Hitil na dno kriške (mrvu deblje) narezane sira. Preko toga dva jaja. Njih sam posolio, popaprio, hitio mrvu češnjaka u granulama i mrvu currya. Preko toga nabacio šunke kaj je ostalo. Treseš wok da ulje ide i malo iznad po stvarima, a na kraju pojačao na full da se sir dolje jače zapeče. ![]() Zapekel malo lepinju i prerezal ju (te pojeo dio sa strane dok sam delal ovo hehe) Kasnije to ovak zgleda ![]() Uff. ![]() Anyway. Poanta je to na slaboj temperaturi početi da se sir stigne otopit, a da svejedno polagano toplina dojde do jajca. Na jačoj temperature ode sve u q :P |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|