|
![]() |
#33213 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Grma girl is back :P Eeee koji je to lunapark...preeeedobro. Isli Mic i ja i gore sreli Domagoja koji skace ko veliki ![]() ![]() Uspjela se sasit na oznacenoj DH stazi koja i nije tak strasna, al ima par zeznutih elemenata, ali me pad nije obeshrabrio ![]() Najvise mi se svidio skokic na kojem se Cuki sasio. Odlican, samo kaj ja ne letim ko on :P Sve u svemu...jedva cekam opet gore i zabava NN. Nema boljeg mjesta za vjezbanje. Odusevljena sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33215 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33216 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#33218 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ahahahaha, a ja od sinoć kontam 'ko je taj Domagoj...i tek jutros se ukontam. ja k'o Minka, valjda kod mene mozak sporije radi ![]() Uf, baš se veselim drobljenju blata sjutra, nisam dugo onako onjk, onjk se sredio ![]()
![]() |
#33219 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://imageshack.us/photo/my-images/838/yoda1z.jpg/ Steel is real. ![]() Potražujem 28.6 adapter za prednji mjenjač ako neko ima, dakle za konverziju s 34.9 na 28.6 prihvat. To je mala plastična obujmica.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 24.05.2013. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33220 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Gdje ima za kupiti FF kaciga kod nas, do jedno 600 novaca? Gledam po stranicama ali nema ništa posebno, našao sam jedino u bizmarku Comp 661 te u ciklo-centru Kali Savara koja mi solidno i izgleda. Ima netko koju od tih i kakve su mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33221 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
nije plastika u pitanju silecare, nego alu podloske, postoji mogucnost da je meni ostalo od starog xtr menjaca, pogledam za vikend...
![]() |
#33222 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#33223 |
|
![]() |
#33225 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Potražnja: evo upadam po ko zna koji put u temu, možda me ovaj put netko i doživi. Trebam stare željezne rame za jedan projektić.. Znači ako imate doma iza garaže neki stari pokidani bicikl koji nitko nikad više neće vozit, i tu je samo zato što ga je trava toliko obrasla da ga se ne može iščupat za glomazni otpad, e takav tražim. Znači, ponavljam nužne uvjete : željezo, jeftino ili džabe, Zg i okolica. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#33227 |
Avocado
|
![]() |
#33228 |
|
http://i.ebayimg.com/t/Shimano-XTR-M960-Front-Derailleur-Clamp-Shim-28-6mm-/00/s/MzQzWDM1MA==/$(KGrHqZ,!kwE-nNShph)BP2iwDJu8g~~60_35.JPG http://cdn.hibike.com/image/product/..._ShZATS-is.png okolo je plasticni okvir i ovo u sredini je aluminij...
![]() |
#33230 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
to je bilo 1941. sad ovak izgledaju i plastični su http://www.sjscycles.co.uk/shimano-m...804-prod26430/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33231 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Malo ću proveslat danas po gradu, DSG i MP nisu imali, u nuždi možda odem u RogJomu. Ovu sam sliku htio stavit http://imageshack.us/photo/my-images/18/yoda2n.jpg/
![]() |
#33232 | |
Avocado
|
Citiraj:
Sile sad ćeš bit dost brži, znaš kak se čelik osjeti. To je bio dogovor s Vucom da ti preuzimaš zelenilo k sebi? ![]()
![]() |
![]() |
#33233 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
opala siloviti, neka je berićetno, vozamOSE sjutra ![]()
![]() |
#33235 |
|
drugovi, sile lacio treba za 28,6mm... kolko ja znam za 28.6 postoje cijeli komplet alu, onda iz razdoblja do 2008 veliki okvir sa velikim podloskom i zadnja revizija je bila puno plastike i samo male kockice alu na rubovima... bez alu umetaka plastika pukne i onda imate drek, dobivao sam i takve bajkove na servis...
![]() |
#33238 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sile cestitke na celicani, ako se do sutra ne snadjes ne gine ti celicenje na 1x9 ![]() Subota tunel 8h. Night i ja cemo malo ranije s obzirom na prognozu i planove (44-1M-Lipa Rog). Idemo se malo provozati grebenom na istok. Samo da ne pada do podneva, za poslije me boli dzon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33239 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Opa sile, to turkijevo? Gz
![]() |
Uređivanje | |
|
|