|
![]() |
#33451 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Odvozio drugo mjerenje i otišao se spremati i doma. Ak sam dobro vidio i zapamtio, vrijeme sam imao 2.50min, a drugo mjerenje se nešto sfukala štoperica pred kraj pa su "nagađali", te je kao bilo lošije od prvog. Mada sam si ja zgledao brži na drugom mjerenju jer sam neke stvari prošao brže no nvm ![]() Sve u svemu, za prvi puta sam zadovoljan - išao probati ![]() Zalegao u blato pred samim ciljem na treningu no na mjerenjima sve prošlo bez greške.
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 02.06.2013. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33453 |
Why So Serious?
|
Naravno, obzirom da nisam mogao škicati tko je gdje već gledati stazu. Točno sam skužio gdje ste po navijanju ![]() Zahvaljujem na najglasnijem navijanju ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 02.06.2013. u 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33454 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Lijepo se ekipa napadala...al bar na mekano ak nis drugo ![]() ![]() Onyx i Shoshy svaka cast...samo tako. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33455 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
najbolja mjesta su bila na kraju staze u prvom mjerenju ekipa je padala abnormalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#33456 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Toooo momci, srce balkansko, samo NN ![]()
![]() |
#33457 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Irvine, ocekujem da cu tebe vidjet na utrci sljedece godine...da vozis naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33458 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Uf, na sljedecoj utrci slusam ljude kad kazu laganini krug za zagrijavanje, a ne da se prosipam odma na pocetku pa vozim sa bolnom grimasom ostatk dana. Noga mi je ko bozicna sunka u svim bojama. Onyx i ja smo muski odvozili ak se uzme u obzir kakav je teren bio. Moja prva voznja je bila 2:40, a drugu su isto sfusarili mjerenje. Isto ko s onyxom, kao sporije, a znam da sam dosta brze drapao. Ugl, hvala svima sto ste dosli i navijali. Ponovilo se ![]() Edit: skoro sam zaboravio, hvala saši na hansu ![]()
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 02.06.2013. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33459 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#33460 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Grma je bila baš super završetak godišnjeg ovaj tjedan =). Stvarno klinci i ovi stariji super voze, skill na najjače, muda do poda.
![]() |
#33461 |
Why So Serious?
|
Nakon ovog vikenda - Mud skillz over 9000 ![]()
![]() |
#33462 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Sljemenaši, jedno pitanjce/savjet bih molio ![]() Planiram s curom opalit jedan dan kad malo vrijeme nadodje nekakav cjelodnevni uspon/spust po sljemenu, transverzalu... Plan je - kustošijanski - grafičar - toranj - činovnička - hunjka - gorščica - lipa Muči me jedino malo zadnji dio, znaci.. kako doć od Hunjke do Gorščice i Lipe a da je put dobar.. Dado je nešto bio objašnjavao da nije bas lijep i ugodan, nego bi fulka bila potrebna.. to želim izbjeć, znaci, trazim nesto lakse zbog cure (HT + vbrejk) i da usput se uziva u voznji, bez kritičnih situacija.. Po karti bi to bilo od Hunjke 1M/35 kombo.. ako ne tuda, jel ima onda neki makadam gore. (znam da kad sam bio na Gorščici da sam se spajao na makadam koji je isao od Hunjke.) Eto, Zahvaljujem na odgovoru ![]()
![]() |
#33463 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Od Hunjke do Gorščice ti je lagana staza ako nije baš previše kiše padalo (zna se skupiti voda pa moraš obilaziti uokolo i to je ok jer postoje stazice). Možeš i na Poniju odvesti. Za Gorščica - Lipa će ti netko drugi objasniti.
![]() |
#33465 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pretpostavka je majka svih zajeba, ali pretpostavljam da ce ti cura popizdit ako ces ju vuc skroz do Lipe. Jako je daleko, i dijelovi staze su dosta strmi. Odite do Gorscice i dolje na Bidrovec, pratis samo markacije.
![]() |
#33466 |
Premium
|
Ona je pristala na to, all day trip ![]() nego, buduci da imamo neke frendove u Planini Donjoj onda smo mislili do tamo... a samim time nam je Lipa usput... ali ako nema nista za kulturnu voznju, onda cemo preskociti taj dio ![]() ili spust na zagorsku stranu malo, pa onda prema pl. gornjoj i donjoj..
![]() |
#33467 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pristao sam i ja bio pa sam proklinjao dan kad sam se dao najebat na takve ideje. Kaljuze, strmine, mislim jednom kad stignes lijep je pogled, ali treba doc. Na Db upisi u search track lipa i vidjet ces track kojeg je Max snimio.
![]() |
#33469 |
Premium
|
Jos sam donekle mlad i glup pa mi nije poblem dat se u takve pizdarije nasao. tnx (vidim sad i link stavljen) ![]() onda cu istrazit alternative.. gorščica pa vidovec pa planina donja il nesto slicno.. .
