|
![]() |
#1 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Problemi s DVD snimačem
pozz imam Samsung DVD/RW (TSSTcorp CDDVDW SH-S202J ATA) u zadnja 2 mjeseca stvarno mi se neobicna sranja desavaju stavim prazan DVD da idem snimati... sta god, i taman pocne lead-in operacija, i najedanput pocne strugati pogon (doslovno kao da svinja cvili) svakih 3-4 sekunde, i naravno nista se ne snima, samo stoji (lampice HDD-a i prze blinkaju) a zvuk "vrtnje" je kao da nemoze ucitati DVD, kao da stalno iznova pokusava vrtiti pri cemu moram killati program za snimanje (ashampoo bruning elements) i forsirano vadit DVD van obicno bi sumnjao da mi onda unisten DVD, ali nije, cim ga ubacim nazad opet ga windowsi "vide" kao blank sto je najgore u win event vieweru nigdje nikakav error log o tome dali przilica ima problem (jer bi inace pisalo nesto tipa "cannot connect to device dvdrw\0" ) pa nemam pojima sta je... prza je kupljena krajem 2008 i do sad je radila ok od 10 DVD-a uspije snimiti 5 jel moram kupovati novu ili se da nesto iskrumpirati ciscenjem necega ili sta god?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 30.01.2013. u 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ako imaš sreće, očistit ćeš laser pa će još jedno vrijeme raditi. Nikad to nisam uspio riješiti onim "CD za čišćenje" metodama, a pitanje je da li će ti se dati raskopavati tu štropociju za to malo mogućnosti da proradi. Prže crkavaju kao i sve druge igračke s pokretnim dijelovima i laserom. Preporuka: kupi si SATA pržu k'o sav moderan svijet, a ovu pošalji velikom Manituu u vječna lovišta. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
evo baš čitam post, pa ako koristiš ATA pržilicu, makar ima 5 godina :P Ja imam lapotp koji uskoro ima 6 godina, i meni je dvd pržilica počela polako ne raditi kako treba, ne čita dvdove kako treba, iako je rako rijetko koristim. Čistio sam laser, sve od prašine, radi neko vrijeme dobro, ali onda opet sve po starom, i patnje s njom. Uglavnom, na novom stolnom PCu nisam niti stavio dvd pogon, jer sve se može riješiti preko USB što se tiče instalacija OSa i ostalo sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
USB je jos preskup za dugrocne masivne pohrane 32 GB stick = 200 kn za tih 200 kn ja dobijem oko 90 DVD-a sto je u biti 387 GB-a ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|