|
![]() |
#30692 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Mar, a da ti naletiš na vožnju koji put s ekipom i pokažeš kako okrećeš serpentine sa 29erom? Usput ih (nas) sve nauči još ponekom triku kojeg možeš naučit samo na 29eru, zlu ne trebalo. Mora da je to vrlo bitno, imat 3 cola više na kotaču, inače ne možeš bit svetski čovek. Ovak si pandan Fabianu i Cedricu. ![]()
![]() |
#30693 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja bar govorim iz iskustva, dok ljudi ode imaju usađeno nešto šta su pročitali na netu od N.N. Nije svaka 29ka ista, kao šta nije svaka 26ica ista, logično valjda? Iako se meni čini da ljudi gledaju na 29ke kroz prizmu XC Race modela, po mogućnosti hardtaila ![]() Pogotovo za nekog višeg čovika, od 1.90m, veća kola imaju itekako smisla. Ja kad bi kupova definitivno bi isproba šta više modela a ne kupova vodeći se raznim savjetima priko interneta od ljudi koji uopće nemaju te bicikle pogotovo jer se radi o velikim novcima, a polovne bicikle je skoro nemoguće prodat ako ne želiš skinit 50% od cijene.
![]() |
#30695 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mar je ko Borg - We are 29ers, resistance is futile. ![]() Mar, kad neće nitko, evo ja te pozivam u Zg na jednu vožnju, na naše malo Sljeme, pa kaj je to za tvog tventinajnera, ni ne treba ti staza, pregaziš sljeme s njim ziher ti ne treba ni prijevoz do Zagreba, "zapedalaš" malo i eto te na naplatnima, opet ćeš iskazati prednost tventinajnera |
![]() |
![]() |
![]() |
#30696 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kako se opet glupo upustite u raspravu sa tim provokatorom, čitam i ne vjerujem... Mar ti si fakat troll NN. Mitsuoka, lijep video, al i meni fali muzika ![]() ![]() ![]() Ja inače čekam nabe i zapele na carini, preuzeo overseas i tutnuli mi još 300kn svojih troškova, tražili me sve živo, račune, osobnu... Gad demet ![]()
![]() |
#30698 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovakve staze kao na snimci izgledaju puno lakse za voznju nego u stvarnosti, pogotovo kad je kamera na kacigi. Kao vlasnik 26" i 29" bica na ovakav kamenjar bi isao samo s Jekyllom i 150mm hoda. Manji kotac nece nigdje zapeti samo treba uhvatiti vecu brzinu i deri - nije poanta voziti se presporo. Bas na ovakvom tipu terena ce doci do izrazaja razlika izmedju trail bajka sa 120mm i AM bajka sa 150mm hoda, pogotovo ako se spusta brze (onak kak treba, jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30699 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Čitam i ne virujen! Mar čoviče daj dovedi se u red. Lipo su ti ljudi rekli ako prijatelj s Endurom ne može proć tu stazu na slici brže i bolje nego ti na svom čarobnom tventinajneru onda ne zna vozit i amen! Kod vožne po kamenjaru gdje se kolo lako zaglavi u rupama bitno je imat brzinu i bit mekan na volanu, onda se bajk samo kotrlja preko svega. Ne mogu sad pronaći video gdje lik na BMX-u vozi DH stazu, pa da vidiš kako se vozi. Mitsuoka on je vjerojatno mislija na Kružu, njegov Superlight ima 100mm hoda. Za idući video stavi im još link na neku cajku, pa nek gospoda sluša ![]() @Sile: Neću nasjesti na tvoje provokacije, znam da ćeš me pobijediti iskustvom, pa nema smisla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30700 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
HIiM raja, Tražim treKKing čeličnu ramu, veličine: 21-22'', XL, 58-61 cm. Ja sam 185 cm visok. Može i kompletan bajs, ili očerupan sa bilo čim gore ili slične geometrije neki touring bike, prioritet čelik. ![]()
![]() |
