|
![]() |
#10951 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni su naprotiv, Bondovi bolji od kad ih Craig glumi. Frajer mi izgled sirov, ko ubojica, kak bi čovjek s dozvolom za ubijanje i trebao izgledat. Ovi prije su mi izgledali ko hrpica ušminkanih pederčića koji stisnu gumb a iz dupeta im izleti dron koji pobije pola Kazahstana.
![]() |
#10952 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Dok hoću gledati Bond film zna se točno što Bond film znači i što očekujem od njega - Ženskar koji ganja negativce, da vozi dobre aute i da ima barem šaku gadgeta. Formula je funkcionirala sve do ovih novih abominacija... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A Tale of Two Sisters - mnogo bolje i 'dublje' od američke verzije ( The Uninvited ). Ono što mi se više svidjelo u korejskom filmu je posvećenost detaljima, skoro sve što je imalo naglašeno ima neko značenje. Slobodno se može ignorirat horor kao žanr, ovo je čisti triler/drama/misterij. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10954 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10955 | |
Guest
|
Citiraj:
Meni se ne sviđa onaj "flash" ( skupi auti , nevjerojatni dobici u kockanju, etc.). Bond je vojnik , i to je to. Sviđa mi se da je nekad prikazano da je emocionalno sjeban lik , kao i u Flemingovim romanima(kao i sam Fleming , alkohol,promiskuitet, kocka) Meni se ovakav više sviđa. Al sve je to stvar ukusa. |
|
![]() |
![]() |
#10956 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10957 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogledah i ja napokon Hobbita, i kaj god neki rekli, film je jednostavno ODLIČAN! Usudio bih se reć čak da je negdje k'o i Fellowship Jedva čekam 2. dio!
![]() |
![]() |
#10960 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10961 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sto se bondova tice, definitivno najbolji mi je sean connery. uvijek kada gledam te prve filmove, tu su scene fajta realne, sakatanje i natezanje, nema super-duper nekakvih potpomagala niti abnormalnih scena (ako i ima, to vidis da je nekakav SF skoro, ono, ne gura mi pod nos "radnja se odvija na danasnji dan"). drugi mi je sa mooreom, ostao mi u dobrom sjecanju. no, sve od pierca pa preko daniela su stajaznam....... nemaju to nesto sto mi je bilo dobro do njih. svaki mi je kao da gledam skup akcijski film napravljen na britanski nacin, pa jos kada cujem njihov akcent - kakti je jos kvalitetniji. meni uopce nisu toliko dobri, jos trebam skyfall pogledati, ali prosli, quantum of solace......... zali boze, jedan dreed je umjetnicko djelo prve kategorije kojemu treba dici spomenik. a daniel mi ni ne smrdi ni ne mirisi. sto je po meni lose, treba biti bond pravo musko ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10962 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Gledao sam negdje jedan interview kad su ih pitali zasto Bond sa Craigom nije kao ostali Bondovi, rekli su da su nakon Austin Powersa morali nesto drugacije napraviti jer bi novi Bond inace bio samo malo ozbiljnija inacica Austina, sto nikako nisu zeljeli cuti. A Craig kao Bond je meni OK, ima jos malo (stvarno malo) Bondovskog stiha, covjek se mlati cijelo vrijeme, pun je oziljaka itd. Gdje je bilo krvi kad na Brosnanu (njegove mislim). Connery mi je bio takoder dobar, ali meni je Craig ipak za sada najbolji Bond.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#10963 |
Premium
|
Ja sam u ovoj grupi kojima je Craig dobar Bond. Kako je netko već rekao, lik se baš doima hladno kao ubojica. To što su producenti promijenili stil filmova je nešto drugo. Ali meni su svi bondovi osim Lazenby-a dobri pa ono... Apollo 18 - Ok za ubit vrijeme, bude dosta napeto kroz cijeli film. Snimano kao Cloverfield i Paranormal Activity. Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 03.01.2013. u 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10965 |
NITKOV
|
Pogledao Hobbita. Kajaznam, sad će me štovatelji Tolkiena razapet, al tak tak, nije me se dojmilo previše. Imam cijelo vrijeme osjećaj da gledam već viđeno. Možda zato što sam previše puta pogledao LOTR trilogiju. I previše razvučen film, ladno je mogao bit čuku vremena kraći. IMO 7/10
![]() |
#10966 |
Guest
|
Jack Reacher , 8/10 ! Dobar akcić sa Tom Cruiseom! Štoviše , vrlo dobar! Trouble with the Curve ,odlično, 10/10 , Clint režiser = instant oskar! |
![]() |
![]() |
#10967 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10968 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10970 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Odeš na synchronize... Taken.2.2012.UNRATED.EXTENDED.720p.BluRay.x264-DAA.srt savršeno pristaje...
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 04.01.2013. u 21:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10971 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Life of Pi otišao gledati onako bezveze s curom i mogu reći film je čudan, al u onom dobrom smislu ![]() čak me malo podsjeća na Slumdog millionare. radnja odlicna, 3d efekti fenomenalni, humor na razini 9/10 (i to samo zato jer mi je skroz čudan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10972 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Hobbit 10/10 Pa covjece meni je film prekratak,taman kada je postalo zanimljivo...trt... i cekaj... P.S Sta koristite za gledanje na kompu,ja sam do sada koristio VLC a sada je i on poceo nesta jebavat mlade majmune.
![]() |
#10974 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10977 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10978 | |
NITKOV
|
Imaš matrixa, aliena, star trekova i warsa ko pljeve. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#10979 |
Premium
|
Ma pogledao sam to sve više puta, nemoraju preporuke sad bit sve blockbusteri. Svi stilovi su mi prihvatljivi, od Another Earth i Beyond the Black Rainbow do Transformera, iako su mi ovi prvi draži. A može bit i ne-američko/britansko. Cargo je dobar primjer, možda ih više ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10980 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Osim ovog navedenog, jos par dobrih SF filmica: Blade Runner Ghost in the Shell 1&2 (OK.. anime, ali... ![]() ![]() 12 Monkeys Contact The Fifth Element 2001: A Space Odyssey District 9 Dark City eXistenZ The Thirteenth Floor Galaxy Quest Pitch Black ... ma ima jos puno toga, ovo samo nesto.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|