![]() |
#33470 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Posto smo Night i ja bili nedavno na Lipi-Rog mogu ti odmah preporuciti da tamo ne vodis bolju poovicu, jer em sto ima tri dana jahanja, em su dijelovi staze vjerojatno preteski za curku. Moj prijedlog ti je da od Gorscice nastavis Bidroveckim makadamom i presjeces po stazi 24 (ima markacija s makadama), te se na kraju popnes na ono brdo sa baznom stanicom i odpedlas singlicu do krizanja gdje se lijevo ide za Pionirski grad a desno za Markusevec: https://www.youtube.com/watch?v=nq4fQhfxlyU SIK zaobici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33471 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
@Rebbit Zamislio si junačku rutu, pogotovo za jednu curu: kustošijanski - grafičar - toranj - činovnička - hunjka - gorščica - lipa. Ako je i pristala, zasigurno ima avanturistički duh. Mada sumnjam da zna u sto ju planiras uvalit ![]() Od Gorščice prema Lipi-Rog nastavljaš uzbrdo po 1M, s tim da se makadam pretvara u uski strmi kameni singletrack! Tu ti niš ne pomaže, pripremi se na guranje i nosenje bajka uzbrdo. Evo kako je to zgledalo kod mene i Nika prošli vikend: ![]() ![]() Meni je to jedan od najljepših dijelova Medvednice, pa mi nije teško palo. ![]() Iako Planinu Donju gledaš direkt ispred sebe s PD Lipe-Rog, prema dolje postoji jedna jedina i to jako strma staza! Tek na dnu, nakon što preživiš i probiješ se ponovo do makadama, imaš križanje lijevo za Planinu Donju i desno za Čučerje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33472 |
Premium
|
Prvo, hvala svima na savjetima ![]() Niku hvala na videjima koje stavlja redovito i zbog kojih znam gdje idem ![]() Night, tnx na fotkama i prikazu sta nas ceka.. inace, da, zna u sta se uvalila ![]() naravno, vec ste me odavno odgovorili od opcije Gorscica - Lipa.. pa ce biti onda spust lijevim makadamom i onda cestom il nekak do Planine Donje (ak bude imala snage), ak ne, lako se spustimo i odemo doma... a frendači nebudu nikud utekli ![]()
![]() |
#33473 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
![]() Kad se jednom dođe do vrha dalje po hrptu je relativno lako, tako da kolega s curom može, ako se ne zagubi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33474 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nasao stare slike sa Lipa-Roga Isti uspon kao i vas samo je bilo vise zaraslo http://www.pohrani.com/?1L/V5/1WMclLiv/img0362.jpg http://www.pohrani.com/?3x/ML/4EYZVHid/img0361.jpg EDIT: Jel netko od vas ima prednji e-type shimano mjenjac? trebao bi samo nesto vidjeti kako to izgleda ili mozete slikati kak je mjenjac zasarafljen na taj plate. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 03.06.2013. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33475 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() No zato se može lijepo kraj kapele pa lijevo blažim putem kojim se ide bez problema i dođe na isto mjesto kao i strmim putem, dalje se izbija u blizinu livade, lijevo se ide u D. Planinu a desno preko livade u Čučerje ili Goranec, Sesvete. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33476 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sad si me pretekao, jer sam bas Rebbitu htio reci da kad vec zena zna u sto se upusta, neka onda probaju odraditi turu pa kud pukne, samo kad krenu s Lipe-Rog da se vrate do crkvice i zaobidju taj strmi spust s vrha. Pokusao nas je dezurni planinar/domar odvratiti od spusta niz tu strminu, pa nam je i spomenuo taj zaobilazak, ali je night to zaboravio. Naravno da smo odabrali tezi put, ja sam se spustio bez problema, a night je pokusao s dignutim jarbolom, a to nikako nije moglo na dobro zavrsiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33477 |
Premium
|
Hajmo sad sumirat ![]() Postoji laganija opcija s gorscice do lipe? ako da, kako i gdje, moze i nacrtano u paintu prek gugl mape, tak mi svejedno... ![]() Postoji laganija opcija s lipe dolje, super, kako? Opet me nekakva mapica il objasnjene zanima. hint. nisam nikad bio nigdje dalje osim 24 i gorscice po makadamu pa mi sve te napomene lijevo/desno/okolo zvuce isto kao i da ja vama kazem da ja zivim u Valpovu u novom sokaku desno.. ![]() znaci: gugl, maps, orjentacija me sluzi odlicno.. samo trebam neke malo jače orjentire ![]()
![]() |
#33478 |
Registered User
|
Mislim da je to to. Išao sam uspoređivat sa svojim trackom i sličan je. http://www.takeadventure.com/index.p...atia&Itemid=23 I blaži spust se koristi s Lipe. Ne ovaj njihov koji bi volio vidjet. Dakle, voziš kontrathompson: nemoj ići desno na križanju staze... ![]() Drži se puta, nemoj da te markacije povuku i to je to. I da, spremi se na blato. Zadnje izmijenjeno od: droja. 03.06.2013. u 19:01. Razlog: popravka riječi |
![]() |
![]() |
![]() |
#33479 |
Premium
|
eeee to me zanimalo.. sad mi je sve jasnije, pratio sam i ovaj opis donekle sam skuzio kakoi sta i sad kad vidim map sve 5 ![]() znao sam da mora bit neki prtenjak na drugu stranu ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|