#30702 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Hmm, ne znan kako ga on zna, al opet, kruze ima 120/100, To je praktički ka ja. Uglavnom, sve se može, vozio sam ja Sljemenske 57ice i sl. sa Trekom 3900 sa Tektro Novelom i XCT smeće vilicom. Ovo sam vozio sa defektnim Foxom koji se ponaša kao XCT sa reboundom, nije pitanje jel se može, nego s kolikim guštom. 29er je kao mali kurac sa velikim jajima. 26 je veći kurac sa manjim jajima. Cure i kako koji momci će radije izabrat veći kurac s manjim jajima. Ilitiga 29er manje boli, ali je i manji užitak, 26 nešto više boli, ali je daleko veći užitak. Hahah, evo, znam da ćeš im ti lijepu izabrat ![]() Evo drugi video. Ne znam zašto izgleda kao usporena snimka. Mate ima raw, pa može potvrdit da to daleko drugačije izgleda. Nikakva software stabilizacija nije korištena, tako da.. nemam pojma. Za one koje zanima, spust je u dužini ~4km, a nagib je avg. 13.7%, max. 36.3% |
![]() |
![]() |
![]() |
#30703 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Re: Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Puno nešto mene spominjete...pratin ja sve! :@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30704 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Koju kameru koristis i u kojoj rezoluciji snimas? Kaj koristis za editiranje i u koji format radis renderiranje? EDIT: Da li imas preveliku kacigu il ti nosac kamere nije dovoljno stegnut? Jer mi se za snimku koja je snimana sa kacige puno previse trese. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30706 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Svidja mi se staza, super je. Volio bih to odvozit. Nego, jel to tebi glava ne miruje nimalo dok snimas ili nisi dobro kameru ucrvstio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30707 |
Samsung Mob!ler
|
@max prvi je ostao na 1080p/30, nenamjerno sam zaboravio na to. Drugi je 720p/60. Program je PowerDirector 10 mislim, a i prije sam ga koristio. Format je isti kao i uvijek sto koristim. WMV, HD 720p, 6MBps @cuks kaciga mi se ne može stegnut NN (i ne, nije prevelika, moglo se prije, ali kako imam čudnu formaciju čuture, malo se sistem stezanja razjeba, uglavnom, gledaj vizir, pa ćeš vidjet koliko kamera malo trza u odnosu na njega) :P a i čini mi se da je kamera malo labavije stegnuta + moje pomicanje glave. A to što izgleda ravno, vjerojatno nije ravno, jer na takav teren nismo baš naletili ovde ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 27.02.2013. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30708 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30709 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Mitsuoka moras biti meksi u vratu :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#30712 |
Samsung Mob!ler
|
Ma znaš šta, jebite se ![]() Al da, na nekim dijelovima bi se uhvatio kako sam lagano ukočen, dok na nekim dijelovima sam tako dobro odvozio da sam bio ponosan na sebe i nikad nisam tako uživao ![]() Mislim da je na ovoj drugoj dosta igralo ulogu i to što smo već bili lagano i umorni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30715 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Po track podacima 10-20km uglavnom. Čudi me kako nema hero sa gpsom pa da ima real time speedometer u videu ![]() Ja isto mislim da je previše krut, tijelo bi tribalo sve amortizirati, al valjda je fox kriv ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 27.02.2013. u 10:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30716 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30717 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#30719 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Vozi li se što po Rijeci i okolici ? Vidim sad dolazi lijepo vrijeme pa se slobodno javite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30720 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mar nemar koje ti gluposti pišeš cccc Ne vidim načina na koji bi serpentinu lakše bilo zalomiti na 29 u odnosu na 26, ali dobro, ti znaš.. Prika na Enduru očito ne zna. Usudio bi se reći da nisi nikad ni bio na sličnoj stazi kao što je ova na prvom videu (drugi još nisam pogledao) |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|