|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
(riješeno) Problem sa Bios-om
POzdrav svima, Danas sam bio u informatickoj radnji prezeuo laptop koji sam ostavio jucer na testiranju da vidim sta mu je. Mislio sam kako hard nije uredu, jer prilikom podizanja sustava sam laptop mi je to signalizirao. Gospodin iz radnje mi je rekao kako ne valja Bios. Pitao sam ga sta da sad radim, rekao je nista (navodno je tolko losa situacija). Kroz malo dodatne rasprave na kraju me je uputio kod RTV mehanicara, navodno bi oni to mogli popravit nekako. Jel ima netko nekakav savjet, sto raditi... hvala |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi drugi/novi softver u njega. EDIT: daj malo više informacija jer možda nije riječ o BIOSu. Ono, koji laptop, kakvi signali,...?
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Prilikom dizanja sustava pojavi mi se sljedece: 1.Media test failure, check cable Exiting PSX ROM. 2. Non- system disk or disk error replace and strike any key when ready |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Otkri koja je to radnja gdje su ti izvršili tako dobru detekciju kvara, tako da je ljudi mogu izbjegavati.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Reci tko nije skužio da glave u hardu zapinju. Meni je ta informacija poprilično bitna. Ne možemo uvijek sve riješiti unutar firme pa nekad stvari idu van i jako mi je bitno znati koga trebam izbjegavati ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
U pitanju je trgovina i servis "Melior" iz Osijeka. Čine se okey, na glasu su dobri i nadam se da je moj slučaj iznimka ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
po mom soru nije na dobrom glasu...kod njega sam kupovao samo dvd dl jel je bio jedno vrijeme najeftiniji. A muljator na "ntu"
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|